GENESIS LOGISTICS LTD

  09/12/2019 14:01
GENESIS LOGISTICS LTD

GENESIS LOGISTICS LTD

  09/12/2019 14:01
Η εταιρεία ξεκινάει από τη δεκαετία του 1980, αρχικά ως διεθνής μεταφορέας, όμως με διορατικότητα και θάρρος μετεξελίσσεται σε παροχέα 3PL και προσαρμόζεται στον γρήγορα εναλλασσόμενο κόσμο έγκαιρα και αποτελεσματικά, πρωτοπορώντας στον τομέα της και προχωρώντας πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά.
 
H έδρα της εταιρείας είναι στρατηγικά τοποθετημένη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.500 τ.μ. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα 3PL Logistics Centres στην Κύπρο, ακριβώς στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού στη Λάρνακα, με άμεση πρόσβαση σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και με ισόποση απόσταση προς όλες τις πόλεις.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

Η εταιρεία προσφέρει εργασίες διεθνών μεταφορών τόσο αεροπορικές όσο και θαλάσσιες, μέχρι τις πιο περίπλοκες υπηρεσίες διαχείρισης έργων της εφοδιαστικής αλυσίδας, που συμπεριλαμβάνει αποθήκευση, συσκευασία, ανασυσκευασία, περισυλλογή και εκτέλεση παραγγελίας,  αποθήκευση σε διάφορες θερμοκρασίες, διανομές, B2B & B2C, δειγματοληπτικό έλεγχο, κιβωτίωση, ετικετοκόλληση, στατιστικές πωλήσεων, απόσυρση, ανακύκλωση κ.ά.  Όλες οι υπηρεσίες και η λειτουργία της Genesis Logistics είναι πιστοποιημένες με τα διεθνή πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας και διαδικασιών της TUV NORD ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 καθώς και με GDP (Good Distribution Practice). Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η εταιρεία έχει ήδη εφαρμόσει εσωτερικό κώδικα δεοντολογίας, συμμόρφωσης, αντιδωροδοκίας και αντιδιαφθοράς. 
 
ΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ο μέσος επιχειρηματίας γνωρίζει το κεφάλαιο logistics outsourcing και τα οφέλη του, εξού και καταφεύγει στις λύσεις που του προσφέρει, με εμφανή προέκταση στην εξοικονόμηση πόρων, κόστους και αποτελεσματικότητας, κάτι που του δίνει την ευχέρεια να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην έρευνα, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση των πελατών του.  Για τον λόγο αυτό ολοένα και περισσότερες εταιρείες, μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια και παραμέτρους, αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις logistics στην Genesis. 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ρίχνοντας μια ματιά στο εσωτερικό κόστος διαχείρισης της εφοδιαστικής τους αλυσίδας και στον χρόνο που επενδύουν απελευθερώνοντας περισσότερες ώρες για να αναπτύξουν το πελατολόγιο και τις εργασίες τους, συνειδητοποιούν το όφελος που έχουν.

Διορθώνοντας το ζήτημα του κρυμμένου, μη ευέλικτου και μη σταθερού κόστους, τη χαμηλή παραγωγικότητα, την έλλειψη τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, σύγχρονων και εξελιγμένων υποδομών και εργαλείων στον τομέα της Ε.Α και τη μη ύπαρξη συνεργειών εντός της επιχείρησής τους, οι εταιρείες θα πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα. Κι αυτό γιατί, ένας επαγγελματίας 3pl αναλαμβάνει  πλήρως την ευθύνη των εργασιών και του αποτελέσματος με μετρήσιμους δείκτες ποιότητας και ορθότητας. Χωρίς καμία δέσμευση, μπορούν να αναζητήσουν τη συμβολή κάποιου εξειδικευμένου logistician, όπως της Genesis,για ετοιμασία μελέτης που θα καλύψει όλες τις παραμέτρους.
 
Facts & figures
Προσωπικό

45
 
Τζίρος στην Κύπρο
7 εκατομμύρια ευρώ 
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Genesis House,  Έβερεστ 28-32, 7100, Αραδίππου
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 42403, 6534, Λάρνακα
Τηλέφωνο: 24-821082
Φαξ: 24-821097
E-mail: info@genesiscyprus.com
Ιστοσελίδα: www.genesiscyprus.com
 
 
LOGISTICS - GENESIS PHOTO
Πίσω στην αρχή της σελίδας