LEROY MERLIN - Όλα κάτω από την ίδια στέγη

Από τα πρώτα μέλη του Μπλε

Η Ελληνική Τράπεζα ήταν πάντα στενός συνεργάτης μας. Κατά τη δημιουργία και το λανσάρισμα του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Μπλε ήμασταν περήφανοι και ενθουσιασμένοι που γίναμε από τα πρώτα μέλη. Το πρόγραμμα θα είναι σε θέση να μας προσφέρει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε νέους αλλά και να χτίσουμε περισσότερους πιστούς πελάτες. Ελπίζουμε ότι μέσω της στοχευμένης προώθησης, με το Μπλε θα μπορούμε να αυξήσουμε το revisitation των υφιστάμενων πελατών μας, κάτι πολύ σημαντικό για retail εταιρείες, όπως η LEROY MERLIN. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε αυτή τη νέα συνεργασία και να δούμε πώς μπορούμε να προωθήσουμε καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω αυτής.

Οι συνεργάτες

Η LEROY MERLIN, ως μια πολυεθνική εταιρεία, έχει συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες κυρίως από Ελλάδα, Ευρώπη και Κίνα. Το localization είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής της εταιρείας, γι’ αυτό το λόγο έχουμε και πολλούς συνεργάτες από Κύπρο. Εκτός από να υποστηρίζουμε την κυπριακή αγορά, είναι προτεραιότητά μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας όλα τα προϊόντα που χρειάζονται στις καλύτερες τιμές.

Τα προϊόντα

Προσφέρουμε πάνω από 45.000 διαφορετικά προϊόντα για τη βελτίωση του σπιτιού. Έχουμε 14 τμήματα που προσφέρουν ό,τι χρειάζονται οι πελάτες μας για όλα τα είδη project. Από οικοδομικά υλικά, πόρτες/παράθυρα, εργαλεία, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, project τμήματα όπως πλακάκια/πατώματα, είδη υγιεινής, κουζίνας, κλιματισμό/ θέρμανση, μέχρι και χρώματα, διακόσμηση, φωτιστικά και είδη κήπου. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το home improvement εύκολο για τους πελάτες μας, να μπορούν να ολοκληρώσουν τα project τους εύκολα και γρήγορα. Για να ενισχύουμε το customer experience προφέρουμε και διάφορες υπηρεσίες, όπως, τοποθέτηση προϊόντων, τηλεφωνική παραγγελία, interior design service και διάφορες επιλογές παράδοσης ακόμα και μέσα σε 24 ώρες.

Το πελατολόγιο

Οι κύριοι μας πελάτες είναι άτομα που θέλουν να επισκευάσουν, να διακοσμήσουν ή να ανακαινίσουν ένα μέρος του σπιτιού ή του χώρου εργασίας τους. Στόχος μας είναι να είμαστε σε θέση να παρέχουμε λύσεις σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την ανάγκη του. Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό target group μας είναι τεχνικοί και επαγγελματίες που χρειάζονται την ικανότητα της LEROY MERLIN να τους παρέχει ό,τι χρειάζονται κάτω από μια στέγη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα στην καθημερινή τους εργασία.

Η πανδημία

Όπως και με τις περισσότερες εταιρείες, η πανδημία μας έχει επηρεάσει με πολλούς τρόπους. Καταρχάς, μας έκανε να γνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας για περισσότερες ψηφιακές λύσεις αγορών, για περισσότερες από μια επιλογή μεθόδων παράδοσης και ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών. Μετά το πρώτο lockdown, βελτιώσαμε το τηλεφωνικό μας κέντρο προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας. Αναβαθμίσαμε, επίσης, την ιστοσελίδα μας και είμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης του e-shop μας. Αναπτύξαμε τις υπηρεσίες παράδοσης, που πλέον είναι σε θέση να παρέχουν παράδοση την ίδια ημέρα σε πελάτες που χρειάζονται τα προϊόντα τους μέσα στη ημέρα. Επιπλέον, η πανδημία μας έκανε να γνωρίζουμε τη σημασία των ομάδων μας. Οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και ως LEROY MERLIN έχουμε εστιάσει ακόμη περισσότερο σ’ αυτούς, στην ευημερία και στην ανάπτυξή τους.

Η επέκταση

Tο όραμά μας είναι η εταιρεία να επεκταθεί σε άλλες πόλεις της Κύπρου και να επικεντρωθεί περισσότερο στους επαγγελματικούς μας πελάτες. Αναπτύσσουμε την γκάμα προϊόντων, το price policy και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επαγγελματικών και τεχνικών πελατών μας. Μετά από μια έρευνα που κάναμε πέρυσι, ελπίζουμε να μπορούμε να είμαστε η μάρκα που θα τους προσφέρει ό,τι χρειάζονται κάτω από μια στέγη. Θέλουμε, επίσης, να διευκολύνουμε τους πελάτες μας από άλλες πόλεις να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επομένως εργαζόμαστε επί του παρόντος στη δημιουργία του e-shop μας και εξετάζουμε το άνοιγμα ενός άλλου καταστήματος στη Λεμεσό.

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Store manager:

Δημήτρης Κατωπόδης  

HR manager:

Ιάσονας Μακρής

Financial & operations manager:

Βασίλης Πανόπουλος

Marketing manager:

Λουκία Βασιλειάδου

Product manager:

Martin Romero

Customer service manager:

Θωμάς Μυλωνάς

Department manager:

Γιάννης Γιαννή

Department manager:

Μιχάλης Κοντός

Department manager:

Γιάννης Νικήσιανης

Department manager:

Ελίνα Χαλινίδη

Department manager:

Γεωργία Κούσκουνου

Logistics manager:

Άδωνης Κυπριανίδης

Supply planner:

Μιχάλης Ευγενίου

Αριθμός προσωπικού:

152 άτομα

Αριθμός καταστημάτων:

1 στη Λευκωσία

 

H ταυτότητα

Με ένα δίκτυο 464 καταστημάτων σε 15 χώρες ανά τον κόσμο, η LEROY MERLIN αναγνωρίζεται ως ειδικός στην ανακαίνιση και την οικιακή βελτίωση και αποτελεί μέρος του γαλλικού ομίλου ADEO. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα λειτουργεί οκτώ καταστήματα, επτά στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους κατασκευή, ανακαίνιση ή βελτίωση οποιουδήποτε χώρου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.                                                                                        

Η LEROY MERLIN διαθέτει μια γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 45.000 διαφορετικούς κωδικούς και μια ποικιλία υπηρεσιών που κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρό της, διασφαλίζοντας ότι η βελτίωση του σπιτιού είναι όσο πιο εύκολη γίνεται και παρέχοντάς του μια σειρά υπηρεσιών, όπως, εγκατάσταση, τηλεφωνική παραγγελία κι επαγγελματικές συμβουλές. 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 22473400

Ε-mail: leroymerlin.com.cy

Ιστοσελίδα: https://www.facebook.com/leroymerlincyprus

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit