ORACLE CYPRUS SOLUTIONS: Λύσεις καινοτομίας

Η Oracle Κύπρου ιδρύθηκε το 2003 για να καλύψει τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, ενώ είχε παρουσία στο νησί από το 1988, μέσω των συνεργατών της, το δίκτυο των οποίων έχει αναπτυχθεί και ΥΠΟστηρίζει τους πελάτες της με υπηρεσίες υλοποίησης έργων, υποστήριξης, εκπαίδευσης, και άλλων, δηλώνει ο Αντώνης Σκούλλος, διευθύνων σύμβουλος Oracle Κύπρου & Technology Leader Κύπρου & Μάλτας.
  
Tο γραφείο της Oracle στην Κύπρο αναπτύσσεται σταθερά με το πέρασμα των χρόνων, με τα στελέχη του να καλύπτουν και να υποστηρίζουν αγορές της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής, αποδεικνύοντας το εύρος και το βάθος της τεχνογνωσίας των στελεχών του τοπικού γραφείου.                                                                     Η Oracle στην Κύπρο υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα οργανισμών του Δημοσίου και Τραπεζικού τομέα, καθώς και των Τηλεπικοινωνιών, του Χρηματοοικονομικού, του Λιανικού και Χοντρικού Εμπορίου, της Φιλοξενίας, των Κατασκευών και της Ναυτιλίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
H Oracle αποτελεί τον #1 προμηθευτή επιχειρηματικού λογισμικού, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Βοηθάει τους πελάτες της στο στρατηγικό τους σχεδιασμό, στην αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το machine learning, το Internet of Things, το blockchain και η μετάβαση στο cloud από οποιοδήποτε σημείο: νέες υλοποιήσεις cloud, on-premises περιβάλλοντα και υβριδικές υλοποιήσεις.
Η Oracle Cloud Infrastructure αποτελεί το θεμέλιο για την Oracle Autonomous Database, αλλά και τις υπηρεσίες πλατφόρμας και εφαρμογών της Oracle. Είναι μια δεύτερης γενιάς cloud υποδομή, σχεδιασμένη να τρέχει με ασφάλεια οποιαδήποτε εταιρική εφαρμογή και όγκο εργασίας στο cloud, συνδυάζοντας την ευελιξία και τα οφέλη κόστους ενός public cloud με την προβλεψιμότητα και τον έλεγχο ενός on-premises περιβάλλοντος.
Με την παρουσίαση της Oracle Autonomous Database, της μοναδικής αυτο-καθοδηγούμενης, αυτο-ασφαλιζόμενης και αυτο-επισκευαζόμενης βάσης δεδομένων, η Oracle φέρνει και πάλι την επανάσταση στον τρόπο διαχείρισης των δεδομένων. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία βάσης δεδομένων παρέχει εξαιρετική ασφάλεια, σε συνδυασμό με απαράμιλλη διαθεσιμότητα και απόδοση.
Η Oracle Cloud Platform παρέχει ένα πλήρες σετ ανοιχτών και βασισμένων σε πρότυπα εργαλείων, που αφορούν στη διαχείριση δεδομένων, την ανάπτυξη εφαρμογών, την ενοποίηση, τις αναλύσεις, τα big data και την ασφάλεια. Με τις εξελιγμένες δυνατότητες της Oracle οι πελάτες μπορούν να βρουν γρήγορα πόρους και να απλοποιήσουν σημαντικά το patching, τις αναβαθμίσεις, τα backups και  την αναδόμηση.
Οι Oracle Cloud Applications περιλαμβάνουν τις σουίτες ERP, EPM, CX, HCM και SCM για όλο το φάσμα των εταιρειών και ενσωματώνουν δυνατότητες AI και machine learning, για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα των πελατών, των εργαζομένων και των διαδικασιών. Όχι μόνο εντοπίζουν επιχειρηματικές τάσεις, αλλά, επιπλέον, μαθαίνουν από τα αποτελέσματα και κάνουν προτάσεις που φέρνουν προστιθέμενη επιχειρηματική αξία.
Η Oracle παρέχει, επίσης, κορυφαίες εφαρμογές σχεδιασμένες ειδικά για τις ανάγκες και την κύρια λειτουργία των πελατών, on premises ή στο cloud, περισσότερων από 24 κλάδων, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, φιλοξενίας, ενέργειας, κ.ά.
 
Συγκριτικό πλεονέκτημα
Η Oracle έχει ενσωματώσει καινοτόμες τεχνολογίες σε κάθε άποψη του cloud της, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναδιαμορφώσουν το επιχειρείν τους, τις διαδικασίες και τις εμπειρίες τους, υπογραμμίζει ο κ. Σκούλλος. Η κορυφαία βάση δεδομένων στον κόσμο είναι πλέον αυτόνομη, επιτρέποντας στις εταιρείες να καινοτομήσουν τόσο γρήγορα όσο μία startup. Περισσότεροι από 430.000 πελάτες σε 175 χώρες αξιοποιούν σήμερα τις τεχνολογίες της Oracle, για να αδράξουν επιχειρηματικές ευκαιρίες και να επιλύσουν πραγματικές, απτές προκλήσεις: «H στρατηγική μας για το cloud βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι cloud και on-premises υλοποιήσεις πρέπει να συνυπάρχουν. Αυτό δίνει στους πελάτες μας ένα δρόμο που συναντά τις μελλοντικές τους ανάγκες, ενώ τους επιτρέπει να διατηρήσουν και να αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους». Με δωρεάν δοκιμές και τα προγράμματα «bring your own license» και «universal credit pricing», η Oracle βοηθά τους οργανισμούς να δοκιμάσουν, να αγοράσουν και να καταναλώσουν cloud υπηρεσίες, ενώ αξιοποιούν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους σε Oracle. Μέρος της δέσμευσης της εταιρείας στην επιτυχία των πελατών της είναι και η παροχή κορυφαίων υπηρεσιών συμβουλευτικής, τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης.
 
Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών
Η ιδανική λύση για κάθε οργανισμό καθορίζεται από την ανάγκη και τις προτεραιότητές του. Η Oracle ηγείται μακράν του ανταγωνισμού, καθώς είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει το πλέον ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο Cloud υπηρεσιών υποδομής (IaaS), πλατφόρμας (PaaS), εφαρμογών (SaaS) και δεδομένων (DaaS) όσο και ένα σύνολο λύσεων και υπηρεσιών που βοηθάει τους πελάτες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της αγοράς.
 
Facts& Figures
ΓΡΑΦΕΙΑ: Η Oracle δραστηριοποιείται σε 175 χώρες και διαθέτει 1
 γραφείο στη Λευκωσία
Αριθμός εργαζομένων: Oracle Corp. 137.000 και Oracle Κύπρου 15
 

 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ακροπόλεως 58, 2012, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22694694
Φαξ: 22 31 79 79
Ιστοσελίδα: www.oracle.com/cy

Δειτε Επισης

SAP CYPRUS LTD
PCS ΑΕ: Προηγμένες λύσεις αυτοματοποίησης
ODYSSEY: Επικέντρωση στην κυβερνοασφάλεια
NET-U CONSULTANTS LTD
KPMG LIMITED: Επενδύοντας στις καινοτόμες τεχνολογίες
GCC COMPUTERS:O ψηφιακός συνεργάτης των επιχειρήσεων
FOURTH GL PRODATA LTD: Η δύναμη στους ανθρώπους της
ESET CYPRUS: Cybersecurity Specialists
DEXTERITY SOLUTIONS LTD: Λύσεις διεθνούς κύρους
DIGICOM LTD: We protect your computers –We protect your business!