MOTHERCARE CYPRUS - Συνώνυμη με τη μητέρα και το παιδί

Βραβευμένα brands

Η Mothercare είναι συνώνυμη με την άριστη ποιότητα στον ρουχισμό, τα αξεσουάρ, την επίπλωση, τα παιγνίδια και τον εξοπλισμό ασφαλείας για εγκύους, νεογέννητα και παιδιά μέχρι τα 10. Σήμερα έχουμε συμπεριλάβει γνωστά brands για να συμπληρώσουμε την γκάμα των προϊόντων μας. Μπορεί κανείς να βρει στα καταστήματά μας προϊόντα βραβευμένων εταιρειών, όπως, Cybex, Stokke, Maclaren, Cosatto, Maxi-Cosi, Philips Avent, Tommee Tippee και πολλών άλλων.

Ενεργοί στην πανδημία

Η πανδημία έχει επηρεάσει όλες τις επιχειρήσεις. Στο πρώτο lockdown, μετά τον πρώτο πανικό, οργανώσαμε την ομάδα μας για να δουλεύουμε διαδικτυακά και καταφέραμε να μείνουμε ενεργοί. Ευτυχώς το δεύτερο lockdown μας βρήκε πιο προετοιμασμένους.

Πλάνα επέκτασης

Στα επόμενα μας πλάνα είναι ένα καλά σχεδιασμένο website για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και το άνοιγμα ακόμα δυο καταστημάτων.

Στενή συνεργασία με την Ελληνική

Η στενή συνεργασία μας με την Ελληνική Τράπεζα οδήγησε στη συμμετοχή μας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε. Μέσω αυτού μας δίνεται η ευκαιρία να ανταμείψουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν διαχρονικά. 

 

FACTS & FIGURES

Διευθυντική ομάδα:

Ιδιοκτήτες και Ceos:

Άκης Συμεωνίδης

Ελένη Συμεωνίδου

Αριθμός προσωπικού:

80 άτομα

Καταστήματα:

Λευκωσία

Λεωφ. Κένεντυ 68, τηλ. 22879972

Λεωφ. Αθαλάσσας 89,

τηλ. 22510022

Nicosia Mall,

τηλ. 22388868

Λεμεσός

Λεωφόρος Μακαρίου 209,

τηλ. 25348383

Λεωφόρος Κολωνακίου 57,

τηλ. 25879972

Λάρνακα

Λεωφόρος Στρατηγού Τιμάγια 30, τηλ. 24667344

Πάφος

Kings Avenue Mall,

τηλ. 26600912, Παραλίμνι

1ης Απριλίου 104, τηλ. 23811811

 

H ταυτότητα

Η εταιρεία Mothercare λειτούργησε στην Κύπρο το 1985 και συμπληρώνει φέτος 36 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Πριν από 36 χρόνια ανάλαβε μια πολύ σημαντική αποστολή που συνεχίζει να υπηρετεί πιστά και σήμερα, μέσα από οκτώ συνολικά καταστήματα που διατηρεί σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι. Η διαχρονική αποστολή της εταιρείας είναι να ανταποκρίνεται υπεύθυνα στις ανάγκες της εγκύου και του συντρόφου της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, να τους συμβουλεύει και να τους στηρίζει στην προετοιμασία για τον τοκετό, στην φροντίδα του νεογέννητου και στο μεγάλωμα του παιδιού τους με ασφάλεια.

Αυτή η αποστολή ανατέθηκε στην εταιρεία από τη Mothercare Ηνωμένου Βασιλείου που συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια λειτουργίας και είναι μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες μάρκες διεθνώς. Ιδρύθηκε το 1961 και ήταν το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα στη χώρα, που συγκέντρωνε κάτω από την ίδια στέγη όλα όσα χρειάζεται μια έγκυος στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και αργότερα για τη φροντίδα του νεογέννητου. Αρχικά η εταιρεία επικεντρώθηκε σε καροτσάκια, έπιπλα και εξοπλισμό για το παιδικό δωμάτιο και ρουχισμό για εγκύους.

Στη συνέχεια η γκάμα των προϊόντων περιέλαβε και παιδικό ρουχισμό. Το 1962 άρχισε να πουλάει με παραγγελίες μέσω καταλόγου και να επεκτείνεται στο εξωτερικό. Η μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων και το ισχυρό όνομα της μάρκας έκτισαν τη διεθνή φήμη που έχει σήμερα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Άρεος 34, 2234, Λατσιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22467530

Facebook: Mothercare Cyprus

Instagram: mothercarecy

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit