ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ-Επενδύοντας σ’ ένα βιώσιμο μέλλον, για το καλύτερό μας!

  21/04/2022 12:39
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ-Επενδύοντας σ’ ένα βιώσιμο μέλλον, για το καλύτερό μας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ-Επενδύοντας σ’ ένα βιώσιμο μέλλον, για το καλύτερό μας!

  21/04/2022 12:39

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, σε όλα τα εξελικτικά βήματα της μεγάλης διαδρομής της, ήταν πάντα έτοιμη για να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόκληση. H θέση της ως ηγέτιδας δύναμης στην κυπριακή γαλακτοκομική βιομηχανία δεν είναι τυχαία, όπως και η σταθερή και μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη που τρέφουν γι’ αυτήν οι καταναλωτές τόσο στην Κύπρο όσο και στις δεκάδες χώρες που εξάγει τα προϊόντα της.

Η μεγάλη εικόνα

Πρόκειται για μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που θεμελιώθηκε στον χρόνο, μέσα από την ποιότητα που διακρίνει την Χαραλαμπίδης Κρίστης σε όλα τα επίπεδα, αλλά και από τους άρρηκτους δεσμούς που διατηρεί με την κοινωνία.

Έχοντας ήδη καθιερώσει εδώ και χρόνια την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως κεντρικό πυλώνα της αποστολής της, η μετεξέλιξη αυτής της φιλοσοφίας σε Εταιρική Βιωσιμότητα & Ευθύνη αποδείχθηκε ως εύκολη μετάβαση, τοποθετώντας την Χαραλαμπίδης Κρίστης στις τάξεις των πρωτοπόρων ευρωπαϊκών γαλακτοκομικών βιομηχανιών.

Κορυφαία γαλακτοκομική βιομηχανία, η Χαραλαμπίδης Κρίστης έθεσε την ποιότητα της διατροφής μας ως απόλυτη πρώτη προτεραιότητα για το 2022, υλοποιώντας έτσι έναν από τους σημαντικότερους στόχους CSR & ESG.                                             

Ευθύνη στην πράξη

Έχοντας εντάξει μεθοδικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε κεντρική στρατηγική επιλογή, o εμπλουτισμός  με τις αρχές που διέπουν το ESG πολλαπλασιάζει την αξία της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, δεδομένου ότι έχει ήδη ενσωματώσει στη στρατηγική της 10 από τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του οικονομικού συμφώνου του ΟΗΕ, που θέτει η ατζέντα 2030.

Όπως είναι φανερό από τις δραστηριότητες της Χαραλαμπίδης Κρίστης, η ανάπτυξη χρειάζεται ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος και αντίληψη κοινωνικής ευθύνης, ώστε να μεταφραστεί η βιώσιμη ανάπτυξη σε υπεύθυνο επιχειρείν σε κάθε πυλώνα λειτουργίας της επιχείρησης, διευρύνοντας έτσι το  κοινωνικό της αποτύπωμα, ειδικά για τις επόμενες γενιές.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης έχει θέσει την εκπλήρωση όλων των στόχων που τέθηκαν για το ESG ως «πρώτη προτεραιότητα», ενώ είναι σε εξέλιξη το Έτος Διατροφής 2022:

Ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές στην επιλογή της υγιεινής διατροφής με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Οικοδομώντας τη συνεργασία με επαγγελματίες και ειδικούς διατροφής, που ενημερώνουν και καθοδηγούν το κοινό σε σχέση με την ισορροπημένη διατροφή.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στρατηγικούς συμμάχους το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής και τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Κύπριου ξεκίνησε η μεγάλη παγκύπρια εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης με στόχο να διαδοθεί  το μήνυμα παντού: Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή είναι ουσιαστικής σημασίας για την υγεία τόσο για τη σωματική όσο και την ψυχική.

Με μήνυμα «Το Καλύτερό μας! Το καλύτερο στη διατροφή μας!».

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης κάνει πράξη τη διαχρονική της δέσμευση για ισότιμη πρόσβαση όλων των Κυπρίων στις απεριόριστες επιλογές ποιοτικής διατροφικής απόλαυσης, δείχνοντας μέριμνα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και συνεργαζόμενη με τοπικούς παραγωγούς. 

Εταιρική Ευθύνη: Έμπρακτη συμμετοχή, το καλύτερο στη ζωή μας. Ακριβώς με αυτό το σκεπτικό, η Χαραλαμπίδης Κρίστης μετουσίωσε τη φιλοσοφία της σε μεθοδικό όραμα για βιώσιμη ανάπτυξη, μέσα από τις δράσεις του εταιρικού της προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης κι έμπρακτης προσφοράς «Συμμετοχή».

Με βασικό μήνυμα «Το καλύτερο στη ζωή μας» αξιολογεί τις ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους που υπάρχουν στο περιβάλλον μας και στηρίζει την κοινωνία τόσο με πόρους όσο και με πολυεπίπεδες δράσεις, συμβάλλοντας στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου και την αύξηση της συμμετοχικότητας. Η εταιρεία διαχρονικά έχει αποδείξει ότι είναι αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας, πως συμμετέχει στις αγωνίες, τις χαρές, τους προβληματισμούς που απασχολούν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και καταναλωτών.

Με το βλέμμα στο μέλλον

Όλοι έχουμε πια συνειδητοποιήσει την κρίσιμη ανάγκη της βιώσιμης ανάπτυξης, της ουσιαστικής στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, την προστασία του πλανήτη, την εφαρμογή των καινοτομιών που βελτιώνουν την καθημερινότητα για όλους και την ουσιαστική επίλυση ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι και θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα όσα βελτιώνουν τη ζωή, προσφέροντας το καλύτερό μας, το καλύτερο στη διατροφή μας, το καλύτερο στη ζωή μας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Κάθε προϊόν είναι το καλύτερό μας!

Φιλοσοφία της Χαραλαμπίδης Κρίστης διαχρονικά είναι η παραγωγή και η προσφορά κορυφαίων ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων, που συμβάλλουν στην ισορροπημένη διατροφή. Ενώ, η ύψιστη θρεπτική και υγιεινή διατροφική αξία είναι απόλυτες και ταυτόχρονες προτεραιότητες για την εταιρεία.

Πάνω από 75 χρόνια

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι πιστή στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, ακολουθώντας αυστηρά όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές με σύγχρονες πιστοποιήσεις, εξασφαλίζοντας πως ό,τι φθάνει στην αγορά και στα σπίτια των καταναλωτών είναι ταυτόσημο με τις αυθεντικές γεύσεις της εταιρείας. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, πάνω από 75 χρόνια, σέβεται και τιμά τη μεγάλη ιστορική γαλακτοκομική παράδοση του τόπου, συνδυάζοντας τον πλούτο του κυπριακού γαλακτοκομικού πολιτισμού με την καινοτομία και αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν απόλυτα πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας.

Το γάλα μας!

Το φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, ήταν και θα είναι η «ναυαρχίδα» της εταιρείας. 

Με το φρέσκο γάλα ξεκίνησαν όλα, με το φρέσκο γάλα μεγαλώνουν τόσες γενιές, όπως και η Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Το φρέσκο γάλα είναι εξάλλου, το κυριότερο γαλακτοκομικό προϊόν πρώτης ανάγκης, αφού είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του οργανισμού, καθώς αποτελεί την αποκλειστική τροφή κατά τα πρώτα στάδια της ανθρώπινης ζωής.

Πλήρες, ελαφρύ, άπαχο, αιγινό με 1,5% λιπαρά, βιολογικό ή όχι, το ίδιο γευστικό και θρεπτικό. Ιδανικό για κάθε στιγμή με υψηλή διατροφική αξία. Και πάνω απ’ όλα η βάση για τα πάντα στη γαλακτοκομία!

Το γαλατάκι. Το «μικρό» της μεγάλης επιτυχίας

Με σοκολάτα, με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και με γεύση μπανάνα. Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή για τη μοναδική του γεύση. Φτιαγμένο αποκλειστικά από το φρέσκο κυπριακό γάλα μας, είναι τονωτικό, θρεπτικό και υγιεινό. Είναι βασικός σύμμαχος όλων για ενέργεια, δύναμη και αποκατάσταση! Είναι πάντα στη ζωή μας, είναι απολαυστικό, είναι το αγαπημένο μας!

Η νέα «δική μας μαργαρίνη»

Πρόσφατα, προστέθηκε στην γκάμα των προϊόντων της εταιρείας και η νέα σειρά μαργαρίνης Χαραλαμπίδης Κρίστης, η οποία ήρθε για να προσφέρει σε ενήλικες και παιδιά στιγμές απόλαυσης, αλλά και για να ικανοποιήσει τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις του κοινού τόσο στις μαγειρικές όσο και στις ζαχαροπλαστικές δημιουργίες στο σπίτι. Φτιαγμένη από άριστης ποιότητας υλικά, όπως όλα τα προϊόντα Χαραλαμπίδης Κρίστης, η νέα μαργαρίνη, η μόνη που παράγεται στην Κύπρο, είναι μία εξαιρετική καθημερινή πηγή ω-3 λιπαρών, με υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών A, D & Ε, που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των παιδιών και την ισορροπημένη διατροφή όλης της οικογένειας.

Διαχρονική αξία η Κρέμα Γάλακτος!

Αντίστοιχα, η κρέμα γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης αποτελεί σταθερή αξία σε όλα τα νοικοκυριά της Κύπρου, προσφέροντας γλυκές και αλμυρές γαστρονομικές αλχημείες!

Τα γιαούρτια μας: Πάντα φρέσκια & γευστική επιλογή!

Το Στραγγάτο, το μοναδικής θρεπτικής αξίας γιαούρτι με την υπέροχη απολαυστική γεύση, το βιολογικό αιγινό, το delact - χωρίς λακτόζη αλλά και το παραδοσιακό Πισσουρκώτικο Πρόβειο γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίσης, προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις απόλαυσης, όποιες κι αν είναι οι γευστικές προτιμήσεις ή οι διατροφικές ιδιαιτερότητες μικρών και μεγάλων. Τη μεγάλη οικογένεια γιαουρτιού Χαραλαμπίδης Κρίστης συμπληρώνουν το «σνακ» και τα «επιδόρπια», τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών.

Και φυσικά τα παιδιά λατρεύουν το δικό τους επιδόρπιο γιαουρτιού!

Το παιδικό επιδόρπιο Βοοme σε γεύσεις φράουλας, μπανάνας και βανίλιας, με ξεχωριστό τμήμα δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας, έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού που τόσο χρειάζονται τα παιδιά.

Χαραλαμπίδης Κρίστης, όπως λέμε χαλλούμι!

Από αγελαδινό, αιγινό και πρόβειο γάλα, το εμβληματικό τυρί της Κύπρου, παγκόσμια μοναδικό, με εκατομμύρια φανατικούς φίλους. Ακόμα πιο βαθιά μέσα στην παράδοση του κυπριακού γαλακτοκομικού πολιτισμού μας είναι η πρόταση της Χαραλαμπίδης Κρίστης με το παραδοσιακό Πισσουρκώτικο  χαλλούμι της Κύπρου σε τρεις επιλογές: αιγοπρόβειο, αιγινό και από πρόβειο γάλα. Η επιμονή της Χαραλαμπίδης Κρίστης στην καινοτομία, που συνδυάζει διατροφική και γευστική αξία, έδωσε τα Χαλλούμι Sticks και Νuggets Χαλλουμιού, που συμπληρώνουν τις αυθεντικές γευστικές επιλογές που προσφέρει το χαλλούμι.

Το φημισμένο κεφαλοτύρι

Άλλη μια παραδοσιακή πρόταση από αιγοπρόβειο γάλα είναι και το φημισμένο Χαραλαμπίδης Κρίστης κεφαλοτύρι, που πολλοί το απολαμβάνουν σκέτο ή το προσθέτουν σε μαγειρικές δημιουργίες. Το φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης αποτελεί την πρώτη ύλη για τα γαλακτοκομικά προϊόντα της εταιρείας, που δημιουργούνται με αγάπη, φροντίδα, γνώση και σεβασμό στον καταναλωτή και στο περιβάλλον.  Και το καθένα ξεχωριστά είναι  «το καλύτερό μας! το καλύτερο στη διατροφή μας!», όπως υπογράφει πάντα η Χαραλαμπίδης Κρίστης.

ΣΤΟΙΧΕΙA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Βιομηχανική Περιοχή Νήσου, Λεωφόρος Λεμεσού 347, 2571

Τ.κ.: 17102, 2261, Λευκωσία

Τηλέφωνα: +3577000(6455)/+35722258257

Φαξ:+35722443045

E-mail: ssoteriou@chandch.com

Ιστοσελίδα: www.charalambideschristis.com.cy

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας