MANTIS (CYPRUS) LTD

  09/12/2019 14:05
MANTIS (CYPRUS) LTD

MANTIS (CYPRUS) LTD

  09/12/2019 14:05
Οι αποθήκες δεν είναι πλέον απλοί χώροι αποθήκευσης. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και ειδικά η ψηφιοποίηση των δεδομένων τις έχει αναγάγει σε κομβικά σημεία, αναβαθμίζοντας τη θέση τους μέσα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Καθώς το IT-scape συνεχίζει να εξελίσσεται, το πεδίο εφαρμογής και η αξία διαχείρισης της αποθήκης διευρύνονται.

Tις τελευταίες δεκαετίες τα συστήματα διαχείρισης αποθηκών, εκμεταλλευόμενα την τεχνολογική επανάσταση, αναπτύχθηκαν με βασικό γνώμονα να δώσουν μια πολυδιάστατη διαχείριση των διαδικασιών που λαμβάνουν χώρο σε μια αποθήκη. Αύξησαν το εύρος δράσης τους παρέχοντας νέες λειτουργικότητες, καθώς επίσης τα περισσότερα από αυτά ανέπτυξαν τεχνολογίες που επιτρέπουν την προσαρμοστικότητα αυτών των συστημάτων, μέσα στις πολυσύνθετες διαδικασίες των εταιρειών στο χώρο των αποθηκών.  Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, επιτρέποντας την paperless διαχείριση όλων των διαδικασιών, αλλά και την καταγραφή τους για μελλοντική ανάλυση.
 
Το περιβάλλον αλλάζει
Σήμερα το περιβάλλον αυτό πάλι αλλάζει και οι απαιτήσεις  αυξάνονται. Η απλή Διαχείριση Αποθηκών (ηλεκτρονική διαχείριση και καταγραφή) δεν είναι αρκετή. Όλα πλέον οδηγούν στη βελτιστοποίηση (optimization) και αυτοματοποίηση των διαδικασιών χρησιμοποιώντας αλγόριθμους βελτιστοποίησης, αλλά και μέσω συστημάτων αυτοματοποίησης (materials’ handling equipment) που πλέον είναι πιο προσιτά οικονομικά.
 
Η τρίτη γενιά

Η Mantis, ως μακροχρόνιος πάροχος λύσεων στο χώρο, πρωτοστατεί στην υλοποίηση αυτής της ιδέας. Σήμερα, οι λύσεις τρίτης γενιάς της εταιρείας αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο άλμα στην τεχνολογία WMS, προσφέροντας πραγματική προσαρμοστικότητα και εξαιρετική ευελιξία που είναι μοναδική παγκοσμίως. Η πλατφόρμα Logistics Vision της Mantis επιτρέπει στους πελάτες της με εξεζητημένες λειτουργίες αποθήκης να διαμορφώνουν εύκολα, να αναπτύσσουν και να υποστηρίζουν το WMS, απολαμβάνοντας έτσι μια εξαιρετική απόδοση επένδυσης (ROI) και έναν ασυναγώνιστα χαμηλό TCO.
 
Συνεχής υποστήριξη
Η πλατφόρμα Logistics Vision δίνει επίσης τη δυνατότητα στους συνεργάτες της Mantis να πραγματοποιούν γρήγορες και ομαλές υλοποιήσεις έργων WMS και να παρέχουν συνεχιζόμενη υποστήριξη, αυξάνοντας έτσι δραστικά τη συνολική κερδοφορία τους. Η λύση Logistics Vision έχει αποδείξει το σθένος της για την αντιμετώπιση των αναγκών των 3PL, των πολυκαναλικών λιανοπωλητών και διανομέων ηλεκτρονικού εμπορίου, των χονδρεμπόρων και των κατασκευαστών σε διάφορες χώρες.
 
Ολοκληρωμένες λύσεις

Οι πελάτες της Mantis μπορούν να αξιοποιήσουν τις εκτεταμένες δυνατότητες του WMS, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, του kitting, της ελαφριάς κατασκευής, της διαχείρισης των αποβάθρων και των πυλών, της εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών μέσω web portals, της διαχείρισης των δεμάτων, του κεντρικού ελέγχου των τοπικών και απομακρυσμένων αποθηκευτικών πόρων, του εξελιγμένου Slotting, της διαχείρισης εργασίας, της βελτιστοποίησης αποθεμάτων, της ευέλικτης χρέωσης 3PL, της ολοκληρωμένης διαχείρισης ιχνηλασιμότητας και των ισχυρών αναλύσεων αποθήκης. Το Mantis Warehouse Intelligence (WI) solution είναι ένα ισχυρό σύστημα BI της Qlik Sense, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες αναλύσεις δεδομένων για τις αποθήκες, χρησιμοποιώντας μια βιβλιοθήκη με περισσότερες από 250 διαστάσεις, 1.800 σταθμά και 350 έτοιμες απεικονίσεις.
 
Νέες τεχνολογίες

Η εταιρεία συμπληρώνει τη σουίτα λογισμικού της με προσιτές αυτοματοποιήσεις αποθήκης, που αποτελούνται από έναν έξυπνο συνδυασμό αποδεδειγμένων συστημάτων και τεχνολογιών ανταγωνιστικών τιμών (Voice Picking, Pick-to-Light, Put Walls, Smart Pick Carts, Touch Screen Packing/Sorting, Smart Glasses, RFID κ.λπ.). Τέτοιοι αυτοματισμοί έχουν ενσωματωθεί στην πλατφόρμα WMS της Mantis, χρησιμοποιώντας ιδιόκτητη τεχνολογία που βελτιώνει σημαντικά τη συνολική απόδοση των αυτοματισμών, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί το κόστος λόγω της εξάλειψης του σχετικού λογισμικού ελέγχου τρίτων προμηθευτών.
 
Διεθνής παρουσία
Με ένα τόσο αξιόλογο χαρτοφυλάκιο προσφορών και εμπειρίας είναι φυσικό η Mantis να έχει εδραιωθεί με την πάροδο των χρόνων ως μια πραγματικά παγκόσμια οντότητα, με γραφεία στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αμερική, τον Καναδά, το Ισραήλ, την Τουρκία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία, έχοντας επίσης και ένα εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων τοπικών συνεργατών σε περισσότερες από 30 χώρες. Πάνω από 450 επιχειρήσεις, οι περισσότερες πολυεθνικές που αντιπροσωπεύουν όλες τις μεγάλες βιομηχανίες - 3PL, πολυκαναλικοί λιανοπωλητές και διανομείς ηλεκτρονικού εμπορίου, χονδρέμποροι και κατασκευαστές - βασίζονται στο WMS της Mantis για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών αποθήκης.  Το σύστημα έχει ενσωματωθεί επιτυχώς με τα περισσότερα μεγάλα διεθνή και τοπικά ERPs, καθώς επίσης και με πολλά συστήματα αυτοματοποίησης (Material Handling Equipment) όπως Aberle, Gebhardt, Kardex, Haenel, Klinkhammer, Schaefer, Kabelmat, και Jungheinrich.

Η Mantis Κύπρου
H Mantis Κύπρου ενισχύει την τοπική παρουσία της, προσφέροντας όλες τις εξελιγμένες λύσεις του ομίλου καθώς και επιπρόσθετες καινοτόμες cloud-based λύσεις, που επεκτείνουν τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως, η Τηλεματική Εποπτεία οχημάτων & εγκαταστάσεων (αποθήκες/ ψυγεία) και η διαχείριση υπηρεσιών πεδίου και κινητή παραγγελιοληψία/τιμολόγηση. Επιπρόσθετα ενισχύει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή, υλοποιώντας μέχρι στιγμής δέκα και πλέον σημαντικά έργα SCM/ WMS με αυτοματισμούς και άλλες συναφείς τεχνολογίες. Ταυτόχρονα δημιουργεί, εκπαιδεύει και υποστηρίζει ένα δίκτυο από τοπικούς εξειδικευμένους συνεργάτες.
 
Επενδύσεις και εξαγορές

Η Mantis, μέσω άμεσων επενδύσεων και εξαγορών, συνεχίζει να ενισχύει το πορτοφόλιο λύσεων αυτοματοποίησης διαχείρισης αποθήκης και να επιταχύνει την επέκτασή της στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, της Ρωσίας/CIS και της Βόρειας Αμερικής. Η εταιρεία ταυτόχρονα ενισχύει την παρουσία της στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική μέσω της Mantis Cyprus και τοπικών συνεργατών. Σχεδιάζει επίσης ανάπτυξη της παρουσίας της και στην Ασία.
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 11, γραφείο 501, 1082, Λευκωσία
Tηλέφωνο: 22442211
Φαξ: 22442212
Ε-mail: Info@mantis.com.cy
Ιστοσελίδα: www.mantis.com.cy, www.mantis.group
 

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας