ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ - Γυαλιά στο επιχειρείν

30+ brands

Ο καταναλωτής μπορεί να βρει μια μεγάλη γκάμα γυαλιών οράσεως και ηλίου στις προσφορές μας. Με τα γυαλιά ηλίου να ξεκινούν από τα €29, τα επώνυμα γυαλιά με εκπτώσεις 50% αλλά και από τις νέες μας παραλαβές ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από μία τεράστια συλλογή άνω των 1000 γυαλιών για όλα τα πρόσωπα και γούστα. Επίσης, μπορεί να προμηθευτεί επιλεγμένες μάρκες γυαλιών οράσεως στην τιμή των 39 ευρώ με δώρο τους βασικούς φακούς.

Διαθέτουμε άνω των 30 brands, όπως: Chloé, Dior, Ferragamo, Roberto Cavalli, Swarovski, Etnia Barcelona, Scotch&Soda, Polar, Invu, Pepe Jeans και Benetton.

Το καθετί για τα μάτια

Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν οτιδήποτε αφορά την όραση και τα μάτια. Οι οπτομέτρες μας, πραγματοποιώντας εξέταση ματιών, θα συζητήσουν με τον πελάτη για τυχόν οπτικές ανωμαλίες και θα προτείνουν τον κατάλληλο τρόπο διόρθωσης του προβλήματος. Αυτό κρίνεται ανάλογα και με τις καθημερινές δραστηριότητες του κάθε ατόμου, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες του. Ένα από τα καταστήματά μας λειτουργεί ως κλινική που ειδικεύεται στον κερατόκωνο και τις διαθλαστικές επιπλοκές (υποδιόρθωση ή υπερδιόρθωση) από επεμβάσεις laser. Μπορούμε να προβούμε σε εξέταση οπτικών πεδίων και μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης, για έγκαιρη διάγνωση του γλαυκώματος. 

Απευθυνόμαστε σε όλο, σχεδόν, τον πληθυσμό, καθώς τα παιδικά μας γυαλιά ηλίου και οράσεως προσφέρονται και για βρέφη από έξι μηνών και άνω.

Ακόμα καλύτεροι

Η πανδημία κατάφερε μόνο να μας δυναμώσει και να μας πεισμώσει για να γίνουμε καλύτεροι, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα. Μάλιστα προμηθευτήκαμε ειδική μηχανή και αποστειρώνουμε σε τακτικά διαστήματα τα καταστήματα και τα γυαλιά μετά από κάθε χρήση. Τέλος, πραγματοποιούμε την εξέταση οράσεως μόνο με ραντεβού, για να μπορούμε να αποστειρώνουμε τον χώρο για τον επόμενο πελάτη.

Σαν τα μάτια μας…

Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι και να φέρνουμε μάρκες και γυαλιά τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κυπριακού κοινού. Ακόμη, θέλουμε να συνδέει ο κόσμος την επωνυμία μας με τα μάτια του γιατί εμείς τα αγαπάμε και είναι καιρός να τα αγαπήσουν και αυτοί.

H ταυτότητα

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1926 από τον Νίκο Σάββα Νικολαΐδη. Ήταν πρωτοπόρος οπτικός οίκος στη Λεμεσό και αργότερα σε όλη την υπόλοιπη Κύπρο. Σήμερα, ως κορυφαία αλυσίδα οπτικών καταστημάτων στο νησί, έχει φτάσει τα 13 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Όλοι οι οπτομέτρες της εκπαιδεύονται συνεχώς, για να παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα μάτια. Εξού και το σλόγκαν, Αγαπήστε τα μάτια σας.

Καθαρή ματιά στο Μπλε

Από την αρχή πιστέψαμε ότι η συνεργασία δύο μεγάλων εταιρειών στον κυπριακό χώρο μπορεί να προσφέρει ό,τι καλύτερο στους κοινούς πελάτες. Ευελπιστούμε ότι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας θα δουν τα οφέλη που παρέχουμε, μέσω του σχεδίου Μπλε, και θα γίνουμε οι προτεραιότητά τους στις μελλοντικές τους αγορές.

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Τα Οπτικά Νικολαΐδη αποτελούν μία οικογενειακή επιχείρηση με διοικητικό συμβούλιο το οποίο βρίσκεται στην τέταρτη γενεά.

Αριθμός προσωπικού:

50 άτομα

Αριθμός καταστημάτων:

Λεμεσός: Αγίας Φυλάξεως 196

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 31

Δημητρίου Νικολαΐδη 7

Γεωργίου Γρίβα Διγενή 74

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 4Β, Κολόσσι

Λευκωσία:

Αθαλάσσας 115, Στρόβολος

Λάρνακος 151Α

Λάρνακα:

Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 12

Γρίβα Διγενή και Γιαννάκη Αεροπόρου 86

 

Σημεία πώλησης της εταιρείας λειτουργούν και σε μεγάλα πολυκαταστήματα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 70001222

E-mail: info@nicolaidesopticians.com

Facebook: www.facebook.com/nicolaidesopticians.cy

Instagram: www.instagram.com/nicolaidesopticians/

Ιστοσελίδα: www.nicolaidesopticians.com/

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit