S.P. SECURITON ALARM SYSTEMS

  06/12/2018 15:07
S.P. SECURITON ALARM SYSTEMS

S.P. SECURITON ALARM SYSTEMS

  06/12/2018 15:07

Η εταιρεία έχει δυναμική παρουσία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας τα τελευταία 20 περίπου χρόνια και έχει καθιερωθεί και ξεχωρίσει ως πολύτιμος συνεργάτης που αναλαμβάνει και ολοκληρώνει έργα υψίστης ασφαλείας, συνδυάζοντας τεχνογνωσία, εμπειρογνωμοσύνη και τεχνολογικά έξυπνες εφαρμογές.
 
Tο δυναμικό της εταιρείας συνθέτουν έμπειρα και εξιδεικευμένα άτομα, που δραστηριοποιούνται δυναμικά στο πλαίσιο σχεδιασμού, εγκατάστασης, προγραμματισμού και υποστήριξης των συστημάτων ασφαλείας, δημιουργώντας μια ισχυρή ομάδα. Τη διευθυντική ομάδα απαρτίζουν ο Πανικός Στατιώτης, γενικός διευθυντής και ιδρυτής και οι διευθύνοντες των επιμέρους τμημάτων.
Πυρήνας δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός λειτουργικών και αξιόπιστων συστημάτων υψηλής ασφάλειας που συνάδουν με τα διεθνή πρότυπα, η εγκατάσταση και ο προγραμματισμός τους, καθώς επίσης, η μετά την πώληση υποστήριξή τους. 
 
Λύσεις μέγιστης ασφάλειας                                                                             
Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις ασφάλειας για κάθε τύπου εγκατάσταση, ακόμα και για τις πιο ειδικά διαμορφωμένες και μέσα από τη στοχευμένη συνεργασία με παγκοσμίου φήμης κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων, όπως οι Honeywell Security, Comelit, Hochiki, TOA, Advance Electrnics και HID, προσφέρει ενοποιημένα συστήματα που εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια του χώρου και των ατόμων, αλλά και τη φιλικότητα στη χρήση, έξυπνο και μοντέρνο σχεδιασμό.


Μέσα από τη συμμετοχή μας σε διεθνής οργανισμούς που καθορίζουν τα πρότυπα ασφαλείας, όπως η FIA (Fire Industry Association), αλλά και την πολύχρονη πείρα μας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εγκαταστήσουμε συστήματα Πυρασφάλειας και Πυρόσβεσης σε χώρους που αποτελούν πρόκληση, όπως τα ψηλά κτίρια που ανεγείρονται με γοργούς ρυθμούς στο νησί μας, εξασφαλίζοντας την πρόληψη περιστατικών πυρκαγιάς που στους συγκεκριμένους χώρους μπορούν να στοιχίσουν πέρα από ζημίες εκατομμύριων και ανθρώπινες ζωές.


Κάθε χώρος μπορεί να ασφαλιστεί με τα νέα συστήματα Συναγερμού, τα οποία η εταιρεία μας μπορεί να ενοποιήσει με συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης και Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης, ώστε να προσφέρεται στους χρήστες πλήρης έλεγχος του χώρου, ευκολία στη διαχείριση των αρχείων και άμεση αντιμετώπιση περιστατικών παραβίασης.


Μέσα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες Παρακολούθησης και Περιπόλου επί 24ώρου βάσεως, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων των συστημάτων επιτυγχάνεται στο μέγιστο και ενισχύεται η ασφάλεια των πελατών μας και των υποστατικών τους, καθώς έμπειρη και ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα ατόμων διαχειρίζεται τα σήματα που λαμβάνονται και επεμβαίνει άμεσα σε περιστατικά διάρρηξης ή και κακόβουλων ενεργειών κατά των πελατών μας και της περιουσίας τους. Ο Κεντρικός Σταθμός Παρακολούθησης λειτουργεί μέσα από υπερσύγχρονες πλατφόρμες, που προσφέρουν επίσης τη λύση επαλήθευσης συναγερμού με οπτικό έλεγχο. 
Έξυπνα συστήματα Θυροτηλεόρασης, που χρησιμοποιούν διαδίκτυο για τη σύνδεσή τους και χειρισμό από το κινητό των χρηστών ή και υπολογιστή, συστήματα διαρροής νερού, ανακοινώσεων και ήχου είναι μερικές ακόμα από τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία.
 
Σε εγρήγορση όλο το 24ωρο

Τα έργα μας σε όλο το φάσμα του οικιστικού, επαγγελματικού και κυβερνητικού τομέα καλύπτουν την ασφάλεια των χώρων και των ατόμων που διακινούνται ή διαμένουν σ’ αυτά, χαρίζοντας παράλληλα στους χρήστες ευκολία και την εμπειρία χρήσης τεχνολογικά και ποιοτικά ανώτερων προϊόντων. Τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα μας συνδυάζονται με την παροχή άριστων υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, μέσα από διαδικασίες πιστοποιημένες από διεθνή πρότυπα ποιότητας, προσφέροντας στους πελάτες μας σύνολο υπηρεσιών που καλύπτει τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση των συστημάτων αλλά και συνεχή υποστήριξή τους.
Ενώ διανύουμε το τέρμα της διαρκούς ύφεσης και την ανάπτυξη της επαγγελματικής δραστηριότητας από οικονομικής πλευράς, παρατηρείται κοινωνικά ένα συνεχώς αυξανόμενο αίσθημα φόβου, το οποίο αντικαθιστά σταδιακά το γενικότερο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Στο σημείο αυτό επιστρατεύεται η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), που γνωρίζει σπουδαία ανάπτυξη και η οποία έχει εμποτίσει τα νέα συστήματα ασφαλείας, διευρύνοντας τις δυνατότητές τους μέσα από πολλές μορφές, όπως η μηχανική όραση, που βρίσκει εφαρμογή στο κομμάτι της βιντεοεπιτήρησης.

Τα νέα λογισμικά video Analytics παρέχουν τη δυνατότητα να ορίσουν περιορισμούς μέσα στην εικόνα λήψης της κάμερας για μια περιοχή, ανάλογα με την εκάστοτε εγκατάσταση και μπορούν να εντοπίσουν παραβάτη κάτω από αντίξοες συνθήκες, υπερβαίνοντας της δυνατότητες του ανθρώπου και εξαλείφοντας το ρίσκο που περιέχει η παρακολούθηση των βίντεο από τον άνθρωπο του οποίου η προσοχή εξασθενεί μετά από λίγα λεπτά. Τα Behavioral analytics είναι λογισμικά που λειτουργούν ως αυτοδίδακτα και ταξινομούν μόνα τους αντικείμενα και διάφορες συμπεριφορές, δημιουργώντας συγκεκριμένα μοτίβα που όταν σπάσουν, στέλνουν ειδοποιήσεις.
Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες των νέων λογισμικών έχουμε δημιουργήσει υπερσύγχρονες πλατφόρμες Κεντρικού Σταθμού Παρακολούθησης, μέσω του οποίου παρέχονται υπηρεσίες επαλήθευσης συναγερμού με οπτικό έλεγχο (video verification), όπου ο εισβολέας ξέρει ότι παρακολουθείται καθώς ο χειριστής του απευθύνει ηχητική προειδοποίηση. Η Εικονική Φρουρά βρίσκει εφαρμογή σε ολοένα και περισσότερους υπαίθριους χώρους, λειτουργώντας αποτρεπτικά όσον αφορά την εγκληματική δράση του εισβολέα και επιφέροντας οικονομικά οφέλη στους ιδιοκτήτες.

Οι πολίτες πρωτίστως, οι περιουσίες, καθώς και επενδύσεις εκατομμυρίων που γίνονται στο νησί μας θα πρέπει να προφυλαχθούν με κάθε τρόπο. Τα αναβαθμισμένα συστήματα βρίσκουν εφαρμογή σε επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και στο μακροεπίπεδο της κρατικής ασφάλειας.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
S.P. Securiton Alarm Systems Ltd
Διεύθυνση
: P.O. Box 53543, 3303 Λεμεσός, Κύπρος
Tηλέφωνο: 25822990
Φαξ: 25738822
Ιστοσελίδα: www.securiton.com.cy
 
 
 

Πίσω στην αρχή της σελίδας