Μπλε: Μια ακόμα πρωτοβουλία με επίκεντρο τον πελάτη

Φοίβος Στασόπουλος. Μεταβατικός Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής Ελληνικής Τράπεζας:

Με το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, η Ελληνική Τράπεζα πρωτοπορεί και πάλι. Πρόκειται για ένα διαφορετικό πρόγραμμα επιβράβευσης, που προσφέρει στους καταναλωτές κάτι το οποίο πραγματικά έλειπε από την κυπριακή αγορά.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, γεμάτη προκλήσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της πανδημίας, η Ελληνική Τράπεζα δεν σταμάτησε στιγμή να ενισχύει και να βελτιώνει την εμπειρία των πελατών της.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Μπλε έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από καινοτόμες πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Ελληνική Τράπεζα το τελευταίο διάστημα, με επίκεντρο την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της. Η αναβάθμιση του Hellenic Bank Mobile App, το οποίο περιλαμβάνει Contact Pay για άμεσες πληρωμές με το κινητό, η δημιουργία Hellenic Bank Mobile wallets (Apple Pay και Hellenic Bank Wallet) αλλά και η δημιουργία των Connect Corners για την εξοικείωση των πελατών μας με τη χρήση των εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης είναι μόνο μερικά από όσα έγιναν τη χρονιά που πέρασε με στόχο να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι, η μετεξέλιξη της Ελληνικής Τράπεζας σε ένα σύγχρονο πελατοκεντρικό Οργανισμό που προσφέρει άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες της και ψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες. Επενδύουμε στην τεχνολογία, στην εκπαίδευση των πελατών μας για χρήση των ψηφιακών καναλιών, αλλά και στη δημιουργία προϊόντων που ξεχωρίζουν, ώστε να παραμένουμε ο καλύτερος και ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας.

Ταυτόχρονα, το Μπλε αποτελεί για τους εμπόρους που συμμετέχουν ένα πρόγραμμα πιστότητας διαφορετικό από άλλα. Η φιλοσοφία του βασίζεται στο όφελος του ίδιου του επιχειρηματία, δίνοντάς του εργαλεία για να αυξήσει τις πωλήσεις του, πρόσβαση στο μεγάλο και ευρύ πελατολόγιο της Ελληνικής Τράπεζας, έμπρακτη προβολή αλλά και τη δυνατότητα για εξειδικευμένες προσφορές προς τους πελάτες.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπόρους που επέλεξαν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα επιφέρει όφελος για τους ίδιους αλλά και για τους πελάτες τους και είμαι σίγουρος ότι η Μπλε οικογένεια της Ελληνικής Τράπεζας θα συνεχίσει να μεγαλώνει! 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit