PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC: Επιθυμία μας η επιβράβευση των πελατών μας

Σχέση εμπιστοσύνης με την Ελληνική

Η επιλογή της εταιρείας μας από την Ελληνική Τράπεζα για να συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης, συνεχίζοντας μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ δύο μεγάλων οργανισμών.  Η απόφασή μας για συμμετοχή στο πρόγραμμα βασίστηκε στην επιθυμία της εταιρείας μας να επιβραβεύσει τους πελάτες της και ταυτόχρονα κατόχους καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις συναλλαγές τους με την επιστροφή χρημάτων και ειδικών προσφορών, που προσφέρει το πρόγραμμα. Η συμμετοχή των πελατών μας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε γίνεται εύκολα και γρήγορα, μέσα από τις συναλλαγές στα πρατήριά μας, Petrolina, Eni και Agip, με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας και την εφαρμογή Mple Rewards App, που θα πρέπει να κατεβάσουν στο κινητό τους.

Με αίσθημα ευθύνης

Με επιχειρηματική διορατικότητα και συγκροτημένη στρατηγική, η Πετρολίνα συνεισφέρει στην καινοτομία, επενδύοντας σε σύγχρονες και περιβαλλοντικά υπεύθυνες υποδομές που ικανοποιούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Έχει ταυτιστεί με την ποιότητα και τη σταθερότητα και αποτελεί εγγύηση ανάπτυξης και προόδου. Άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο, εφαρμόζει διαχρονικά μια πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ανταποκρινόμενη έμπρακτα στις εκάστοτε ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας.

Υπηρεσίες και προϊόντα

H Πετρολίνα διαθέτει σήμερα 97 πρατήρια καυσίμων κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip και παρέχει καύσιμα κίνησης με σχέδια εξυπηρέτησης για εμπορικές εταιρείες, καύσιμα θέρμανσης, βιομηχανίας και παραγωγής ενέργειας, καύσιμα πλοίων και αεροσκαφών, υγραέριο, λιπαντικά και άλλα συναφή προϊόντα.

Από το 2020 παρέχει τα ανώτερης ποιότητας καύσιμα κίνησης Petrolina-EnergyMax (P-EnergyMax), με τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετο, που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του κινητήρα, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και να προσφέρουν στον οδηγό περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα. Διατίθενται σε αμόλυβδη βενζίνη 95 και 98 οκτανίων και σε πετρέλαιο κίνησης EuroDiesel, χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Επίσης, σε επιλεγμένα πρατήρια λειτουργεί αντλία ανεφοδιασμού υγραερίου κίνησης (autogas), βάσει ευρωπαϊκών προτύπων. Ακόμα, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης και διανομής χύμα υγραερίου στην κυπριακή αγορά. Εκτός από την απευθείας εμπορεία του προϊόντος, εκπροσωπείται από αντιπροσώπους λιανικής πώλησης κυλίνδρων και υγραερίου χύμα και δραστηριοποιείται με τις εμπορικές επωνυμίες Petrolinagas, Petrogas, Centragas, Eurogas και Linagas.

Παρέχει επίσης καύσιμα ναυτιλίας και αεροσκαφών για ανεφοδιασμό πλοίων και αεροπλάνων. Είναι αποκλειστικός διανομέας των λιπαντικών, γράσων και εξειδικευμένων προϊόντων Εni στην Κύπρο, με ανώτερο τεχνολογικό προφίλ και ψηλό ποιοτικό επίπεδο για τις ανάγκες του αυτοκινητιστή, της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.

Σχέδια υποστήριξης πελατών

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της, η Πετρολίνα διαθέτει το σχέδιο καρτών καυσίμων, PetrolinaCardScheme, που σχεδιάστηκε με γνώμονα την υποστήριξη οργανισμών και εταιρειών για τη διαχείριση των καυσίμων του στόλου, των μεταφορικών εξόδων, την ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία.

Προσφέρει επίσης το σχέδιο ανεφοδιασμού καυσίμων, AutofuelScheme, μια αυτοματοποιημένη διαδικασία ανεφοδιασμού χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, το οποίο διασφαλίζει το σωστό είδος και την ποσότητα καυσίμου στο σωστό όχημα. Το Autofuel είναι διαθέσιμο σε όλα τα πρατήρια Petrolina, Eni και Agip παγκύπρια. 

Η εταιρεία απευθύνεται στον κύπριο καταναλωτή, σε εμπορικές εταιρείες και οργανισμούς στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ακόμη, σε στρατιωτικές βάσεις, σε γεωργικές μονάδες, στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, σε εταιρείες μεταφορών όπως και σε ομίλους εταιρειών.

Στη μάχη κατά του covid

Η πανδημία μας επηρέασε σημαντικά, όπως άλλωστε και όλες τις επιχειρήσεις στον τόπο μας. Μας έμαθε ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτε δεδομένο, αλλά και να μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις κρίσεις με αμεσότητα και ευελιξία. Ανέδειξε ακόμα τον ζήλο και την επαγγελματική ευσυνειδησία που διακατέχει τη διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας μας για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των εργασιών. Η δύσκολη αυτή περίοδος έφερε μια νέα εργασιακή πραγματικότητα. Επίσης, με τη βοήθεια της τεχνολογίας υιοθετήσαμε ένα εξ αποστάσεως μοντέλο εργασίας, που συνέβαλε στην αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων της εταιρείας.

Λειτουργώντας ως αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού ιστού του τόπου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Πετρολίνα, επιδόθηκε στη μάχη κατά του covid-19 από την πρώτη στιγμή, θέλοντας να στηρίξει την πολιτεία, ανθρώπους της πρώτης γραμμής αλλά και συνανθρώπους μας, κάτι που συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα. Οι ανάγκες που προέκυψαν οδηγούν την εταιρεία αφενός να ενεργεί άμεσα και πολυδιάστατα, ώστε να προσφέρει βοήθεια ανθρωπιστικής σημασίας και αφετέρου να προστατεύει τον κόσμο της - προσωπικό, συνεργάτες, πελάτες - κρατώντας τους υγιείς και ασφαλείς, διατηρώντας παράλληλα και την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Νέες επενδύσεις

Μετά την ολοκλήρωση των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στο Βασιλικό τον Ιανουάριο του 2020 - μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν ποτέ από κυπριακή εταιρεία - η Πετρολίνα προχώρησε στην αποξήλωση των δεξαμενών στον δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας. Απώτερος στόχος είναι τα ιδιόκτητα οικόπεδα της εταιρείας, εντασσόμενα σε νέες πολεοδομικές ζώνες, να αξιοποιηθούν κατάλληλα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την τουριστική αναβάθμιση της Λάρνακας και κατ’ επέκταση της Κύπρου.

Θα ήθελα να τονίσω πως κάθε επόμενο βήμα μας γίνεται πάντα με σοβαρότητα και μελέτη, στοχεύοντας η Πετρολίνα να πρωταγωνιστεί υπεύθυνα στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου, αλλά ταυτόχρονα να υπηρετεί τα ιδανικά και τις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας, μέσω των έργων που υλοποιεί. 

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Εκτελεστικός πρόεδρος:

Κωστάκης Λευκαρίτης

Εκτελεστικός διευθύνων σύμβουλος (CEO):

Ντίνος Λευκαρίτης

Εκτελεστικός σύμβουλος:

Μάριος Λευκαρίτης

Εκτελεστικός σύμβουλος:

Δημήτρης Λευκαρίτης

Εκτελεστικός σύμβουλος:

Γεωργία Λευκαρίτη 

Σύμβουλος: Χρίστος Λευκαρίτης

Αριθμός προσωπικού:

347 άτομα άμεσα και πάνω από 1.000 έμμεσα

Αριθμός καταστημάτων:

97 πρατήρια παγκύπρια

Κύκλος εργασιών: 284 εκατ.

 

H ταυτότητα

H Πετρολίνα, η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας με την εισαγωγή, αποθήκευση και εμπορία πετρελαιοειδών, υγραερίου, μηχανέλαιων και λιπαντικών, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου. Με πλεονέκτημα την εμπειρία έξι δεκαετιών, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η Πετρολίνα στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα της κυπριακής οικονομίας, παρέχοντας ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Έχοντας αναπτυχθεί οργανικά αλλά και μέσω εξαγορών, η εταιρεία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων στην Κύπρο με τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip. Παράλληλα, διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης υγρών καυσίμων στο Βασιλικό, όπως επίσης στη Σάμο και στα Χανιά μέσω θυγατρικής εταιρείας. Ακόμη, δραστηριοποιείται μέσω των συνδεδεμένων εταιρειών της και στον τομέα ανεφοδιασμού αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου ως επίσης και στα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ζακύνθου.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κιλκίς 1, 6015, Λάρνακα

Τηλέφωνο: 24848000

E-mail: info@petrolina.com.cy

Ιστοσελίδα: www.petrolina.com.cy

Facebook: Petrolina (Holdings) Public Ltd

Instagram: @petrolinaholdings

 

 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit