Πρώτη έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας στην Κύπρο

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην Λευκωσία από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας  κ. Νίκο Αναστασιάδη τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης υψηλής ωρολογοποιίας στην Κύπρο. Η έκθεση διοργανώθηκε από την εταιρεία Vassos Eliades Accessories Ltd με αφορμή την επέτειο των 35 χρόνων παρουσίας της στο χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας. 

Στα εγκαίνια απηυθύναν επίσης λόγο, ο Γενικός Διευθυντής της Vassos Eliades Accessories Ltd κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους όπως και ο Εμπορικός Διευθυντής της Cartier κ. Francesco Viola και η επικεφαλής Λιανικής για Ελλάδα και Κύπρο για την Swarovski κ. Σοφία Μαγκλή, δυο από τους πρώτους οίκους που εκπροσώπησε η εταιρεία στην κυπριακή αγορά.

Στην έκθεση έλαβαν μέρος 16 διεθνής ιστορικοί οίκοι υψηλής ωρολογοποιίας και κοσμημάτων και διήρκησε όλο το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας. Στο χώρο διοργανώθηκαν επίσης μαθήματα ωρολογοποιίας και diamond setting. Η έκθεση τελείωσε το βράδυ της Κυριακής με ένα φαντασμαγορικό fashion show από την Swarovski.

Ως μέρος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς της εταιρείας Vassos Eliades Accessories Ltd κατά την διάρκεια της έκθεσης εκτίθεντο ένα Limited Edition Ulysse Nardin ρολόι που δημιουργήθηκε ειδικά για την 35χρονη αυτή επέτειο όπως επίσης και ένα Haute Couture φόρεμα από την Anice με πάνω από 20.000 Swarovski κρύσταλλα.

Τα έσοδα από την πώληση αυτών των δυο εκθεμάτων θα δοθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Αροδαφνούσας και στο Ίδρυμα ΠΑΣΥΚΑΦ αντίστοιχα.

Η εταιρεία Vassos Eliades Accessories λειτουργεί ένα σύνολο από δέκα Boutiques σε στρατηγικές θέσεις στο νησί μας. Δύο Boutique VE Very Exclusive με την παρουσία όλων των οίκων Haute Horologerie που εκπροσωπεί η εταιρεία, δύο Boutique Montblanc σε Λευκωσία και Λεμεσό και έξι Boutique Swarovski σε Λευκωσία (2), Λεμεσό (2), Λάρνακα και Πάφο.

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor