Η IronFX Global Ltd ενισχύει το έργο του Dancing Queen Foundation

Στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Ιδρύματος Δρ. Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen Foundation και τις προσπάθειές του για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, η IronFX Global Ltd συμμετείχε ως Χάλκινος Χορηγός στην 9η φιλανθρωπική του πορεία, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2017, στη Λεμεσό. 

Στόχος της πορείας, με τίτλο «Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω», ήταν η ενίσχυση των οικονομικών πόρων του Ιδρύματος, που διατίθενται για τη χρηματοδότηση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και κλινικών προγραμμάτων.

Αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, δεκάδες μέλη του προσωπικού της IronFX μαζί με άλλους εθελοντές πεζοπόρους, έδωσαν δυναμικά το παρών τους στην πορεία. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχε μεταξύ άλλων και το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού, το κοινό ενημερώθηκε για τους κινδύνους και τις καταστροφικές συνέπειες που ελλοχεύουν από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αξίζει να σημειωθεί πως το Dancing Queen Foundation ιδρύθηκε το 2009 στη μνήμη της Δρ. Γιώτας Δημητρίου, που έχασε άδικα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2008. 

Σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IronFX, Μάρκος Α. Κασιουρής, αναφέρθηκε στο αξιέπαινο έργο του Ιδρύματος και την πολύτιμη συνεισφορά του στην υγιή ψυχική ανάπτυξη των παιδιών. Αφού εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειες που καταβάλλονται, ο κ. Κασιουρής δήλωσε πως «η οικογένεια της IronFX αγκάλιασε για ακόμα μία χρονιά την πρωτοβουλία του Dancing Queen Foundation, συμμετέχοντας μαζικά και με ιδιαίτερη χαρά στην πορεία για την ενίσχυση του έργου του. Ταυτόχρονα, συνέβαλε στη μετάδοση ενός ηχηρού μηνύματος για τη σημασία της οδικής ασφάλειας και την ανάγκη καλλιέργειας οδικής συνείδησης». Ο κ. Κασιουρής πρόσθεσε πως «το ειλικρινές ενδιαφέρον του προσωπικού της IronFX αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρείας για την καλλιέργεια ενιαίας εταιρικής κουλτούρας βασισμένης στις αξίες της συλλογικής προσφοράς και του εθελοντισμού». 

Αξίζει να σημειωθεί πως η IronFX έχει διαχρονικά επιδείξει έντονη δραστηριότητα και πλούσιο κοινωνικό έργο,  σε τοπικό και  διεθνές επίπεδο. Η ενίσχυση του Dancing Queen Foundation εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει η εταιρεία,  μέσω του οποίου υλοποιείται ένα ευρύ φάσμα δράσεων με επίκεντρο τους τομείς της κοινωνίας, του αθλητισμού και της εκπαίδευσης/επιχειρηματικότητας. 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor