ΟΜΙΛΟΣ C.A.PAPAELLINAS

O Όμιλος C.A. Papaellinas ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στην κυπριακή αγορά το 1929, ως αντιπρόσωπος φαρμακευτικών ειδών, ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στους τομείς των καλλυντικών και των καταναλωτικών προϊόντων.

Mε την πάροδο του χρόνου, ο Όμιλος διεύρυνε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών του, κατακτώντας ηγετικό ρόλο σε όλους τους τομείς δράσης του: Φάρμακα, καλλυντικά, καταναλωτικά προϊόντα και ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Κύπρο. Αυτά περιλαμβάνουν τις αλυσίδες: Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher, Beauty Outlet και Selekt.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την ισχυρή και πρωταγωνιστική παρουσία στη διανομή φαρμάκων, η στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου επικεντρώνεται στον τομέα των μαρκών λιανικής πώλησης (retail brands). Από το πιο εκλεκτό ελαιόλαδο κυπριακής προέλευσης μέχρι και την πιο ποιοτική γκάμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας, ο Όμιλος επιλέγει προσεκτικά κάθε νέο συνεργάτη τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς πιστεύει ότι η ανάπτυξη στηρίζεται στις επιτυχημένες συνεργασίες.
 
Στρατηγική μεθοδικής επέκτασης
Με κληρονομιά τη μεγάλη εμπειρία στον τομέα φαρμάκων, τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, καθώς και τη διαρκή εστίαση στις ανάγκες του, ο όμιλος υλοποιεί στρατηγική μεθοδικής επέκτασης στο τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας.

Στον τομέα της ευρείας διανομής, ο Όμιλος εδραιώνεται ως ο «ειδικός» σε κάποιες πολύ συγκεκριμένες και σημαντικές κατηγορίες, όπως τα χαρτικά, οι πάνες για παιδιά και ενήλικες και τα είδη προσωπικής φροντίδας και στοματικής υγιεινής. Χαρακτηριστικές είναι οι μάρκες: KLEENEX, NANNYS, NANNYS FRESH, TENDER και SENSODYNE.

Επιπλέον, ο ‘Όμιλος, καταγράφει μια δυναμική παρουσία στον τομέα τροφίμων και ποτών, παρέχοντας στον Κύπριο καταναλωτή επώνυμα προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητά τους όπως: Τα ελαιόλαδα Ελιοχώρι και GAEA, οι μαρμελάδες St Dalfour, η πικάντικη σάλτσα Tabasco, τα παξιμάδια Έλενα και τα ποτά Lucozade και Rauch. Στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων ευρείας διανομής του Ομίλου, το τελευταίο διάστημα έχουν προστεθεί: Ο ιταλικός καφές PELLlNΙ, τα τσάγια Yogi και τα ιταλικά ζυμαρικά La Molisana.

- Τέλος, ο ‘Όμιλος C.A.Papaellinas κατέχει ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά στα προϊόντα υγιεινής διατροφής, καθώς και στα συμπληρώματα διατροφής, μέσα από τα καταστήματα Holland & Barrett. 
Η επιτυχία της C.A.Papaellinas, βασίζεται στη διασφάλιση μιας διαρκούς και βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα και παράλληλα ταυτίζεται πλήρως με την ευημερία των ανθρώπων της, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη των πελατών και συνεργατών της καθώς και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα. 
 
Who is Who
CEO:
Χρήστος Παπαέλληνας
General Manager of FMCBs: Παντελής Παντελή
Head of Marketing FMCBs: Άντρεα Χαραλάμπους
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Γιάννου Κρανιδιώτη 179, 2235, Λατσιά, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22741741
Φαξ: 22482155
Ιστοσελίδα: www.cap.com.cy
 

Δειτε Επισης

IPH IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LTD
OΜΙΛΟΣ G.A.P. VASSILOPOULOS
ΟΜΙΛΟΣ C.A.PAPAELLINAS
ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ
ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ
FMCGs - Η επόμενη πενταετία