PIZZA MIA - Γεύση από οικογένεια

Ποιότητα και ποσότητα

Για τους λάτρεις της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας τα εστιατόρια προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών από παραδοσιακές πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά, σαλάτες, κρεατικά και θαλασσινά. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα στον καθένα να δημιουργήσει το δικό του πιάτο, αφαιρώντας υλικά από υφιστάμενα πιάτα ή προσθέτοντας τα υλικά της επιλογής του μέσα από μια τεράστια ποικιλία. Το άρωμα του αυθεντικού ξυλόφουρνου, που φθάνει στο σπίτι κάθε φορά με μια παραγγελία από την Pizza Mia, είναι ο λόγος που έχει εδραιωθεί στην κυπριακή αγορά, καθώς σε καμία περίπτωση δεν συμβιβάστηκε ποτέ σε ποιότητα και ποσότητα.

Παράδοση στο σπίτι

Η εμπειρία της Pizza Mia έρχεται και στο σπίτι, καθώς με τα πέντε σημεία take away και delivery σε Λεμεσό  - Κολόσσι, Λεωφόρο Μακαρίου και Λινόπετρα -, Λάρνακα - Φοινικούδες - και Λευκωσία - Έγκωμη -, μέσα από ένα μεγάλο στόλο οχημάτων, εκτελεί παράδοση στις περισσότερες περιοχές.

Κυπριακά υλικά

Το μυστικό πίσω από κάθε συνταγή που απολαμβάνει κανείς στη Pizza Mia βρίσκεται, κυρίως, στην επιλογή φρέσκων και αγνών υλικών από ντόπιους παραγωγούς, αλλά και στις πλούσιες σε ποσότητα μερίδες. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην κυπριακή παραγωγή και στη βελτίωση της εμπειρίας, προσφέροντας πρωτότυπες και ποιοτικές επιλογές, όπως, φρέσκιες artisan pastas, φτιαγμένες στο χέρι από αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά.

Νέες επεκτάσεις

Με τη συνεχή επένδυσή μας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και του εξοπλισμού καταφέραμε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, να επηρεαστούμε στο ελάχιστο. Η μεγάλη εμπειρία που έχουμε στην εξυπηρέτηση του πελάτη μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις. Μέσα σε μια περίοδο αναστολής εργασιών και διάφορων περιορισμών για τη μείωση της μετάδοσης του κορωνοϊού καταφέραμε, μάλιστα, να ανοίξουμε τον περασμένο Ιούλιο το καινούργιο μας εστιατόριο στη Λάρνακα. Επιπλέον, πιστή στη διατήρηση των διαδικασιών που εξασφαλίζουν την ποιότητα και υγιεινή σε κάθε της πιάτο, η Pizza Mia ετοιμάζεται να πιστοποιηθεί με HACCP και ISO.

Όλα αυτά μας κάνουν να μεγαλώνουμε και να επεκτεινόμαστε συνεχώς. Στόχος μας είναι η εδραίωση της πιτσαρίας μας και στην Πάφο, το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στη Λευκωσία για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και τέλος η επέκταση στο εξωτερικό.

H ταυτότητα

Η συνταγή για την πιτσαρία της οικογένειας μας παίρνει πίσω στο 1990, όταν το κυπριακό brand που ξέρουμε σήμερα, η Pizza Mia, ξεκίνησε να μαγειρεύει και να χαρίζει γεύση σε σημαντικές οικογενειακές στιγμές. Σήμερα, στα εστιατόριά της φιλοξενούνται καθημερινώς οικογένειες και άτομα κάθε ηλικίας, ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγούνται σε ειδικά διαμορφωμένους παιδότοπους.

Μπλε επιβράβευση

Με τη συμμετοχή μας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε θέλουμε κι εμείς να επιβραβεύσουμε τους πελάτες μας για την προτίμησή τους να δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές από κάθε εμπειρία τους στην πιτσαρία μας. Μέσα από αυτό θα προσφέρουμε μοναδικές προσφορές, καθώς και επιστροφή χρημάτων μέσα από τις συναλλαγές σε όλα τα εστιατόριά μας, στο take away και στο delivery, που θα διεκπεραιώνονται με τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας.

 

FACTS & FIGURES

Τρία εστιατόρια σε:

Λεμεσό - Κολωνακίου 26, Λινόπετρα, τηλ. 25376999

Λευκωσία - Ηλία Παπακυριακού 16, Έγκωμη, τηλ. 22327999

Λάρνακα, Φοινικούδες, 24629999

Πέντε σημεία take away και delivery σε:Λεμεσό, Κολωνακίου 26, Λινόπετρα,

τηλ. 25325999

Αποστόλου Λουκά 46, Κολόσσι, τηλ. 70007272

Αρχ. Μακαρίου Γ 77, Λεμεσός, τηλ. 25326999, Λευκωσία

Ηλία Παπακυριακού 16 Έγκωμη, τηλ. 22326999, Λάρνακα Φοινικούδες, 24629999

Αριθμός προσωπικού:

150 άτομα

Στόλος:

50 οχήματα

Ιστοσελίδα για παραγγελίες:

www.pizzamia.com.cy

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κολονακίου 26, 4103, Λεμεσός

Τηλέφωνο: 99638383

E-mail: info@pizzamia.com.cy

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit