UNIPLANT LTD

H Uniplant Ltd θεωρείται σήμερα η μεγαλύτερη και αρτιότερα οργανωμένη κυπριακή εταιρεία στον κλάδο, ο νούμερο ένα προμηθευτής εργοληπτικών μηχανημάτων στην αγορά και ο κύριος προμηθευτής Κυπρίων εργολάβων του εξωτερικού.

Mε την ίδρυσή της το 1976 και τις σωστές συνεργασίες με τους σημαντικότερους κατασκευαστές παγκοσμίως, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Uniplant έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής και προμήθειας εργοληπτικών μηχανημάτων. Σε μια περίοδο μάλιστα που η τεχνογνωσία ως προς την κατάλληλη χρήση σωστών εργοληπτικών μηχανημάτων έλειπε από την κυπριακή αγορά, η Uniplant πρόσφερε πολλά, παρουσιάζοντας πρωτόγνωρα και πρωτοποριακά μηχανήματα που βοήθησαν στο μέγιστο την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους στον εργοληπτικό τομέα. 
 
Ο στόχος
Σήμερα αντιπροσωπεύουμε με περηφάνια μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα Ευρωπαίων κατασκευαστών μηχανημάτων στους τομείς εργοληπτικής, οδοποιίας, βιομηχανίας και περονοφόρων. Στόχος μας παραμένει η καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη και η εξυπηρέτηση των πελατών μας. 
 
jcb

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την JCB, τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία κατασκευής εργοληπτικών μηχανημάτων. Έχουμε διαθέσει  στην κυπριακή αγορά πέραν των 2.000 μηχανημάτων JCB. Πελάτες μας είναι όλες οι μεγάλες κυπριακές εργοληπτικές εταιρείες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, οι μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και οι χιλιάδες ιδιώτες χειριστές μηχανημάτων που έχουν αναδείξει την JCB στην πρώτη θέση.
 
ΟΔΟΠΟΙΙΑ WIRTGEN

Το 1982 εισαγάγαμε πάλι πρώτοι στην κυπριακή αγορά την τεχνολογία Asphalt Milling και Soil Stabilisation, αντιπροσωπεύοντας την Wirtgen Group Γερμανίας, τη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων οδοποιίας. Όλες οι εργοληπτικές εταιρείες στην Κύπρο διαλέγουν μόνο Wirtgen για τέτοιες εξειδικευμένες εργασίες, ενώ παράλληλα έχουμε προμηθεύσει και πάνω από 120 κυλίνδρους Hamm του Wirtgen Group. Ακόμα, το οδικό δίκτυο έχει αναβαθμιστεί με τα Vogele Pavers, τα νούμερο ένα μηχανήματα στρώσης ασφάλτου, του οποίου η παραγωγή  στην Κύπρο γίνεται σήμερα, μεταξύ άλλων, σε τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια της Benninghoven, επίσης του ομίλου Wirtgen.
 
Ηλεκτρογεννήτριες
Στη βιομηχανία εκπροσωπούμε τη Cummins Power Generation, παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Έχουμε αναλάβει με επιτυχία σημαντικές εγκαταστάσεις στην Κύπρο και τη Μέση Ανατολή, όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, την ΑΗΚ, την Κεντρική Τράπεζα, το Λιμάνι Λεμεσού, λατομεία και ξενοδοχεία.
 
HYUNDAI FORKLIFTS ATLET

Πρώτη η εταιρεία μας εισήγαγε στην κυπριακή αγορά τα μηχανήματα αποθηκών Warehouse trucks ATLET Σουηδίας. Η εισαγωγή της νέας αυτής τεχνολογίας, που σύντομα απλώνεται σε όλους τους τομείς αποθήκευσης, επιτρέπει την εκμετάλλευση του όγκου της αποθήκης με σημαντικά πλεονεκτήματα.

ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ 200 Μ.
Τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι αλλαγές στον τομέα ανάπτυξης κτιρίων είναι ραγδαίες. Λόγω της κάθετης ανάπτυξης και ιδιαίτερα της κατασκευής ψηλών κτιρίων υπάρχει μεγάλη ανάγκη για πυργογερανούς και βιομηχανικά αναβατόρια, πλατφόρμες εργασίας και μεταφοράς υλικών και προσωπικού στον οικοδομικό τομέα. Οι πρωτόγνωρες κτιριακές αναπτύξεις, που φτάνουν τα 200 μέτρα ύψος, έχουν δημιουργήσει νέες προκλήσεις και ιδιαιτερότητες στον τομέα ανέγερσης, ασφάλειας και κανονισμών. Η εταιρεία μας βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή, αντιπροσωπεύοντας τον μεγαλύτερο κατασκευαστή γερανών Potain Γαλλίας και την πασίγνωστη Alimak Σουηδίας, τη νούμερο ένα εταιρεία κατασκευής βιομηχανικών αναβατορίων και πλατφόρμων εργασίας.
 
ΓΕΡΑΝΟΙ POTAIN 200 Μ.

Έχουμε προμηθεύσει και εγκαταστήσει εννέα πυργογερανούς Potain, δυναμικότητας μέχρι 400 μετροτόνων, στους σημαντικότερους ουρανοξύστες που είναι υπό ανέγερση και σε ύψος που φτάνει σήμερα τα 192 μ. Ναι, σωστά, στην Κύπρο του αύριο τα κτίρια θα φτάνουν τα 200 μέτρα. Επίσης, τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε προμηθεύσει και εγκαταστήσει δώδεκα συνολικά υπερσύγχρονους, αυτοανεγειρόμενους γερανούς Potain και τον μοναδικό στο είδος του αυτοανεγειρόμενο τηλεσκοπικό γερανό Potain Hup 40-30. Έργα όπως τα i-100, Marr και i-Home της DTA Athanasiou, ΟΝΕ tower της Pafilia, Trilogy της Cybarco, το καζίνο της Λεμεσού και πολλά μικρότερα εξυπηρετούνται σήμερα με γερανούς Potain.          
 
ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ALIMAK
Έχουμε επίσης εγκαταστήσει οικοδομικά αναβατόρια, 25 από αυτά είναι ALIMAK Σουηδίας, για εργασία και μεταφορά προσωπικού και υλικών σε σημαντικά έργα, όπως τα i-100, Marr, i-Home, ΟΝΕ, Trilogy, Address του ομίλου Ασκάνης, 360 της Cyfield, Central Park Residence και άλλα.
 
Η υπεροχή

Μετά από λεπτομερή μελέτη των κτιρίων και των συνθηκών ανέγερσης, σε συνεργασία πάντοτε με τους κατασκευαστές μας, καταφέραμε να προτείνουμε και να προχωρήσουμε με τις τεχνικά αρτιότερες και οικονομικότερες λύσεις. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο από τους κατασκευαστές μας σε όλες τις πτυχές λειτουργίας, συντήρησης και επιδιόρθωσης τόσο των γερανών όσο και των αναβατορίων.

Η εμπειρία μας, μαζί με την άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε στον Κύπριο εργολάβο τις καλύτερες λύσεις και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη.  
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση:
Γιάννη Κρανιδιώτη 182, 2235 Λατσιά, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22 488777
Φαξ: 22 488885
Email: sales@uniplant.com
Ιστοσελίδα: www.uniplant.com
 
 

Δειτε Επισης

REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
CK COMFORT WINDOW PLUS LTD
A.P. SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD