PRIMETEL - Η ψηφιακή είναι η δική μας εποχή!

Η ψηφιακή μετάβαση φέρνει σειρά από τεχνολογικές και οικονομικές εξελίξεις που αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο και την καθημερινότητά μας. Η νέα τεχνολογία δημιουργεί νέες δυνατότητες σε κάθε τομέα της ζωής μας και επιτρέπει την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων.

H νέα πραγματικότητα είναι ψηφιακή! Οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις αναζητούν νέες λύσεις που θα τους βοηθήσουν να επικοινωνούν και να εργάζονται με ασφάλεια και η Primetel πρωτοπορεί σε αυτή την προσπάθεια, βάζοντας τις ψηφιακές τεχνολογίες στο επίκεντρο. Είναι μια ιστορική ευκαιρία να κάνουμε ένα τεράστιο άλμα μπροστά σε επίπεδο οικονομίας, εργασίας και ποιότητας ζωής και να διορθώσουμε παθογένειες που ταλαιπωρούν τη χώρα μας. Στο νέο ψηφιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται, στην Primetel είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην πρώτη γραμμή της αλλαγής. Εξάλλου, αυτός ήταν ο στόχος μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας, το 2006. Δεκαπέντε χρόνια και εκατοντάδες εκατομμύρια επενδύσεων μετά, είμαστε ο πρωτοπόρος πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών και υποδομών επικοινωνίας που εξυπηρετούν την προσιτή μετάβαση κάθε νοικοκυριού και κάθε επιχείρησης στην ψηφιακή εποχή, τη δική μας εποχή!

Με ποιες υπηρεσίες προωθούμε την ψηφιακή μετάβαση;

Έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος στις υπηρεσίες που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό:

· Νέο, υπερσύγχρονο δίκτυο κινητής με παγκύπρια κάλυψη, κορυφαία ταχύτατα και επιδόσεις. 

· PrimeTel Fiber, δίκτυο οπτικών ινών σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα για υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερη σταθερότητα και τεράστια χωρητικότητα.

· Σύγχρονες υπηρεσίες Business Cloud που προσφέρουν ολοκληρωμένη πλατφόρμα και Υποδομή (PaaS and Infrastructure-as-a-Service), συνδυάζοντας δίκτυα, διακομιστές, βάσεις δεδομένων και αποθηκευτικό χώρο σε μια ενιαία λύση.

· Ολοκληρωμένα εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας και συνεργασίας.

· Νέα προγράμματα Giga Unlimited για πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία.

· Νέα ψηφιακή κάρτα e-SIM, που πρώτη η Primetel έφερε στην Κύπρο, αναβαθμίζοντας τα επίπεδα ευελιξίας των σύγχρονων χρηστών.

Σε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία επικεντρωνόμαστε στις αξίες που μας διακρίνουν και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών μας: έξυπνες λύσεις, νέες τεχνολογίες αιχμής, διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών, των δικτύων και της εξυπηρέτησης. Σε αυτή την πορεία, ο επανασχεδιασμός και η απλοποίηση συστημάτων και λειτουργιών με επίκεντρο τον τελικό χρήστη έχουν καθοριστική σημασία. Η αξία και οι δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας μπορούν πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά να γίνουν αντιληπτές όταν προσφέρουν αξία, βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη και διευκολύνουν την εξυπηρέτησή του και την άμεση διεκπεραίωση παραδοσιακά χρονοβόρων διαδικασιών.

Ποια εργαλεία μπορούν να αξιοποιήσουν οι πελάτες μας;

Σε πρωτοπόρο ψηφιακό πάροχο στην Κύπρο εξελίσσεται η Primetel. Το 2021 έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον ψηφιακό μετασχηματισμό με το λανσάρισμα μιας σειράς από έργα που προσφέρουν μεταξύ άλλων ανέπαφες συναλλαγές και άμεση ενεργοποίηση υπηρεσιών. Η αξιοποίηση νέων καναλιών επικοινωνίας και ψηφιακών υπηρεσιών μεταμορφώνει την εμπειρία εξυπηρέτησης, δημιουργώντας ένα ψηφιακό περιβάλλον υψηλής λειτουργικότητας και ευκολίας. Οι πελάτες μας διεκπεραιώνουν όλες τους τις διαδικασίες ηλεκτρονικά, γρήγορα και με ασφάλεια. Τους εξυπηρετούμε με ανανεωμένη εταιρική εφαρμογή, ιστοσελίδα, διαδικασία σύνδεσης σε τρία απλά βήματα, επικοινωνία και εξυπηρέτηση μέσω email και live chat από social media, facebook messenger, WhatsApp, Viber και ψηφιακή ταυτοποίηση των στοιχείων (eKYC-Electronic Know Your Customer), ώστε να μη χρειαστεί να επισκεφθούν φυσικό κατάστημα ούτε καν για υπογραφή. Στοχεύοντας στη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η Primetel πρωτοπορεί ενσωματώνοντας μια νέα σειρά από ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν τους συνδρομητές της να κάνουν περισσότερα, πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και εφαρμόζοντας τις καλύτερες πρακτικές διεθνώς. Ήδη σήμερα, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας απ’ όπου κι αν βρίσκονται, όποτε το επιθυμούν:

- Νέοι και υφιστάμενοι πελάτες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για πλάνα κινητής, σταθερής τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης και ολοκληρώνουν όλες τις διαδικασίες, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτούν κατάστημα ούτε καν για υπογραφή αφού για πρώτη φορά όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης και υπογραφής γίνονται ηλεκτρονικά, γρήγορα και με ασφάλεια.

- Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα shop.primetel.com.cy η ποικιλία, η ευκολία και η ασφάλεια συνδυάζονται με τιμές που μόνο η Primetel προσφέρει στην αγορά. Μαζί δημιουργούν μια σύγχρονη αγοραστική εμπειρία με πραγματικό όφελος για τον πελάτη.

- Η eSIM είναι η ψηφιακή κάρτα που η Primetel έφερε πρώτη στην Κύπρο. Αντικαθιστά τις παραδοσιακές, φυσικές κάρτες SIM, παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης αγοράς και ενεργοποίησης μέσω κωδικού QR.                                                                           

Η eSIM παρέχει ταχύτητα και ευελιξία στην εναλλαγή και διαχείριση μεταξύ αριθμών και παρόχων, αναλόγως των αναγκών του χρήστη. Η τεχνολογία αυτή καθίσταται ιδιαίτερα εύχρηστη και πρακτική για άτομα που ταξιδεύουν και αναγκάζονται να αλλάξουν σε τοπικό δίκτυο/πάροχο καθώς και για άτομα που καλούνται να διαχειρίζονται στο ίδιο κινητό προσωπική και επαγγελματική γραμμή.

- Έχει εγκατασταθεί ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου διαθεσιμότητας fiber ανά διεύθυνση και προβολή προτεινόμενων πακέτων, καθώς η Primetel ενισχύει καθημερινά το δίκτυό της.

- Νέο Virtual κατάστημα, κλείνοντας ραντεβού για συνάντηση με εκπρόσωπο της Primetel μέσω zoom την ημέρα και ώρα που επιθυμεί ο πελάτης από σχετικό link στη σελίδα της εταιρείας.

Πώς βοηθάμε τη μικρή και μεσαία επιχείρηση να εξελιχθεί στη νέα εποχή;

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν αναφέρεται μόνο στο δημόσιο και τις υποδομές εξυπηρέτησης. Η υπόθεση αυτή αφορά εξίσου και ίσως περισσότερο τη μεσαία και μικρή επιχειρηματικότητα, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι οι κυπριακές επιχειρήσεις στην κρίση έδειξαν αντανακλαστικά, απέδειξαν την ευελιξία τους με τη γρήγορη προσαρμογή τους στη νέα πραγματικότητα, υιοθετώντας νέα ψηφιακά εργαλεία και ανάλογα μοντέλα εργασίας. Η μεγάλη πρόκληση είναι αυτή η πορεία να μη θεωρηθεί συγκυριακή αλλά να ολοκληρωθεί. Για να γίνει αυτό, οι επιχειρήσεις χρειάζονται πρόσβαση σε πόρους και τεχνογνωσία. Να μεγαλώσουν δίπλα σε κάποιο συνεργάτη που τους συμπεριφέρεται ισότιμα και αναγνωρίζει την προσπάθειά τους. Στην Primetel στηρίζουμε έμπρακτα τις μικρές επιχειρήσεις που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία τους στην ανάπτυξη, τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο έχει να τους δώσει η τεχνολογία στους πιο ανταγωνιστικούς όρους. Σε όλους αυτούς τους ανήσυχους και δημιουργικούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες, μικρούς και μεγάλους, η απάντησή μας στις αντίξοες συνθήκες ήταν Let’s Connect!. Mε αξιόπιστα δίκτυα, αυξημένη χωρητικότητα και ταχύτητα, νέα ψηφιακά εργαλεία και διαρκή υποστήριξη που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία τους και στους επαγγελματίες να είναι πιο αποδοτικοί.

15 χρόνια εξελισσόμαστε μαζί με τους πελάτες μας

H Primetel είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας. Ξεκίνησε τη δυναμική της παρουσία με αφετηρία τη Λεμεσό, το 2006. Έναν χρόνο μετά, το 2007, έγινε η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που εγκατέστησε υπόγειο δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο. Το 2008 έγινε η πρώτη εταιρεία που ένωσε την Κύπρο με δύο διεθνή υποθαλάσσια καλώδια, εξασφαλίζοντας ανεξάρτητη πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο. Το 2010 η Primetel ξεκίνησε τις αθλητικές μεταδόσεις, ενώ το 2011 εισήλθε στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Το 2012 ξεκίνησε την παροχή υπηρεσιών δικτύου για end-to-end VoIP και διέθεσε την πρώτη πλατφόρμα τηλεόρασης στην Κύπρο με ταινίες HD blockbuster. Παράλληλα, έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση «Investors In People» (IIP) για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της. Το 2014 εξασφάλισε με επιτυχία την τρίτη άδεια κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο. Αναβαθμίστηκε σε Mobile Network Operator και το 2015 έθεσε σε λειτουργία το ιδιόκτητο ανεξάρτητο δίκτυο κινητής 4G. Το 2015 το Landing Station και το Data Centre της εταιρείας πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO/IEC 27001:2013.  Το 2016 η Primetel αναδείχθηκε «National Public Champion» στη διοργάνωση των European Business Awards, ενώ από το 2010 είναι το πρώτο μέλος από την Κύπρο στο κορυφαίο παγκοσμίως Γερμανικό Internet Exchange (DE-CIX). Το 2018 παρουσίασε την Primetel Revolut VISA, την πρώτη προπληρωμένη VISA στην Κύπρο που επιβραβεύει τους πελάτες με δωρεάν MB και το 2019 ξεκίνησε τη δημιουργία του νέου ιδιόκτητου δικτύου κινητής τηλεφωνίας νέας γενιάς στο πλαίσιο μιας επένδυσης ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2021 λανσάρεται το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα shop.primetel.com.cy και η eSIM, η ψηφιακή κάρτα που πρώτη η εταιρεία μας έφερε στην Κύπρο. Σήμερα μας εμπιστεύονται για την επικοινωνία και την ψυχαγωγία τους πάνω από 200.000 συνδρομητές μας, συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 600 παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών διεθνώς, ενώ τεχνολογικοί μας στρατηγικοί συνεργάτες είναι μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες στο εξωτερικό, όπως o όμιλος Telefonica, η Global Cloud Xchange του ομίλου Reliance, η Jelastic, η Microsoft και άλλοι.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +357 22027000

Website: primetel.com.cy

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

ATL SOLUTIONS - Συνεργάτης ανέλιξης
Virtual IT - Ολοκληρωμένη λύση
MAPiTek - Σύγχρονες πρακτικές
NEW HORIZONS - Πρόταση αξίας
EPIC - Εμπειρίες συνδεσιμότητας
COCOON CREATIONS - Πρωταθλητής στην αγορά
PRIMETEL - Η ψηφιακή είναι η δική μας εποχή!
INFORMATION COMMUNICATION TECHNOLOGY - THE NEW DIGITAL ERA: Οι ταχύτητες ανεβαίνουν