CHRISTOUDIAS LOGISTICS

Στις σημερινές συνθήκες της οικονομίας, όπου το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και ο εντοπισμός στρατηγικών πλεονεκτημάτων, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, η Christoudias Logistics προσφέρει στις επιχειρήσεις, που ασχολούνται με το λιανεμπόριο, οικονομίες κλίμακας, ταχύτητα και αξιοπιστία.
 
Hσυνεργασία με την Christoudias Logistics στο 3PL προσφέρει πολλά οφέλη.
 
6 πλεονεκτήματα
Πιο κάτω θα βρείτε 6 πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρεία  στους πελάτες της:
• Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος: Η εξοικονόμηση σε υποδομές, εξοπλισμό, λογισμικό, εγκαταστάσεις και προσωπικό είναι μεγάλη για όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Christoudias Logistics. Η εταιρεία διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένο προσωπικό και τους πλέον σύγχρονους και ασφαλείς χώρους αποθήκευσης για τα προϊόντα των πελατών της.
• Δεν υπάρχει λόγος επένδυσης σε ένα ακριβό σύστημα διαχείρισης μεταφορών και μεταφορικών μέσων: Η εταιρεία διαθέτει το δικό της υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης μεταφορών για την επαγγελματική και αξιόπιστη μεταφορά προϊόντων και ένα μεγάλο στόλο με εκπαιδευμένους οδηγούς, για να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.
• Ευθύνη: Η εταιρεία διαθέτει όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες για την ασφαλή μεταφορά και φύλαξη των προϊόντων των πελατών της, συστήματα πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης και συναγερμού. Ακόμη υπάρχει νυχτερινή φρούρηση των χώρων αποθήκευσης. 
• Οικονομίες κλίμακας: Οι πελάτες της Christoudias Logistics απολαμβάνουν σημαντικές οικονομίες κλίμακας, σε συνδυασμένες μεταφορές, που γίνονται σε κοινά σημεία πώλησης.
• Εξυπηρέτηση με βάση τις ανάγκες του πελάτη: Παραλαβή, αποθήκευση, διαχείριση αποθεμάτων και διαχωρισμός παραγγελιών, που μπορεί να εφαρμοστεί στις ανάγκες του πελάτη, ανάλογα με το είδος του εμπορεύματος, με το σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης αποθηκών κι εμπορεύματος, Logistics Vision Suite. Παρέχουμε ηλεκτρονική απόδειξη παραλαβής (POD), που αποστέλλεται ηλεκτρονικά.
• Η Christoudias Logistics δεν προσφέρει απλώς υπηρεσίες σε τρίτους. Παρέχει εμπιστοσύνη: Εμπιστοσύνη που κερδίζεται καθημερινά με την προστιθέμενη αξία (value added services) που παρέχει, με υπηρεσίες που υπερτερούν και προσφέρονται με ταχύτητα και αξιοπιστία, διασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
 
Η εταιρεία
Η Christoudias Logistics εργοδοτεί πέραν από 80 άτομα προσωπικό και οι εγκαταστάσεις της στεγάζονται σε ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους στη Λευκωσία, Δάλι και Λεμεσό. Το πελατολόγιο της αποτελείται από μεγάλες Κυπριακές και Διεθνείς εταιρείες, που την εμπιστέυτικαν για να αναλάβει την διαχείρηση των αποθεμάτων τους και την διανομή των παραγγελιών στους τελικούς τους πελάτες. 
Όταν το 1981 άρχισε τη δραστηριοποίηση της στην κυπριακή αγορά, έθεσε σαν βασικές αρχές  το αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες της, την καινοτομία και την διασφάλιση της  ποιότητας των υπηρεσιών που θα παρείχε. Οι αρχές αυτές μαζί με το όραμα της διεύθυνσης να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στην αγορά έκανε την εταιρεία δυνατή και πρωτοπόρα στον τομέα των logistics. Σήμερα, 36 χρόνια μετά έχει κερδίσει την εκτίμηση της αγοράς χαρίζοντας της  τον τιτλο σαν σαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των 3PL.
 
Υπηρεσίες

H Christoudias Logistics Ltd παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις 3PL συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών αποθήκευσης και διαχείρισης αποθέματος, ετοιμασίας παραγγελιών και διανομής στους τελικούς πελάτες, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές καθώς επίσης και υπηρεσίες εκτελωνισμού. Η εταιρεία λειτουργεί με ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποθηκών, και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα reporting στους πελάτες της για την καλύτερη διαχείριση των προϊόντων και αποθεμάτων τους. Διαθέτει  επίσης εξειδικευμένη μονάδα ανασυσκευασίας και ετικετοκόλλησης. Όλες οι λειτουργίες υποστηρίζονται από σύγχρονα συστήματα  λογισμικού, εξοπλισμών και αυτοματισμών και η εταιρεία διαθέτει τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και αποθήκες οι οποίες είναι εξοπλησμένες με συστήματα συναγερμού, πυρανύχνευσης, πυρόσβεσης και υπηρεσία νυχτερινής επίβλεψης των εγκαταστάσεων της.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Ενότητος 32, Παλουριώτισσα, 1041, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22272200
Φαξ: 22347962
E-mail: info@christoudias.com.cy
 
 

Δειτε Επισης

TEMPO BEVERAGES CYPRUS
TRYFON TSERIOTIS
SPAR ΚΥΠΡΟΥ
ROLOGIS GROUP
PATHIN TRADING LTD
P.C. SPLASH WATER PUBLIC COMPANY
LIDL
LEO PATRIOTIS LTD (AGENT-DISTRIBUTOR)
LAIKO COSMOS TRADING
IPH IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS