SIGMA BAKERIES - Τρεις γενιές αρτοποιών

Η ποιότητα

Eίμαστε αρτοποιοί εδώ και τρεις γενιές. Είμαστε δίπλα σας καθημερινά, σερβίροντάς σας πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Τιμάμε τη μακροχρόνια σχέση μας και επιμένουμε να ζυμώνουμε και να ψήνουμε με παραδοσιακές μεθόδους, χρησιμοποιώντας μόνο τα αγνότερα υλικά.

Όλα μας τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με αγάπη και ευθύνη στο καλό νόστιμο και γευστικό φαγητό. Η ιστορία, άλλωστε, μαρτυρά τα έργα της εταιρείας, εξού και το σλόγκαν της: Δεν συμβιβαζόμαστε στην ποιότητά μας με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Τα προϊόντα

Το ψωμί μας είναι φτιαγμένο από τα πιο αγνά υλικά, χωρίς καθόλου συντηρητικά ή προσθήκες. Η πλούσια γκάμα των προϊόντων μας ξεκίνησε με τα παραδοσιακά ψωμιά, τα κουλούρια και τα αλμυρά. Προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας ψωμί με ιδιαίτερη γεύση, πλούσιο χρώμα, αφράτο με τραγανή κρούστα. Αναπτύξαμε την ποικιλία ψωμιών Αρτιζάν, καθιστώντας τα μια σωστή επιλογή ως μέρος της καθημερινής διατροφής, που καθορίζει σε σημαντικό ποσοστό την επαρκή πρόσληψη απαραίτητων λιπαρών οξέων, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυτικών ινών. Μαζί με τη δημιουργία λαχταριστών αλμυρών, οδήγησαν στο να γίνει γνωστή η εταιρεία παγκύπρια.

Η φημισμένη μας ταχινόπιτα, οι σπιτικές φλαούνες και οι κολοκοτές είναι μερικά μόνο από τα ευρέως γνωστά μας προϊόντα. Τα φρέσκα σάντουιτς, οι σαλάτες, το φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, τα δελεαστικά γλυκά, το gelato παγωτό, μαζί με τον φρεσκοαλεσμένο ιταλικό καφέ μονοποικιλιακής προέλευσης ελκύουν καθημερινά τους πιστούς πελάτες μας. Άλλωστε, είναι γνωστό πως όλα τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από πρόσθετα, βελτιωτικά και χημικές ουσίες. Από την παραγωγή πηγαίνουν απευθείας στους καταναλωτές, ντόπιους και ξένους. Στόχος μας πάντα είναι να προσαρμοζόμαστε στις νέες διατροφολογικές απαιτήσεις των καιρών.

Η ασφάλεια

Η εταιρεία μας είχε εξασφαλίσει υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγείας στην εργασία πολύ πριν από την πανδημία. Αυτό μας κατέστησε πρωτοπόρους, αφού είμαστε από τις πρώτες επιχειρήσεις παγκύπρια που συνεργάστηκαν με ιατρό εργασίας και παρακολούθησαν στενά τα γεγονότα από την αρχή. Στην πορεία, η πανδημία μας ανάγκασε να συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε συνεχώς στα νέα πρωτόκολλα με τον λειτουργό ασφαλείας μας. Παρόλα αυτά, η πανδημία έχει δημιουργήσει καινούργια δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία συμμορφωθήκαμε άμεσα κι εμείς.

Αμοιβαία τα οφέλη του Μπλε

Πιστεύουμε πως το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνική Τράπεζας θα πετύχει με αμοιβαία οφέλη. Αυτό όμως, που μας ικανοποιεί περισσότερο, είναι το κέρδος που θα έχουν οι πελάτες μας. Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα είναι μία έμπρακτη εκτίμηση σε αυτούς.

 

FACTS & FIGURES

Αριθμός προσωπικού:

300+

Αριθμός καταστημάτων:

15

 

H ταυτότητα

Οι φούρνοι Σίγμα είναι από τις αρχαιότερες ιστορικά αρτοβιομηχανίες της Κύπρου. Η οικογένεια Σίγμα είναι αρτοποιοί εδώ και τρεις γενιές. Διαθέτουν τη βαθιά γνώση της αρτοτεχνικής, πλάθοντας παραδοσιακά προϊόντα με αγνά υλικά από το 1922. Τιμώντας τη μακροχρόνια σχέση, η οικογένεια με ιδιαίτερο ζήλο, επιμένει να ζυμώνει και να ψήνει με παραδοσιακές μεθόδους, χρησιμοποιώντας τα αγνότερα υλικά. Σήμερα, βρίσκεται ανάμεσα στις σημαντικότερες αλυσίδες φούρνων του τόπου μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Sigma Bakeries

Τ.κ.: 56567, 3308, Λεμεσός

Τηλέφωνο: 77778070

Ιστοσελίδα: www.sigmabakeries.com

Facebook: sigmabakeries

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit