ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΚΕΔΙΦΑΠ

  09/12/2019 12:54
ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΚΕΔΙΦΑΠ

ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΚΕΔΙΦΑΠ

  09/12/2019 12:54
Σήμερα, 25 χρόνια μετά και με παρουσία σε ολόκληρη τη Κύπρο, η ΚΕΔΙΦΑΠ περήφανα εξυπηρετεί καθημερινά 250 Φαρμακεία  (Μέλη και Συνεργάτες)
 
H Φαρμακαποθήκη ΚΕΔΙΦΑΠ ΛΤΔ, μέλος του ομίλου Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου, κατέχει ηγετική θέση στη διανομή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στην Κύπρο και εστιάζει στις σύγχρονες ανάγκες του φαρμακείου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 κάτω από αρχές συνεταιρισμού από 30 φαρμακοποιούς της επαρχίας Πάφου και στη συνέχεια αναπτύχθηκε σταδιακά σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, για να καλύψει και να απλοποιήσει τις ανάγκες τροφοδοσίας του φαρμακείου.

Πρόκειται για μια νέα ως προς την αντίληψη αλλά παραδοσιακή ως προς τις αρχές και αξίες Φαρμακαποθήκη 3ης γενιάς. Σήμερα, περισσότεροι από 250 φαρμακοποιοί σε όλη την Κύπρο την επιλέγουν για βασικό τους συνεργάτη. Διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, με την απαράμιλλη επάρκεια, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και την προσοχή της στραμμένη στον Κύπριο φαρμακοποιό.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΠΡΟΪΟΝΤΑ

• Αποθήκευση, διανομή, εμπορία και προώθηση φαρμάκων, παραφαρμάκων, καλλυντικών και άλλων προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες του φαρμακείου
Συστήματα Διαχείρισης Λειτουργίας:
• Λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις νομοθεσίες των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών Κύπρου
• Διαθέτει σύστημα εκτέλεσης παραγγελιών με PDA και pick to light
• Χρησιμοποιεί σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα ERP
• Παρέχει δυνατότητα online παραγγελιών στους πελάτες της
• Παρέχει δυνατότητα online παραγγελιών και αναφορών στους προμηθευτές της
• Διαθέτει τμήμα μηχανογραφικής εξυπηρέτησης πελατών
Καθημερινή Διανομή:
Ιδιόκτητος στόλος 16 επαγγελματικών οχημάτων και εκτελεί δρομολόγια έξι μέρες την εβδομάδα σε όλη την Κύπρο. 
 
ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Με την εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας από την 1η Ιούνιου 2019, οι ανάγκες του φαρμακείου, όπως η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση και η διαθεσιμότητα φαρμάκων αυξήθηκαν σημαντικά. Η ΚΕΔΙΦΑΠ, για να διατηρήσει τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, ξεκίνησε την ανάπτυξη των κτηριακών της εγκαταστάσεων με νέες αποθήκες, εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα ρομποτικά συστήματα τελευταίου τύπου, που προβλέπεται να ολοκληρωθούν το 2020.   

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΚΕΔΙΦΑΠ

• Διανομή των παραγγελιών συνήθως δύο φορές τις καθημερινές. Τα προϊόντα έρχονται σε μία συσκευασία για μία παράδοση από μία μοναδική πηγή εφοδιασμού.
• Παράδοση  σε όλες τις επαρχίες και τις Τετάρτες μετά το μεσημέρι και το Σάββατο σε περίπτωση που το φαρμακείο διανυκτερεύει.
• Πίστωση εφάμιλλης ή και καλύτερης, σε πολλές περιπτώσεις, από αυτή που δίνουν οι Συνεργάτες προμηθευτές της ΚΕΔΙΦΑΠ.
• Πληρωμή ενός και μόνο προμηθευτή (ΚΕΔΙΦΑΠ), συνεπώς σημαντική απλούστευση των λογιστικών απαιτήσεων και καλύτερος χρηματοοικονομικός προγραμματισμός για το φαρμακείο.
• Παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για όλα τα θέματα που αφορούν στην τροφοδοσία του φαρμακείου.
• Πρόσβαση καθημερινά σε περισσότερους από 11.000 διαθέσιμους κωδικούς προϊόντων, που προέρχονται από 200 τοπικούς προμηθευτές για παραγγελία. Η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται καθημερινά.
• Δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των παραγγελιών σας από οποιοδήποτε μηχανογραφικό πρόγραμμα της αγοράς μπορεί να χρησιμοποιείτε με απλό και γρήγορο τρόπο.
• Καμία απολύτως επιπρόσθετη χρέωση για τις υπηρεσίες της ΚΕΔΙΦΑΠ προς τα φαρμακεία. Δεν υπάρχουν έξοδα διανομής ή λειτουργίας της εταιρείας, τα οποία να επωμίζεται το φαρμακείο.
• Αυτόματη Ηλεκτρονική Λήψη Τιμολογίων από την ΚΕΔΙΦΑΠ και εισαγωγή στο τοπικό συμβατό πρόγραμμα του φαρμακείου χωρίς επιπρόσθετες ανθρώπινες καταχώρησης.
 
Facts  & figures

Μέλος του Ομίλου Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου
 
CEO: Χαράλαμπος Ηρακλέους,
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Φ.Κ
 
Πελατολόγιο: 250
φαρμακεία σε όλη την Κύπρο, περίπου το 50% της αγοράς
 
Προσωπικό: 90 άτομα
Παρουσία σε Κύπρο και εξωτερικό
 
Τζίρος: 
€55.000.000 το 2018 στην Κύπρο
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Βιομηχανική Περιοχή Ανατολικού, Πάφος
Τηλέφωνο: 26819595
Φαξ: 26600605
E-mail: Info@kedifap.com
Ιστοσελίδα: www.kedifap.com
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας