MS Electronics Broadline Technology Distributors

H MS Electronics είναι αντιπρόσωποι και διανομείς πέραν των 50 διεθνούς εμβέλειας κατασκευαστών τεχνολογίας, με 3500 περίπου προϊόντα σε άμεση διαθεσιμότητα στις αποθήκες της στη Λεμεσό. Η κύρια δραστηριότητά της είναι να παρέχει προϊόντα σε εκατοντάδες μεταπωλητές και επαγγελματίες, όπως και σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών και όλων των ειδών λοιπές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Πανίκο Μιχαήλ.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
H MS Electronics παρέχει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο της Κύπρου να προμηθευτεί τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει, απευθείας από τον επίσημο διανομέα. Για συνεργασία, μπορούν οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις να συμπληρώσουν το έντυπο στη σελίδα της εταιρείας, κάτω από την επικεφαλίδα Β2Β Wholesale.

Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που θα βρείτε στο www.mstronics.com είναι:

• Πληροφορική, διαδικτυακά και ψηφιακή τηλεφωνία

• Ασφάλεια, αυτοματισμοί και «έξυπνο σπίτι»

• Ήχος & εικόνα, ψηφιακή τηλεόραση

• Κινητή τηλεφωνία και αξεσουάρ

• Γενικά ηλεκτρονικά, μπαταρίες, εργαλεία, ασύρματοι κ.ά.

• Οικιακές συσκευές και είδη προσωπικής φροντίδας (ΝΕΟ!)

Μερικές από τις κύριες επίσημες διανομές της εταιρείας είναι:

Yealink, Dahua, Cyberpower, Ajax, Unitek, QNAP, Minix, Imation, Acer, Mikrotik, Kuwes, Tenda, FTE, Vogels, Artsound, NBmounts, Adastra, iEast, Yamaha, Sono, Woox, Reolink, Anker, Baseus, Midland, Adler, Uniross, Homedics κ.ά.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ Β2Β ΟΝLINE SHOPS
Από το 2008 η εταιρεία μας είχε λανσάρει ένα από τα πρώτα B2B OnLine Shops, με αποκλειστική πρόσβαση μόνο στους μεταπωλητές και συνεργάτες της. Το 2019 το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναβαθμίστηκε πλήρως και παρέχει πολλές ευκολίες στους επαγγελματίες, αλλά πλέον είναι και προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο της Κύπρου. Διαθέτουμε επίσης και φυσικό κατάστημα στη Λεμεσό για καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Διαθέτουμε σε άμεση διαθεσιμότητα περίπου 3500 κωδικούς. Όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για παραγγελίες που γίνονται OnLine προσφέρουμε επιπλέον εκπτώσεις, λόγω του ότι οι OnLine παραγγελίες είναι για μας πιο εύκολες στη διεκπεραίωσή τους κι έχουν πιο χαμηλό κόστος. Για το Delivery συνεργαζόμαστε στενά με την GAP AKIS EXPRESS και για παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 10 π.μ. η παράδοση διεκπεραιώνεται την ίδια μέρα στον πλησιέστερο σταθμό GAP AKIS EXPRESS. Για τις πληρωμές υπάρχει συνεργασία με την JCC, για ασφαλείς συναλλαγές, με πιστωτικές κάρτες. Επίσης γίνονται δεκτές πληρωμές με αντικαταβολή μέσω του GAP AKIS EXPRESS.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΟNLINE EΜΠΟΡΙΟΥ
Το e-commerce είναι πολύ σημαντικό για την παρουσία μιας εταιρείας στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για τα προϊόντα, τη διαθεσιμότητα και την τιμή τους, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος στον καταναλωτή.

ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ
Μέσα στο 2021 έχουμε ως πλάνο να προσθέσουμε νέες λειτουργίες στην ηλεκτρονική μας παρουσία, που θα διευκολύνουν περισσότερο τους συνεργάτες μας. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία. Η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει αρκετές δυσκολίες αλλά και παράλληλα αρκετές ευκαιρίες για να βελτιωθούμε και να εξελιχτούμε ακόμη περισσότερο.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: MS ELECTRONICS LTD,
Κολωνακίου 7, 4103 Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25580611
Ιστοσελίδα: www.mstronics.com
Social Media: MS ELECTRONICS

 

Δειτε Επισης

Ελλάδα: €500 εκατ. οι επενδύσεις στον τομέα οπτικοακουστικών παραγωγών
Η  Infocredit Group οργάνωσε το 2ο Credit Risk Management Forum(pics)
Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
R. Attard: Ζωτικός ο ρόλος της ΕΥ στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
H Ευρώπη γίνεται το νέο κέντρο στην παγκόσμια βιομηχανία μπαταριών ηλεκτροκίνησης
Ψηφιακή επανάσταση: Πώς καθορίζονται οι νέοι ορίζοντες της Κύπρου
Πολιτική και Τεχνολογία: Εναλλακτικές μορφές συμμετοχικής δημοκρατίας
Θεμελιώνοντας την ειρήνη μέσω της επιχειρηματικότητας
Ο «πατέρας» της εμβρυικής ιατρικής στο 2ο Cyprus Forum
Πέταξαν πρώτη φορά για Μάλτα οι Κυπριακές Αερογραμμές