ACM CHRISTOFIDES LTD

  09/12/2019 15:14
 ACM CHRISTOFIDES LTD

ACM CHRISTOFIDES LTD

  09/12/2019 15:14
Η εταιρεία ACM Christofides Ltd διατηρεί ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει παγκοσμίου φήμης και εξαιρετικά βραβευμένα εμπορικά σήματα. Αυτό επιτεύχθηκε με την ακούραστη επιδίωξη για εισαγωγή και διανομή συναρπαστικών ποιοτικών προϊόντων, ώστε να εξυπηρετήσει και να εμπνεύσει καλύτερα τους καταναλωτές με μερικά από τα πιο αγαπημένα ποτά στον κόσμο.
 
Με μια ξεχωριστή ιστορία, που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους διανομείς της χώρας για ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών ποτών. Στην πραγματικότητα, με συνεργασία που ξεκίνησε το 1977, η ACM Christofides Ltd είναι από τους παλαιότερους διανομείς του The Famous Grouse εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και σήμερα είναι market leader του ουίσκι στην κυπριακή αγορά και με τη υψηλότερη κατά κεφαλήν κατανάλωση από όλες τις αγορές στον κόσμο! Σήμερα, η διοίκηση της εταιρείας παραμένει οικογενειακή υπόθεση, με τον γιο του ιδρυτή κ. Μάριο Χριστοφίδη και τον εγγονό του κ. Γιώργο Απέγητο στο τιμόνι. Η προοπτική τους για τις συνεχώς εναλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών συνδυάζεται με την ιστορία και το πνεύμα της εταιρείας, ώστε συνεχώς να αναζητούν και να προσθέτουν καινούργια προϊόντα στο ήδη αξιόλογο χαρτοφυλάκιο της επιχείρησης για περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς. Βασικός στόχος της ACM Christofides Ltd είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προώθησης και διανομής, έχοντας ως κεντρικούς άξονες την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
 
Βραβευμένη σειρά προϊόντων

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία εξακολουθεί να τηρεί τα ίδια κριτήρια ποιότητας στην επιλογή συνεργασιών, γι’ αυτό και είναι επίσημος αντιπρόσωπος σε μια πολυβραβευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά προϊόντων, ανάμεσα στα οποία είναι τα γνωστά ουίσκι The Famous Grouse Blended, The Naked Grouse Blended Malt και το θρυλικό The Macallan Single Malt, τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά Three Cents, προϊόντα του ομίλου Campari, όπως Bulldog Gin, Appleton Rum και Espolon Tequila, τα σιρόπια Giffard, λικέρ μαστίχας από το αποστακτήριο Γάτσιος (Koukoudo, Le Pont) και πολυβραβευμένες ετικέτες κρασιών από ξένους και ντόπιους παραγωγούς (Makkas, Κτήμα Δαφέρμου).

The Famous Grouse: Εμμονή στην ποιότητα
To 1896, o Matthew Gloag φτιάχνει στη Σκωτία ένα blended ουίσκι στο οποίο δίνει το όνομα Grouse και του οποίου η υπογραφή είναι ακόμα και σήμερα σε όλα τα μπουκάλια. Το ουίσκι απέκτησε τεράστια φήμη παγκοσμίως, γι’ αυτό και τον Αύγουστο του 1905 μετονομάστηκε σε The Famous Grouse. Σήμερα είναι το νούμερο ένα σε προτίμηση blended ουίσκι στη Σκωτία και διατίθεται σε περισσότερες από 100 αγορές ανά τον κόσμο. Χάρη στην πλούσια, γλυκιά και μεστή του γεύση, το Famous Grouse αποτελεί ανώτερης ποιότητας blended scotch ουίσκι και αυτά που το κάνουν ξεχωριστό είναι η διατήρηση των αυστηρών προτύπων παραγωγής που είχαν τεθεί από τον Matthew Gloag, η επιλογή των καλύτερων συστατικών και η διαδικασία ωρίμανσης.

Who is Who
CEO
– Μάριος Χριστοφίδης
Εμπορικός Διευθυντής – Γιώργος Απέγητος
Brand Manager (The Edrington Group) – Παύλος Βανέζης
Brand Manager (Campari Group & Others) – Παύλος Ασλανίδης Brand Manager (Wines) – Υάκινθος Καβάζης
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Κεντρικά Γραφεία Λευκωσίας
Διεύθυνση: 
25ης Μαρτίου 6, Λατσιά, 2232, Λευκωσία
Τηλέφωνο: (+357) 22679000
E-mail: acm@acm.com.cy
Ιστοσελίδα: www.acm.com.cy
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας