Διεθνής αναγνώριση της BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ)

Η BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) έχει κερδίσει το βραβείο BPW Power to Make a Difference «Excellent Advocacy for Women» 2017 (2η θέση παγκοσμίως).

Πρόκειται για ιδιαίτερη τιμή σε διεθνές επίπεδο από την BPW International, που αναγνωρίζει την όλη προσφορά της BPW CYPRUS (ΚΟΓΕΕ) στην κοινωνία. 

Χαιρετίζοντας τη υψηλή αυτή διάκριση, η πρόεδρος της BPW CYPRUS, κα Μαίρη Παπαδοπούλου , στέλνει μήνυμα συνέχισης του σημαντικού έργου της ομοσπονδίας, με το ίδιο πείσμα και δέσμευση, περνώντας από διαπιστώσεις  σε δράσεις, με υπευθυνότητα, δημιουργικότητα, ειλικρίνεια και διαφάνεια,  βασισμένες πάντα στις  αρχές της BPWI.  

Ευχαριστεί ιδιαίτερα, την  Δρ. Chonchanok  Viravan, Chair of Adjudicators & International Congress Coordinator BPWI, για την συγχαρητήρια επιστολή της, σε σχέση με τη βράβευση. 

Μια βράβευση, με ιδιαίτερη σημασία και για τον τόπο μας, αφού τοποθετεί την Κύπρο σε μια πολύ σημαντική θέση προσφοράς, στον παγκόσμιο χάρτη.  

Η απονομή του βραβείου θα γίνει στο περιθώριο του Παγκόσμιου Συνεδρίου της BPW στο Κάιρο, στις 25 Οκτωβρίου 2017. Στο συνέδριο όπου θα λάβουν μέρος εκατοντάδες σύνεδροι από πέραν των 90 χωρών, η BPW Cyprus θα παρουσιάσει το σημαντικό έργο της, προβάλλοντας την Κύπρο διεθνώς.  


 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor