ESET CYPRUS: Cybersecurity Specialists

Η ESET αποτελεί παγκοσμίως μία πρωτοπόρο εταιρεία στην προληπτική ανίχνευση απειλών. Ξεκίνησε το 1987 με το θρυλικό λογισμικό ασφαλείας ESET NOD32 Antivirus. Από τότε, στόχος της ήταν και παραμένει η προστασία οικιακών χρηστών και επιχειρήσεων, μέσα από την ανάπτυξη αξιόπιστων λύσεων προστασίας, τονίζει ο Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος ESET Middle East, Hellas & Cyprus.
 
Σήμερα, με έδρα την Ευρωπαϊκή Ένωση, η ESET βοηθά πάνω από 110 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως να απολαμβάνουν ασφαλέστερη τεχνολογία. Διαθέτει κέντρα Research & Development (R&D) σε όλο τον κόσμο, ενώ θεωρείται ηγέτης στην έρευνα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Είναι η πρώτη εταιρεία IT security που έχει φτάσει τον αριθμό των 100 βραβείων Virus Bulletin VB100, ενώ έχει αναγνωριστεί από πολλούς ανεξάρτητους οργανισμούς για τις επιδόσεις της.
 
Λύσεις
Τα προϊόντα ασφαλείας της ESET καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από την προστασία endpoint και mobile, έως την κρυπτογράφηση και την πιστοποίηση διπλού παράγοντα, αναφέρει ο κ. Νεοφύτου. Οι επιχειρηματικές της λύσεις, σχεδιασμένες για κάθε περιβάλλον IT, είναι απλές και ευέλικτες για να απαντούν στις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης. Καλύπτουν όλες τις πλατφόρμες και προστατεύουν οποιαδήποτε συσκευή, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές κεντρικής και απομακρυσμένης διαχείρισης.
Οι λύσεις για οικιακούς χρήστες προσφέρουν προστασία, ταχύτητα και σταθερότητα, ενώ συγκεντρώνουν χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας, ώστε να τους κρατούν καθημερινά ασφαλής. Οι λύσεις ESET διανέμονται και υποστηρίζονται σε 202 χώρες και περιοχές παγκοσμίως. Στην Κύπρο, είναι διαθέσιμες εδώ και 15 χρόνια μέσω της ESET Cyprus, με έδρα τη Λευκωσία.
 
Ομάδα
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση της τοπικής αγοράς, η εταιρεία είναι στελεχωμένη με μία καταρτισμένη ομάδα, η οποία καλύπτει τις ανάγκες συνεργατών και πελατών, σε θέματα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ιστοσελίδα: www.eset.com/cy

Δειτε Επισης

SAP CYPRUS LTD
PCS ΑΕ: Προηγμένες λύσεις αυτοματοποίησης
ORACLE CYPRUS SOLUTIONS: Λύσεις καινοτομίας
ODYSSEY: Επικέντρωση στην κυβερνοασφάλεια
NET-U CONSULTANTS LTD
KPMG LIMITED: Επενδύοντας στις καινοτόμες τεχνολογίες
GCC COMPUTERS:O ψηφιακός συνεργάτης των επιχειρήσεων
FOURTH GL PRODATA LTD: Η δύναμη στους ανθρώπους της
DEXTERITY SOLUTIONS LTD: Λύσεις διεθνούς κύρους
DIGICOM LTD: We protect your computers –We protect your business!