Genesis Logistics: Βαθιά γνώση και εμπειρία

  10/10/2022 12:27
Genesis Logistics: Βαθιά γνώση και εμπειρία

Genesis Logistics: Βαθιά γνώση και εμπειρία

  10/10/2022 12:27

Καλύπτοντας όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Genesis Logistics ικανοποιεί τις πιο περίπλοκες και εξειδικευμένες ανάγκες διαχείρισης, έγκαιρα και αποτελεσματικά, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες, επισημαίνει ο CEO της εταιρείας, Στέφανος Στεφανή. Αναφέρεται, επίσης, στην εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία και στο πόσο ραγδαία εξελίσσεται ο τομέας στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια.

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας και το ιστορικό της. 

Πρόκειται για οργανισμό που κουβαλά εμπειρία πέραν των 35 χρόνων και διαθέτει τις διεθνείς πιστοποιήσεις ISO9001, ISO14001, ISO45001, GDP, Anticorruption & Antibribery καθώς και την πιστοποίηση - αναγνώριση Best Workplaces, που διακρίνει τους εργοδότες προτίμησης. Η εταιρεία μας λειτουργεί σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής χωρητικότητας 6500 τ.μ. και προσφέρει όλες τις λύσεις διεθνών μεταφορών και διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες κυπριακές εταιρείες επιδεικνύουν ζωηρό ενδιαφέρον ανάθεσης των logistics αναγκών τους σε 3PL. Στη διαδικασία αυτή κάποιοι έχουν απογοητευτεί, διότι η απόφασή τους βασίστηκε σε περιορισμένους και ρηχούς παραμέτρους, αγνοώντας βασικούς πυλώνες, όπως, τη βαθιά γνώση του αντικειμένου, την έλλειψη απόλυτης ευθυγράμμισης στόχων, την αδυναμία προσαρμογής του 3PL με τη στρατηγική και τις ανάγκες του πελάτη και τη δυσκαμψία του παροχέα να προσφέρει εξατομικευμένο μοντέλο συνεργασίας.

Πώς αναπτύσσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας;

Στη Genesis Logistics αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητές του και δημιουργούμε ισχυρές συνεργασίες, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στον σεβασμό, στο ήθος και στη διαφάνεια με παράλληλο και αναπόσπαστο συνδυασμό του επαγγελματισμού και της βαθιάς τεχνογνωσίας του αντικειμένου. Ένας άλλος εξίσου και ιδιαίτερα σημαντικός πυλώνας είναι οι δείκτες απόδοσης KPI’s (Key Performance Indicators), με τους οποίους μετράμε τις αποδόσεις συγκεκριμένων ενεργειών κατά τη διαχείριση των έργων και συμφωνούνται εκ των προτέρων με τον πελάτη. Εν κατακλείδι, η ανάθεση ενός έργου στον σωστό επαγγελματία 3PL, θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στον ενδιαφερόμενο πελάτη, αφού θα διαμορφώσει τα κόστη σε ευέλικτα από σταθερά. Θα μειώσει το κόστος διαχείρισης αισθητά, αυξάνοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητα. Ακόμα, η εφοδιαστική του αλυσίδα θα είναι πολύ πιο αποδοτική και αποτελεσματική, δεν θα χρειάζεται να επενδύσει κεφάλαια για τεχνολογία και εξοπλισμό και ασφαλώς θα μπορέσει να επικεντρωθεί σε αυτά τα οποία πραγματικά ενδιαφέρεται, την αύξηση των πωλήσεων και τη μεγιστοποίηση των κερδών του.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία σας στον τομέα των logistics;

Καλύπτοντας όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, ικανοποιεί και τις πιο περίπλοκες και εξειδικευμένες ανάγκες διαχείρισης, έγκαιρα και αποτελεσματικά, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες είτε αφορούν B2C είτε B2B. Το κέντρο αποθήκευσης είναι άρτια εξοπλισμένο με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία στη βιομηχανία των logistics. Με τρεις θερμοκρασιακές ζώνες και ιδιόκτητο στόλο διανομής, ικανό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των πελατών για ασφαλή και έγκαιρη διανομή των εμπορευμάτων, η εταιρεία μας καθίσταται ο ιδανικός συνεργάτης.

Ποιο είναι το πελατολόγιό σας;

Στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται οργανισμοί από τον χώρο της ένδυσης και της υπόδησης, του αθλητισμού, φαρμακευτικές εταιρείες, επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, αισθητικής, υγείας & προσωπικής φροντίδας, βρεφικής ανάπτυξης, παιγνιδιών, DIY, επίπλωσης, οικιακού εξοπλισμού και άλλες. Είναι σημαντικό, επίσης, να πούμε ότι ο ετήσιος κύκλος εργασιών μας ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ.

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας