UpcoMinds

Η UpcoMinds εξειδικεύεται στον χώρο της τεχνολογίας και αποτελεί μία δυναμική και σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής, που διαθέτει σημαντική εμπειρία 25 ετών, ανθρώπινο δυναμικό πέραν των 200 υπαλλήλων και γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα και Βέλγιο. Η εταιρεία βοηθά τους πελάτες της να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία, προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί. Υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, βοηθώντας στη βελτίωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους και παρέχοντας τους λύσεις σε κρίσιμους τομείς της δραστηριότητάς τους.

Ευρύ φάσμα λύσεων

Η UpcoMinds, ιδρύθηκε από Έλληνα μέτοχο στις Βρυξέλλες το 1997, επεκτάθηκε στην Ελλάδα το 2007 και στην Κύπρο το 2012. Με την πολυετή εμπειρία της και τη βαθιά της τεχνογνωσία παρέχει στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων, που διασφαλίζει τον ολιστικό ψηφιακό μετασχηματισμό τους, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο τόσο την επιχειρηματική τους δραστηριότητα όσο και την εμπειρία των πελατών τους.

Συγκεκριμένα, βοηθάει τους πελάτες της:

• στην προσέλκυση νέων πελατών,

• στη διατήρηση του πελατολογίου τους και

• στη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών.

Οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που η εταιρεία παρέχει, καλύπτουν τομείς, όπως:

• Αυτοματοποίηση Διαδικασιών

• Ψηφιακό Μετασχηματισμό & Ασφάλεια Δεδομένων

• Σχεδιασμό και ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού (Mobile Applications, eCommerce, IoT Integration Services, AR)

• Υπηρεσίες Παρόχου Διαχείρισης Υποδομών Πληροφορικής (Managed IT Services)

• Ολοκληρωμένες λύσεις παροχής καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού.

Στρατηγικές συνεργασίες 

Η UpcoMinds αναπτύσσεται με συνέπεια και υπευθυνότητα, έχοντας ως βάση μια ξεκάθαρα πελατοκεντρική προσέγγιση. Διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες και επιχειρήσεις σαν αξιόπιστος πάροχος εξειδικευμένων λύσεων πληροφοριακής και λογισμικού καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η εταιρεία παρακολουθεί στενά την αγορά και αναπτύσσει συνέργειες, προκειμένου να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις εξειδικευμένες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει επενδύσει σε στρατηγικές συμμαχίες με εταιρείες λογισμικού, εκπροσωπώντας τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και σε Κύπρο.

Ενδεικτικά:

• Την πλατφόρμα της εταιρείας Bonitasoft S.A σχετικά με την αυτοματοποίηση διαδικασιών, με λύσεις Business Process Management (BPM), Adaptive Case Management (ACM) και Robotic Process Automation (RPA). Οι τομείς εφαρμογής καλύπτουν όλο το φάσμα της αγοράς, όπως Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, Τηλεπικοινωνίες & ΜΜΕ, Εκπαίδευση, Ενέργεια, Υγεία, Βιομηχανία και Εμπόριο.

• Το λογισμικό NoSQL Database της Couchbase, που αποτελεί μια σύγχρονη τεχνολογική λύση στον χώρο των μη σχεσιακών βάσεων δεδομένων (NoSQL) και διασφαλίζει την επεκτασιμότητα, την απόδοση και την ασφάλεια των δεδομένων.

Έργα και πελάτες

Με μία πορεία που μετρά ήδη 25 χρόνια, κάθε έργο αποτελεί για εμάς μία νέα διαφορετική ψηφιακή πρόκληση. Τα ψηφιακά μας επιτεύγματα αντικατοπτρίζουν τις τεχνολογίες αιχμής σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, εργαλείων και πλατφορμών. Με έργα σχεδιασμένα για κάθε επιχειρηματική ανάγκη, η UpcoMinds κατέχει ένα σημαντικό portfolio υπηρεσιών, συνδυάζοντας την υψηλή λειτουργικότητα και την οικονομική απόδοση.

Ενδεικτικά έργα:

• eNikos - Mobile. Εφαρμογή Ειδησεογραφικού Portal

• eClaims - MetLife. Εφαρμογή Ψηφιακής Υποβολής Ιατρικών Εξόδων

• StalkiT - Εφαρμογή Παρακολούθησης & Εντοπισμού (Track & Trace).

• AGEify - Εφαρμογή Επαλήθευσης Ηλικίας.

Ενδεικτικοί πελάτες: ΙΒΜ, INTRAKOM ΑΕ, ΕΝΙΚΟΣ, UNIFIEDPOST, MEΤLIFE, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ –STARBUCKS.

Εταιρικές διακρίσεις

Στόχος της UpcoMinds ήταν πάντα να παρέχει στους πελάτες της καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα, που αντικατοπτρίζουν τις εξαιρετικές δεξιότητες ψηφιακής τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την αισθητική της πρωτοπόρου σχεδίασης. Από τον πρώτο μας πελάτη μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να παρέχουμε αξιόπιστες και πρωτοποριακές λύσεις και γι’ αυτό τον λόγο η UpcoMinds έχει επανειλημμένα βραβευθεί τα τελευταία χρόνια.

Το πάθος μας για εξαιρετική δουλειά μας έχει τοποθετήσει ανάμεσα στους καλύτερους Παρόχους Ψηφιακού Μετασχηματισμού και μας έχει χαρίσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.

Έχουμε αποσπάσει τα ακόλουθα βραβεία:

• Ασημένιο Βραβείο - Κορυφαία Εταιρεία Εξαγωγών Υπηρεσιών στο Ελληνικό Φόρουμ & Βραβεία Εξαγωγών 2021

• Χρυσό Βραβείο - Κορυφαία Εταιρεία Εξαγωγών Υπηρεσιών στο Ελληνικό Φόρουμ & Βραβεία Εξαγωγών 2020

• Χάλκινο Βραβείο ΙΤ Τεχνολογίας για την Εφαρμογή/ Υπηρεσία NFC, Cyta Mobile Excellence Award 2016

• Ασημένιο Βραβείο - Κορυφαία Εταιρεία Εξαγωγών Υπηρεσιών στα Ελληνικά Βραβεία Εξαγωγών 2015.

Τεχνολογική στήριξη 

Η τεχνολογία είναι αδιαμφησβήτητα το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των σύγχρονων ηγετών της αγοράς σε όλους τους επιχειρησιακούς κλάδους. Οι εταιρείες πρέπει επομένως να επενδύουν σημαντικά κεφάλαια στην τεχνολογική ανταγωνιστικότητα, προκειμένου να διατηρήσουν και να βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά.

Η UpcoMinds βοηθά τις εταιρείες να εκμεταλλευτούν τις επενδύσεις τους στον τεχνολογικό τομέα, διαμορφώνοντας ένα στρατηγικό εταιρικό πλάνο ανάπτυξης. Η στοχευμένη επιλογή των αναγκαίων τεχνολογικών συνεργατών και η επιτυχημένη ολοκλήρωση των τεχνολογικών λύσεων δίνει το πλεονέκτημα στον πελάτη να υπερτερεί στη σχέση του με τους τελικούς πελάτες και τους συνεργάτες.

Ειδικότερα μετά την πανδημία θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η εστίαση σε μια στρατηγική εξωστρέφειας και ανάπτυξης δεξιοτήτων και υπηρεσιών, που συνδυάζει τη συνεχή βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών με την εδραίωση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Ταυτόχρονα, σημαντική είναι η σταθερή και υπεύθυνη υποστήριξη στην εξέλιξη των εργαζομένων, υιοθετώντας μια κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης και επενδύοντας σε σύγχρονη τεχνολογία, πάντα με έμφαση στην ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα.

Η προσέλκυση νέων πελατών στηρίζεται στη δημιουργία μιας εταιρικής εικόνας, που τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και ιδιαιτερότητές του με βάση τις συνθήκες της αγοράς και του στρατηγικού πλάνου του.

Η διατήρηση του πελατολογίου επιτυγχάνεται με συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη στην ενσωμάτωση και στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και εξειδικευμένων λύσεων.

Τέλος, η βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών, όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και πραγματοποιείται με τη βελτιστοποίηση και την αυτοματοποίησή τους με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και προσεκτική ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης.

Η UpcoMinds γνωρίζει τα παραπάνω καλά και τα εξελίσσει.

 

Διευθυντική Ομάδα

Κώστας Φλώκος

CEO

 

Φώτης Κωστάμης

Business Development Manager

 

Μαρίλεια Αντωνίου

Talent Acquisition Lead

 

Αργυρώ Κανούση

Marketing Specialist

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 23, 7ος όροφος, B2 2002, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22008340

Δειτε Επισης

UpcoMinds
KPMG Κύπρου
Ideaseven Digital
EY Cyprus
!eye creative communications
Cocoon Creations Services Ltd
Capacitor Partners: Hands-on σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και product management