Kazoulis Global Logistics: Πρωτοπόρος στην παροχή υπηρεσιών logistics

Η εταιρία Kazoulis Global Logistics είναι πρωτοπόρος στην παροχή υπηρεσιών logistics στην αγορά της Κύπρου. Έχοντας δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, η εταιρεία παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν οτιδήποτε, από βασικές μεταφορές έως μεγάλα έργα logistics, όλα προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες των πελατών με την εμπειρία μιας αφοσιωμένης ομάδας επαγγελματιών.

Το αποτέλεσμα είναι μια ευέλικτη δομή που προσφέρει ακριβώς αυτό που απαιτείται, καθιστώντας την Kazoulis Global Logistics έναν αξιόπιστο συνεργάτη για οποιαδήποτε αλυσίδα εφοδιασμού.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Ανδρέα Καζούλη και ήταν, από την ίδρυσή της, πρωτοπόρος στην παροχή εμπορευματικών μεταφορών, ομαδοποιημένων φορτίων, αποθήκευσης, υπηρεσιών logistics και διανομής εμπορευμάτων. Με το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της, παρέχει μια σειρά υπηρεσιών από βασικές μεταφορές έως μεγάλα έργα logistics. Τα ιδιόκτητα γραφεία και οι αποθήκες της, συνολικού εμβαδού 6000 τμ, βρίσκονται μόλις 1,5 χλμ από το λιμάνι της Λεμεσού. Διαθέτει, επίσης, γραφεία κοντά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η εταιρεία έχει καθιερωθεί στην αγορά ως ηγέτης και από την πρώτη μέρα το όραμα της εταιρείας είναι ξεκάθαρο και απλό: «να είναι αξιοζήλευτη για την αξιοπιστία των υπηρεσιών logistics που προσφέρει παγκόσμια».

Η Kazoulis Global Logistics Ltd συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων εγκαταστάσεων αποθήκευσης και διανομής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της όσον αφορά τη Διαχείριση Αποθήκης, τον Έλεγχο Αποθεμάτων και την Εκτέλεση Παραγγελιών. Καθώς οι επιχειρηματικές απαιτήσεις έχουν μετατοπιστεί, η ανάγκη για υψηλότερη απόδοση και πιο οικονομικές δαπάνες εφοδιαστικής έχει αυξηθεί.

Η εταιρεία μπορεί να προσφέρει τη λύση σε οποιαδήποτε απαίτηση μεταφοράς και να χρησιμεύσει ως one-stop-shop για τις ανάγκες logistics, για όλα τα προϊόντα που διακινούνται μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού σας. Διαθέτει, επίσης, πιστοποίηση AEO και ISO 9001.

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΜΕΙΣ:

  1. Διαμεταφορές: Θαλάσσιες και Αεροπορικές, Εισαγωγές και Εξαγωγές 
  2. Τοπική διανομή οδικά
  3. Αποθήκευση και διανομή για λογαριασμό τρίτων
  4. Εκτελωνίσεις 
  5. Προσωρινή εναπόθεση εμπορευμάτων
  6. Μετακομίσεις οικοσκευών

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση:

2 Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Κάτω Πολεμίδια

CY 4150 Λεμεσός, Κύπρος

P.O.Box 53078

CY 3300 Λεμεσός

Τηλ: 25 278 278

Ιστοσελίδα: www.kazoulis.com  

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit