Μουσικά πολιτιστικά δρώμενα με τη Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ

Δελτίο τύπου  11/10/2017 15:40
Μουσικά πολιτιστικά δρώμενα με τη Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ

Μουσικά πολιτιστικά δρώμενα με τη Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ

Δελτίο τύπου  11/10/2017 15:40

Το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ, παρέχοντας για ακόμη μία φορά τη στήριξη του στη φιλανθρωπική δράση του ιδρύματος «Sophia Foundation for Children», υποστήριξε μεγαλειώδεις συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα στην Κύπρο. 

RELATED ARTICLES

Σε αυτό το πλαίσιο, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου συναντήθηκαν πάνω στη σκηνή, διασκεδάζοντας τους θαυμαστές τους στις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία και τη Λεμεσό στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα. Το κοινό αποθέωσε τις δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες, στις συναυλίες  που διοργανώθηκαν από το ίδρυμα, για καλό σκοπό, ενώ η  συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται ως συνέχεια των δράσεων που στήριξε το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ το καλοκαίρι, γιορτάζοντας την άφιξη του με σειρά εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. 

Επιπρόσθετα, με δυναμική παρουσία και συνεισφορά σε σειρά συναυλιών με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Δέσποινα Βανδή και οι Melisses, που δόθηκαν από τις 13 μέχρι τις 15 Ιουνίου στη Σχολή Τυφλών, το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ έδωσε το στίγμα του στο καλοκαίρι της Κύπρου και επανήλθε αποφασισμένο να δώσει ξεχωριστή γεύση στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα, με το μουσικό υπερθέαμα της παράστασης «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος», που παρουσιάστηκε σε Λευκωσία (Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου «Σχολή Τυφλών» 24&25 Ιουλίου), Λάρνακα (Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο 26 Ιουλίου) και Λεμεσό (Δημοτικό Κηποθέατρο 28 Ιουλίου). 

Το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ, με τις δύο συναυλίες συνεχίζει να ενισχύει την ψυχαγωγία του κοινού και να εμπλουτίζει την πολιτιστική ατζέντα της Κύπρου, κρατώντας ψηλά τον πήχη που έθεσε στις αρχές του καλοκαιριού και δίνοντας στα πολιτιστικά δρώμενα τη Γεύση του Καλού, τη Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ. 


 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας