HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES LTD

  31/01/2018 11:49
HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES LTD

HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES LTD

  31/01/2018 11:49
Η Hellenic Technical Enterprises Ltd είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας, με πολυετή εμπειρία και έντονη δραστηριότητα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Eργοδοτεί περισσότερα από 70 άρτια καταρτισμένα στελέχη, τα οποία με τη συνεχή και αδιάλειπτη εκπαίδευσή τους εξασφαλίζουν επιτυχημένη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών και τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Διαθέτει πλούσιο πελατολόγιο που αποτελείται από μεγάλους ιδιωτικούς οργανισμούς, κυβερνητικές υπηρεσίες, την εκκλησία της Κύπρου, παροχείς τηλεπικοινωνιών, τοπικές και διεθνείς τράπεζες, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, αθλητικά σωματεία.

Η Ηellenic Technical Εnterprises Ltd ιδρύθηκε το 1976 και είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών της Ελληνικής Μεταλλευτικής Εταιρείας (ΕΜΕ). Ξεκίνησε παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα των αναλογικών τηλεπικοινωνιών, ενώ σύντομα επεκτάθηκε στην ψηφιακή τεχνολογία και πληροφορική. Παράλληλα ανέπτυξε δραστηριότητα σε διάφορες ηλεκτρομηχανολογικές υπηρεσίες, με εξειδίκευση στον τομέα της ενέργειας, καθώς επίσης, στη διαδραστική εκπαιδευτική τεχνολογία, ενώ πρόσφατα οι δραστηριότητες της επεκτάθηκαν και στο Laser Engraving. Αναλυτικότερα, η δραστηριότητα της εταιρείας εκτείνεται στους εξής τομείς:
 
Πληροφορική, τεχνολογία και προγράμματα
Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και τεχνολογίας, καθώς επίσης, υπηρεσίες υποδομών. Προωθεί και υποστηρίζει προϊόντα και λύσεις Workgroup και Enterprise Computing σε όλες τις πλατφόρμες. Προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες πληροφορικής και λογισμικού, με στόχο την ανάπτυξη της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας των πελατών της:

• Μελέτη, ανάλυση και σχεδιασμό λύσεων
• Ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικής συνέχειας (Business Continuity, Backup and Disaster Recovery)
• Λύσεις αποθήκευσης δεδομένων
• Δικτύωση και ασφάλεια
• Εικονική διαμοίραση (Virtualization)
• Λύσεις Υπολογιστικού Νέφους και Νεφοϋπολογιστικής (Cloud Computing)
• Υποδομές επιχειρηματικών λύσεων
• Ανάπτυξη λογισμικού
• Συντήρηση και Υποστήριξη
• Εκπαίδευση
 
Πλατφόρμα Theasis
Παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης γηπέδων, θεάτρων και άλλων ψυχαγωγικών χώρων, όπως είναι η διαδικτυακή έκδοση εισιτηρίων, το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), ο αυτοματοποιημένος έλεγχος εισόδου και σχετικές εφαρμογές για κινητά.
 
Τηλεπικοινωνίες

Από το 1996 η Hellenic Technical Enterprises είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Unify και έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές τηλεφωνικών κέντρων, υλοποιώντας λύσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία, τράπεζες, αεροδρόμια και άλλους οργανισμούς στην Κύπρο και το εξωτερικό. Η Unify εξειδικεύεται σε λύσεις ενοποιημένων επικοινωνιών (UC) για 10 έως 100,000 χρήστες σε ότι αφορά στα Call Centers και στη χρήση των κινητών ως εσωτερικών τηλεφώνων του συστήματος.
 
Συστήματα αδιάλειπτης ενέργειας (UPS)
Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης προστασία σε προβλήματα τροφοδοσίας και επικίνδυνων ηλεκτρικών παρεμβολών.
 
Εκπαιδευτική τεχνολογία
Η Ηellenic Technical Enterprises Ltd έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 2000 διαδραστικούς πίνακες της Promethean σε δημόσια σχολεία, ιδιωτικές σχολές, πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς. Τα τρισδιάστατα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν τους νέους μαθητές, συνδυάζοντας εικόνα, ήχο και κίνηση.
 
Τρισδιάστατη εκτύπωση

Με τη χρήση οικολογικών και εύκολων στην επεξεργασία υλικών, οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές δημιουργούν στερεά αντικείμενα από ένα ψηφιακό σχέδιο.
 
Τεχνολογίες για τη διαχείριση υγρών καυσίμων
Η Hellenic Technical δραστηριοποιείται και στον τομέα της προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης όλου του φάσματος του εξοπλισμού πρατηρίων βενζίνης και τερματικών πετρελαιοειδών. Αναλαμβάνει έργα κατασκευών και ανακατασκευών πρατηρίων, συντήρησης αντλιών και μηχανημάτων, εγκαταστάσεις ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων αέρος και καθαρισμού δεξαμενών, εξοπλισμό για εγκατάσταση και διαχείριση υγραερίου LPG.
 
Τεχνολογίες για εξοικονόμηση ενέργειας
Τα τελευταία χρόνια η H.T.E προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού με την προμήθεια και την εγκατάσταση λαμπτήρων LED υψηλής απόδοσης. Διαθέτει λαμπτήρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Η εταιρεία έχει αναλάβει με επιτυχία την ολοκλήρωση σημαντικών έργων όπως είναι η εγκατάσταση λαμπτήρων LED στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, ο φωτισμός των εξωτερικών όψεων του διατηρητέου κτιρίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Κύπρου στη Λευκωσία, η εγκατάσταση λαμπτήρων LED στο ΙΚΕΑ και στην Ιερατική Σχολή Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία κ.α.
 
Χάραξη με τη χρήση της τεχνολογίας Laser (Laser Engraving)

Με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, όπως είναι το Laser αυστριακής προελεύσεως, το τμήμα αναλαμβάνει χαράξεις σε διάφορες επιφάνειες, όπως ακρυλικό, γυαλί, κρύσταλλο, ξύλο, δέρμα, stainless still, μέταλλο βαμμένο κ.α. Διατίθεται μεγάλη συλλογή από δώρα ποιότητας γνωστών οίκων όπως Zippo, Parker, Victorinox, Richartz, Colop και μεγάλη ποικιλία από κύπελλα και πλακέτες.
 
ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ
Η Hellenic Technical Enterprises Ltd λειτουργεί με αφοσίωση και συνέπεια στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Κοιτάζει πάντα μπροστά, αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και δημιουργεί σύγχρονα διαδραστικά εργαλεία και εφαρμογές που προωθούν την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης. Στόχος της είναι η αποτελεσματική προβολή των πελατών της. Εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής για φαινόμενα δωροδοκίας και έχει πιστοποιηθεί από το Διεθνή Οργανισμό Εταιρικής Διαφάνειας Trace International.
 
Διευθυντική ομάδα

Παναγιώτης Χατζηπαντελής: Εκτελεστικός πρόεδρος και ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής
Αντώνης Στεφάνου: Οικονομικός διευθυντής
Δημήτρης Νικολάου: Διευθυντής τμήματος πληροφορικής και τεχνολογίας
Δημήτρης Ξενοφώντος: Διευθυντής τμήματος τηλεπικοινωνιών και διαδραστικών εκπαιδευτικών τεχνολογιών
Νίκος Βασιλείου: Διευθυντής τμήματος βιομηχανίας και ενέργειας
Βασίλης Φελλούκας: Διευθυντής τμήματος Laser Engraving


Στοιχεία επικοινωνίας
Κεντρικά γραφεία: Ελληνική Μεταλλευτική Εταιρεία

Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 1Α, 4ος όροφος, 1082 Λευκωσία, Τ.Θ 21510, 1510, Λευκωσία
Παραρτήματα:
Διεύθυνση:
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΄Γ 82Α, γρ.201, 1077 Λευκωσία Τηλέφωνο: 22875175
Φαξ: 22769225
Διεύθυνση: Γεράσιμου Μαρκορά 8Α, 1075 Λευκωσία
Τηλέφωνα: 22533555, 99485596
Φαξ: 22760770
Διεύθυνση: Βιομηχανική περιοχή Λάρνακας, Τ.Θ 40446, 6304 Λάρνακα Τηλέφωνο: 24533300
Φαξ: 24530932
Freephone: 70004555
E-mail: info@hte.com.cy
Ιστοσελίδα: www.hte.com.cy

Πίσω στην αρχή της σελίδας