ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΗΤΑ

H Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ ιδρύθηκε το 1982, από τον Στέλιο Στυλιανού, ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα ο ιδιοκτήτης και κύριος μέτοχος της εταιρείας. Aνήκει στη γενιά των νέων υπερσύγχρονων βιομηχανικών μονάδων τροφίμων της Κύπρου, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές και τις αξίες μιας υγιούς κυπριακής οικογενειακής επιχείρησης.
 
Πιστή στη φιλοσοφία της για συνεχή εξέλιξη σε όλους τους τομείς, η ΖΗΤΑ εφαρμόζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία, πρότυπες συνθήκες παραγωγής και είναι πιστοποιημένη με τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Στρατηγικός στόχος είναι να διατηρεί και να επεκτείνει την ηγετική της θέση στην κυπριακή αγορά, μέσω της καινοτομίας και της συνεχούς βελτίωσης των διαθέσιμων προϊόντων. Παράλληλα, να καθορίζει τις τάσεις στην τοπική αγορά γιαουρτιού, καθιστώντας το brand Zita σημείο αναφοράς για τον κλάδο.
 
Προϊόντα

Προσηλωμένη στο moto «Κάνουμε το γιαούρτι απόλαυση», η ΖΗΤΑ επικεντρώνεται στο να καταστήσει το γιαούρτι μέρος της καθημερινής διατροφής του Κύπριου καταναλωτή, με προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, για όλες τις ηλικίες και με χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες όλων των καταναλωτών. Με ιδιαίτερη βαρύτητα λοιπόν στην παραγωγή γιαουρτιού, η ΖΗΤΑ ξεχωρίζει για την ποικιλία και τη μοναδικότητα των προϊόντων της, προσφέροντας τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα προϊόντων γιαουρτιού, αποκλειστικά δικής της κυπριακής παραγωγής. Τα κυριότερα brands που προσφέρει είναι το δημοφιλές Zita Super στραγγιστό (πλήρες, Light, άπαχο 0%), η σειρά φρουτογιαουρτιών Zita fantasy, τα παιδικά γιαουρτάκια Zita Smart και Smart kids, το γιαούρτι Χωρίς Λακτόζη - Zita Lactose Free, ενώ πρόσφατα έχουν προστεθεί, μέσα στο 2018, οι σειρές Zita Super Protein και Διπλοστραγγιστό γιαούρτι.
Αν και το γιαούρτι αποτελεί τη «βιτρίνα» της εταιρείας, στο υπερσύγχρονο τμήμα παραγωγής τυριών, συνδυάζοντας τις ολόφρεσκες ντόπιες πρώτες ύλες, τις παραδοσιακές συνταγές της ορεινής Πάφου και την τεχνογνωσία μας, παρασκευάζεται «Το Παφίτικο» Χαλλούμι της ΖΗΤΑ, ένα μοναδικό προϊόν που διαφημίζει πανάξια την κυπριακή τυροκομία. Τη σειρά τυριών συμπληρώνουν Ξηρή Αναρή και Ελληνική Φέτα.
 
Σημαντικές εξελίξεις
Οι συνεχόμενες κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις δεν αφήνουν ανεπηρέαστο τον τομέα του εμπορίου. Ο ανταγωνισμός παραμένει σε πολύ ψηλά επίπεδα και σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες ανακατατάξεις στον κλάδο δημιουργούνται διαρκώς νέα δεδομένα. Η νέα αυτή εποχή αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τη Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ.
Ανάμεσα στις σημαντικότερες εξελίξεις για την εταιρεία, το τελευταίο διάστημα, περιλαμβάνεται και το λανσάρισμα δύο νέων κατηγοριών γιαουρτιού στην οικογένεια ΖΗΤΑ, αλλά και στον κλάδο των γαλακτοκομικών γενικότερα. Πρόκειται για τη σειρά Super Protein Yogurt, τη νέα γενιά υπεργιαουρτιών Zita και απαραίτητο σύμμαχο στον ενεργό τρόπο ζωής που απαιτεί η νέα εποχή και το νέο ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ γιαούρτι, ιδανικό για χρήση στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Δύο νέες κατηγορίες προϊόντων, που προκύπτουν μέσα από τη συνεχή και άμεση επικοινωνία με τους καταναλωτές, αλλά και το πάθος των ανθρώπων της ΖΗΤΑ για καινοτομία και ανάπτυξη νέων προϊόντων.
 
Facts & Figures
• Έτος ίδρυσης: 
1982
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 60176, 8101, Πάφος
Τηλέφωνο: 26953696
Φαξ: 26818000
 
 
 

Δειτε Επισης

TEMPO BEVERAGES CYPRUS
TRYFON TSERIOTIS
SPAR ΚΥΠΡΟΥ
PATHIN TRADING LTD
P.C. SPLASH WATER PUBLIC COMPANY
LIDL
LEO PATRIOTIS LTD (AGENT-DISTRIBUTOR)
LAIKO COSMOS TRADING
IPH IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS
GCC COMPUTERS