ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ

  09/12/2019 15:01
ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ

ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ

  09/12/2019 15:01
Ο όμιλος εταιρειών Βάσσος Ηλιάδης Λτδ είναι από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οργανισμούς της Κύπρου με περισσότερα από 300 άτομα προσωπικό. Κυριότερη δραστηριότητά του είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, όπως τρόφιμων και ποτών, αλλά και άλλων ειδών τα οποία εντάσσονται στην κατηγορία πολυτελείας, όπως είναι τα κοσμήματα και τα ρολόγια. Εισάγει επίσης αθλητικό εξοπλισμό.
 
Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ ιδρύθηκε από τον Βάσσο Κ. Ηλιάδη το 1933 και έκτοτε είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Κύπρο της κορυφαίας εταιρείας στον τομέα της διατροφής, υγείας και ευεξίας, της ελβετικής NESTLÉ. Το 2013 ήταν πολύ σημαντική χρονιά για την εταιρεία, καθώς συμπληρώθηκαν 100 χρόνια σχέσης και επιτυχημένης συνεργασίας με τη NESTLÉ. Σήμερα, στην εταιρεία έχει ενταχθεί και η τρίτη γενιά, προσδοκώντας σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.
 
Σε όλα τα κανάλια πωλήσεων
Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ είναι από τις λίγες εταιρείες στην Κύπρο, η οποία καλύπτει όλα σχεδόν τα κανάλια πωλήσεων της αγοράς, όπως υπεραγορές, μπακάλικα, περίπτερα, φούρνους, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, φαρμακεία, γραφεία, internet κ.ά., εξυπηρετώντας γύρω στα 4500 σημεία πωλήσεων. Διαθέτει επίσης παγκύπριο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης υποδημάτων SCHOLL, καθώς και τις boutiques ΝΕSPRESSO.

Στον τομέα των τροφίμων, η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ αντιπροσωπεύει στην Κύπρο τα παγκοσμίου φήμης προϊόντα της NESTLÉ, όπως Nescafé, Maggi, Δημητριακά NESTLÉ, σοκολάτες ΚitKat, Lion, Nespresso, νερό S.Pellegrino και Acqua Panna, τις παιδικές τροφές NESTLÉ, όπως Farine Lacte, Gerber, Nan κ.ά, τις ζωοτροφές Purina και τις κάψουλες καφέ Starbucks. Αντιπροσωπεύει επίσης τα παγωτά FRONERI, τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τα αρτοσκευάσματα JOHNSOF, τα προφυλακτικά DUREX, τα βιολογικά προϊόντα Jardin Bio, συμπληρώματα διατροφής ΚΙΚΙ Ηeal+h, το μέλι Ροδόπης, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta κ.ά. Στον τομέα των οινοπνευματωδών ποτών, η εταιρεία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των Whisky Glengoyne, Tamdhu και Teeling, των Gin Edinburgh Gin, GB Gin, Cubical Gin, της Crystal Head και CHASE Vodka, του El Dorado Demerara Rum, καθώς και πολλών εισαγόμενων και κυπριακών κρασιών, όπως κρασιά Νίκου Λαζαρίδη, Παπαγιαννάκου, Οινοποιείο Χρυσορρογιάτισσας, Ζαμπάρτα, Οινοποιείο Olympus-ETKO, Βασάλτης, Μιτραβέλλας, Miraval, Jacquart Champagne κ.ά.
 
Who is Who
CEO
– Βάσσος Κ. Ηλιάδης
Commercial Director – Χρύσος Χρυσοστόμου
Financial Director – Ιάκωβος Σταύρου
Sales Manager – Ανδρέας Θεοχαρίδης
Marketing Manager – Γιάννης Τύμβιος
Brand Managers – Ιωάννα Μαρία Ηλιάδου, Ηλίας Ιωαννίδης, Αθηνά Παπάμιχαηλ, Άγγελος Ευαγγέλου, Χριστιάνα Ευσταθίου, Μάριος Κουντούρης
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Λευκωσίας 23, Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, 2540, Λευκωσία
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 21085, 1501, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22897300
Φαξ: 22354576
Ιστοσελίδα: www.vassoseliades.com
 
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας