Genesis Logistics

  05/10/2021 11:18
Genesis Logistics

Genesis Logistics

  05/10/2021 11:18

Ο οργανισμός, Genesis Logistics, κουβαλά εμπειρία 35 χρόνων. Κατέχει τις διεθνείς πιστοποιήσεις ISO9001, ISO 14001, ISO45001, GDP, Anticorruption & Antibribery και δραστηριοποιείται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 6.500 τ.μ.. Προσφέρει όλες τις λύσεις διεθνών μεταφορών και διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Aπόφαση ανάθεσης 

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες κυπριακές εταιρείες επιδεικνύουν ζωηρό ενδιαφέρον ανάθεσης των αναγκών που αφορούν στα logistics τους σε 3PL. Στη διαδικασία αυτή κάποιοι έχουν απογοητευτεί, διότι η απόφασή τους βασίστηκε σε περιορισμένες και ρηχές παραμέτρους, αγνοώντας βασικούς πυλώνες που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα των εργασιών στον τομέα. Κάποιοι από αυτούς είναι η βαθιά γνώση του αντικειμένου, η απόλυτη ευθυγράμμιση των στόχων, η προσαρμογή του 3PL με τη στρατηγική και τις ανάγκες του πελάτη και η ευχέρεια του παροχέα να προσφέρει εξατομικευμένο μοντέλο συνεργασίας.  

Ισχυρές προϋποθέσεις 

Στη Genesis Logistics αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητές του και δημιουργούμε ισχυρές συνεργασίες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, το ήθος και τη διαφάνεια. Οι αρχές αυτές συνδυάζονται με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει και τη βαθιά τεχνογνωσία για το αντικείμενό μας. Ένας άλλος ιδιαίτερα σημαντικός πυλώνας είναι οι δείκτες απόδοσης KPI’s (Key Performance Indicators).Με αυτούς μετράμε τις αποδόσεις συγκεκριμένων ενεργειών κατά τη διαχείριση των έργων και συμφωνούνται εκ των προτέρων με τον πελάτη.  

Στον σωστό επαγγελματία 

Η ανάθεση ενός έργου στον σωστό επαγγελματία 3PL θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στον ενδιαφερόμενο πελάτη, αφού θα διαμορφώσει τα κόστη σε ευέλικτα από σταθερά και θα μειώσει το κόστος διαχείρισης αισθητά, αυξάνοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητα. Ακόμα, η εφοδιαστική του αλυσίδα θα είναι πολύ πιο αποδοτική και αποτελεσματική, δεν θα χρειάζεται να επενδύσει κεφάλαια για τεχνολογία και εξοπλισμό και ασφαλώς θα μπορέσει να επικεντρωθεί σε αυτά για τα οποία πραγματικά ενδιαφέρεται, την αύξηση των πωλήσεων και τη μεγιστοποίηση των κερδών του. 

Έγκαιρα και αποτελεσματικά 

Η εταιρεία μας καλύπτει όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, ικανοποιώντας περίπλοκες κι εξειδικευμένες ανάγκες διαχείρισης έγκαιρα και αποτελεσματικά, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες είτε αφορούν B2C είτε B2B. Το κέντρο αποθήκευσής μας είναι άρτια εξοπλισμένο με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία στη βιομηχανία των logistics. Με τρεις θερμοκρασιακές ζώνες και σε συνδυασμό με τον ιδιόκτητο στόλο διανομής είναι ικανό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των πελατών για ασφαλή και έγκαιρη διανομή των εμπορευμάτων. 

FACTS & FIGURES 

CEO: Στέφανος Στεφανή 

Ενδεικτικό πελατολόγιο: 

Στο πελατολόγιο περιλαμβάνονται οργανισμοί από τον χώρο της ένδυσης, της υπόδησης, του αθλητισμού, φαρμακευτικές εταιρείες, επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, αισθητικής, υγείας και προσωπικής φροντίδας, βρεφικής ανάπτυξης, FMCG, επίπλωσης, οικιακού εξοπλισμού και άλλες.

Τζίρος στην Κύπρο:  7+ εκατ.

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας