CATWALK FASHION - Εργασίες στη μόδα

Οι συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, με τις εταιρείες Access, Zoya, Three Sixty, Zazu, John P. και Naiba, με τη γαλλική Rene Derhy, όπως και με την πορτογαλική Salsa. Απευθυνόμαστε σε γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας που θέλουν να ντύνονται όμορφα σε προσιτές τιμές και εξαιρετικές ποιότητες στην καθημερινότητα και σε κάθε περίπτωση.

Η πανδημία

Με την τωρινή κατάσταση της πανδημίας, καθώς δεν πραγματοποιούνται κοινωνικές εκδηλώσεις, ο τομέας της ένδυσης έχει επηρεαστεί σημαντικά. Έτσι κι εμείς έχουμε εντάξει στη συλλογή μας πιο καθημερινά ρούχα, που αντανακλούν στις σημερινές ανάγκες που έφερε η νέα τάξη πραγμάτων.

Τα μελλοντικά μας πλάνα περιλαμβάνουν την επέκτασή μας στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ελλάδα, που είναι πιο κοντά στα κυπριακά δεδομένα.

H ταυτότητα

Η εταιρεία Catwalk Fashion ιδρύθηκε το 1992 από τον Ανδρέα Σολωμού και τη σύζυγο του Λίτσα Σολωμού, οι οποίοι είναι και οι διευθυντές της. Αρχικά, ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενδυμάτων, τα οποία διέθετε στην τοπική αγορά. Αργότερα, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα με την εμπορική επωνυμία An’ge. Σε διάστημα 25 χρόνων η εταιρεία μεγάλωσε κι επεκτάθηκε σε όλη την Κύπρο με άλλα έξι καταστήματα, αντιπροσωπεύοντας εταιρείες από την Ευρώπη με προϊόντα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού.

Ωφέλιμο το Μπλε

Φέτος συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας Μπλε. Ως πελάτες της τράπεζας έχουμε προσεγγιστεί για να συνεργαστούμε και το βρήκαμε πολύ ωφέλιμο για τους πελάτες μας, διότι με τις αγορές τους επωφελούνται, ενώ την ίδια ώρα δίνεται η ευκαιρία στην εταιρεία μας να τη γνωρίσουν περισσότερα άτομα, που ίσως δεν την ήξεραν προηγουμένως.

 

FACTS & FIGURES

Διευθυντική ομάδα:

Η διευθυντική μας ομάδα αποτελείται από τον Ανδρέα Σολωμού, τη σύζυγο του Λίτσα Σολωμού και τα τρία τους παιδιά - Μαρίνα, Στέφανη και Τάσο Σολωμού.

Αριθμός προσωπικού:

18

Αριθμός καταστημάτων:

7 καταστήματα, που βρίσκονται σε:

1. Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 155, 3026, Λεμεσός

2. Κολωνακίου 37Α, Λεμεσός

3. Θεσσαλονίκης 61 (outlet), Λεμεσός

4. Μνασιάδου 24B, Λευκωσία

5. Σταυρού 7, Στρόβολος

6. Λεωνίδου 10, Πάφος

7. Αγίου Γεωργίου 11, Παραλίμνι

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 25340193

Facebook: An’ge lifestyle

Instagram: An’ge lifestyle

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit