DEXTERITY SOLUTIONS LTD

  09/12/2019 13:00
DEXTERITY SOLUTIONS LTD

DEXTERITY SOLUTIONS LTD

  09/12/2019 13:00
Η Dexterity ιδρύθηκε το 2008 και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για μηχανογράφηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται κάποιες από τις πιο πετυχημένες εταιρείες της Κύπρου, με κοινό χαρακτηριστικό την επιθυμία τους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να κερδίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Hεταιρεία εργοδοτεί έμπειρους σύμβουλους πληροφορικής και προγραμματιστές και συνεργάζεται με εξειδικευμένους συνεργάτες στην Κύπρο και το εξωτερικό, προσφέροντας έτσι σημαντική τεχνογνωσία στον χώρο του λογισμικού διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.
 
Priority ERP και WMS

Το Priority είναι ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Χρησιμοποιείται από 75.000 οργανισμούς σε 40 χώρες και έχει παρουσία σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Κύπρου από το 2001. Το λογισμικό περιλαμβάνει υποσυστήματα ERP, WMS, Mobile Sales, Business Intelligence και πολλά άλλα. Όλα τα υποσυστήματα χρησιμοποιούν την ίδια βάση δεδομένων και λειτουργούν συνδεδεμένα, με αποτέλεσμα την απόλυτη ευκολία εφαρμογής και χρήσης. Προσφέρονται λύσεις cloud και on-premise με πρόσβαση από desktop, web, iOS και Android.
 
Practi Pos

Το Practi είναι ολοκληρωμένη λύση για διαχείριση καταστημάτων λιανικής και αλυσίδων εστίασης, όπως εστιατόρια, καφετέριες και άλλα. Το λογισμικό περιλαμβάνει ταμειακό, διαχείριση αποθεμάτων και διαχείριση προσωπικού. Λειτουργεί σε περιβάλλον iOS και web με σημαντικά πλεονεκτήματα αξιοπιστίας και ευκολίας χρήσης. Λειτουργούν αυτόματες γέφυρες με το Priority ERP.
 
Omnitracs Roadnet
Το λογισμικό Omnitracs Roadnet προσφέρει λύσεις δυναμικής δρομολόγησης ομάδας πωλήσεων και οχημάτων διανομής, χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγόριθμους και προσφέροντας μεγάλη ευκολία χρήσης. Χρησιμοποιείται από περισσότερους από 1.000 οργανισμούς σε 40 χώρες. Προσφέρει ολοκληρωμένη λύση για τον σχεδιασμό βέλτιστης στρατηγικής πωλήσεων, δυναμική δρομολόγησης διανομών, καθοδήγηση οδηγών, παρακολούθηση ποιότητας διανομής και ζωντανή ενημέρωση πελατών. Υλοποιείται σε συνεργασία με τη Rasner Logistic Software, εξειδικευμένους σύμβουλους σε θέματα logistics, που εξυπηρετούν οργανισμούς διεθνούς εμβέλειας όπως οι Carlsberg, Unilever, Pepsi και άλλοι.
 
Business Intelligence
Τα τελευταία χρόνια, το Business Intelligence αποτελεί την αιχμή του δόρατος των πιο πετυχημένων εταιρειών σε κάθε τομέα της αγοράς. H ανάλυση δεδομένων σε εξελιγμένο περιβάλλον προσφέρει ευκαιρίες βελτίωσης της παραγωγικότητας και μείωσης του κόστους με αποτέλεσμα την αύξηση της κερδοφορίας. Η Dexterity προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα και λύσεις για όλα τα πορτοφόλια.

Οι τάσεις της αγοράς
Cloud

Όλο και περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν λύσεις cloud για να μειώσουν το κόστος υποδομών και να αυξήσουν την ευελιξία τους. Εκτός από το ήδη δημοφιλές software-as-a-service προσφέρεται τώρα και infrastructure-as-a service, με ενοικίαση cloud servers από data centres ψηλών προδιαγραφών με έδρα την Κύπρο.
 
Mobile

Η πρόσβαση από smartphone και tablet άρχισε να γίνεται απαραίτητη προϋπόθεση για τα μοντέρνα πληροφορικά συστήματα, ακολουθώντας τις ανάγκες και τις συνήθειες των χρηστών και τη διαθεσιμότητα όλο και πιο ικανών συσκευών. Αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τις λύσεις διεθνούς εμβέλειας, που διαθέτουν πόρους οι οποίοι επιτρέπουν την ανάπτυξη και τη συντήρηση των εφαρμογών τους για τις πλατφόρμες κινητών συσκευών.
 
Platforms

Οι εταιρίες σήμερα χρειάζονται λογισμικό με δυνατότητες συνεχούς εξέλιξης και προσαρμογής στις ανάγκες τους, καθώς εξελίσσονται οι ίδιες για να καλύψουν τις απαιτήσεις της αγοράς. Έτσι απομακρύνονται από την έννοια «πρόγραμμα», δηλαδή λογισμικό που προσφέρει λύσεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο και τείνουν προς την έννοια «πλατφόρμα», δηλαδή λογισμικό που αλλάζει και αναπτύσσεται εύκολα, ακολουθώντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις και ιδιομορφίες των πελατών.
 
Οι κυπριακές εταιρείες

Οι λύσεις που παρέχει η εταιρεία στον τομέα των logistics, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν οι εταιρείες για να γίνουν πιο αποτελεσματικές με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα Priority, που προσφέρει μια all-in-one λύση διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.  Το Priority ERP καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες εμπορικής και λογιστικής διαχείρισης μιας κυπριακής εταιρείας. Το Priority WMS προσφέρει ψηλού επιπέδου μηχανογράφηση αποθήκης, που είναι κατευθείαν συνδεδεμένη με τα εμπορικά τμήματα, τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και το λογιστήριο. Το Priority Mobile Sales προσφέρει συνεχή συνδεσιμότητα μέσω Android στους πωλητές της εταιρείας.  Οι υπηρεσίες υλοποίησης συστημάτων business intelligence μπορούν να βοηθήσουν οργανισμούς κάθε μεγέθους να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επίσης, το Practi POS προσφέρει μια εξαιρετική λύση για εταιρείες λιανικής και εστίασης. Τέλος, η λύση δυναμικής δρομολόγησης Roadnet προσφέρει δυνατότητες σημαντικών εξοικονομήσεων στα έξοδα διανομής και αποθήκευσης.
 
 
Facts & figures
CEO:

Θεόδωρος Λουκαΐδης, Managing Director
 
Σημαντικοί πελάτες:
Medochemie, ΚΕΔΙΦΑΠ, MPM Group, Galatariotis Group, European University, Cheeseline, Kyriakides Mushrooms, Bird Aviation, Marfields Construction,
IQ Option και άλλοι
 
Προσωπικό: 11 μόνιμοι υπάλληλοι
στο γραφείο στη Λευκωσία και εξειδικευμένοι σύμβουλοι από το Ισραήλ ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφόρος Λεμεσού 195-197, 2540, Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, Λευκωσία
Κεντρικό Τηλέφωνο: 22 282930
E-mail: info@dexterity.com.cy
Ιστοσελίδα: www.dexterity.com.cy
 
 
LOGISTICS - DEXTERITY PHOTO
Πίσω στην αρχή της σελίδας