G.A.P. Vassilopoulos Group

  05/10/2021 11:16
G.A.P. Vassilopoulos Group

G.A.P. Vassilopoulos Group

  05/10/2021 11:16

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos κατατάσσεται μεταξύ των 25 κορυφαίων οργανισμών στην Κύπρο και ειδικεύεται σε υπηρεσίες, όπως, Logistics, Χρηματοοικονομικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Φιλοξενία, Εξυπηρέτηση Καταναλωτών και Περιβάλλον.

Kάποιες από τις λύσεις που προσφέρει εδώ και χρόνια ο Όμιλος στεγάζονται κάτω από το Express Logistics και κάποιες από αυτές είναι: Merchandising, Freight Forwarding, Warehousing και Distribution Logistics. Ο Όμιλος, μέσω της υπηρεσίας G.A.P. Akis Express, είναι η πιο αξιόπιστη και ταχύτερη υπηρεσία courier στην Κύπρο.

Νέα τάξη πραγμάτων

Ο επιχειρηματικός κόσμος ζει στην εποχή του ανταγωνισμού μεταξύ εφοδιαστικής αλυσίδας supply chain vs supply chain. Η αγορά ωριμάζει, γίνεται πιο βιομηχανοποιημένη και ήρθε να προστεθεί η πανδημία με πολλές αλλαγές στο επιχειρείν. Μεταξύ άλλων, ο τρόπος εργασίας γνωρίζει αλλαγές, με την τηλεργασία να είναι πλέον μέρος της ζωής μας, ενώ ακολουθεί μια νέα τάξη πραγμάτων όσον αφορά τον καταναλωτή με πλειάδα επιλογών σε προϊόντα. Οι πελάτης αναζητά όλο και πιο γρήγορη αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση κι επομένως αυξάνει συνεχώς τις απαιτήσεις του.

Η υπηρεσία FETCH και οι συνεχείς αλλαγές

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εντάξαμε ως Όμιλος μια νέα υπηρεσία, τη FETCH, η οποία χαρακτηρίζεται ως πρωτοποριακή σε επίπεδο ευελιξίας και χρόνους εξυπηρέτησης.                                                         

Συγκεκριμένα, η αξιόπιστη πλατφόρμα της FETCH είναι η μόνη στην Κύπρο με χαρακτηριστικά engine πρωτοποριακής τεχνολογίας και με παραλαβή/παράδοση προϊόντων σε χρόνο - ρεκόρ, ενδεχομένως λεπτών: «Order in seconds - Delivered in minutes».

Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη μας και τις μεγάλες αλλαγές που παρατηρούνται στα δημογραφικά δεδομένα τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την τεχνολογία, με αποτέλεσμα ο παραγωγός να θέλει να βρίσκεται συνεχώς πιο κοντά στον καταναλωτή.                                                                                            

Οι εφοδιαστικές αλυσίδες του σήμερα αλλάζουν συνεχώς μορφή, μεταβάλλονται, επεκτείνονται, μετεξελίσσονται και πρακτικά είναι πιο πολύπλοκες και πολυσύνθετες.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αναμένουμε ότι οι επιχειρήσεις, για να μειώσουν το ρίσκο αλλά και σε ισορροπία με τη ρευστότητα, θα αναζητήσουν αγορές που δεν απαιτούν ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις θα αναζητήσουν εφοδιάστηκες αλυσίδες και προμηθευτές που είναι ιδιαίτερα ευέλικτοι.

Οι μεγαλύτεροι στα Logistics με διαφορά                                                                   

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Logistics στην Κύπρo με διαφορά (περισσότερα από 300 οχήματα στον δρόμο καθημερινά). Οι υπηρεσίες που παρέχει καλύπτουν όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics.                                                                                                                

Πολλοί νομίζουν ότι το κομμάτι των Logistics είναι η αποθήκη, οι αποθηκευτικοί χώροι και οι εργασίες που γίνονται σε αυτούς. Για εμάς τα Logistics ξεκινούν από τη λήψη της παραγγελίας από τον πελάτη και ολοκληρώνονται με την παράδοσή της σ’ αυτόν και την παραλαβή τυχόν επιστροφών. Αυτός είναι ο ολοκληρωμένος κύκλος των Logistics και οι λύσεις που προσφέρουμε σε θέματα λογισμικών και εξοπλισμών καλύπτουν πλήρως τις οποιεσδήποτε ανάγκες μπορεί να έχει μια εταιρεία.             

Οι πελάτες μας, μέσω της τεχνογνωσίας, των εξιδεικευμένων εργαλείων που προσφέρουμε και της εμπειρίας του προσωπικού μας, έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους δικούς τους πελάτες, διατηρώντας πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

FACTS & FIGURES

CEOs: Γιώργος Βασιλόπουλος,

Άρης Βασιλόπουλος,

Πέτρος Βασιλόπουλος

Ενδεικτικό πελατολόγιο: 

Ο Όμιλός μας εξυπηρετεί εταιρείες σε όλους τους τομείς στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και μοναδικός και οι ανάγκες του αποτελούν απόλυτη προτεραιότητά μας. 

Αριθμός εργαζομένων:  1.500+

Παρουσία σε Κύπρο και εξωτερικό:

Έχουμε καταφέρει να αντεπεξέλθουμε και να νικήσουμε κάθε εμπόδιο, με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα μια πολύ δυνατή παρουσία στην κυπριακή αγορά με τα Express Logistics. Ως Όμιλος έχουμε πάνω από 4.000 γραφεία σε 10 χώρες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε δυναμικά στα χρόνια που έρχονται με νέα οράματα.

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας