REDMAX TECHNOLOGIES LTD

Τηλεπικοινωνιακός Υπεργολάβος
για έξυπνα κτίρια και έξυπνα έργα

Η RedMax Technologies Ltd είναι εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιακών δικτύων με εξειδίκευση στις οπτικές ίνες (fiber optics). 
Eχοντας επιτύχει να διασφαλίσει στρατηγικές συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρείες του τομέα στον κόσμο, η RedMax έχει συγκεντρώσει τις τεχνολογίες του σήμερα αλλά και του αύριο κάτω από την ίδια στέγη, προσφέροντας έτσι προσαρμοσμένες και υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικές λύσεις για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και μεγάλα κατασκευαστικά έργα. Ειδικά για μεγάλα κατασκευαστικά έργα, όπως ουρανοξύστες, ξενοδοχειακές μονάδες ή άλλα μεγάλα κτίρια, ο ρόλος της RedMax ως τηλεπικοινωνιακού υπεργολάβου μπορεί να μετατρέψει ένα κτίριο σε έξυπνο και να προσθέσει σημαντική αξία στην απόδοση της επένδυσης. 
 
Τα έξυπνα κτίρια
Η συνεχής εξέλιξη στην τεχνολογία έχει δημιουργήσει την ανάγκη για έξυπνα κτίρια. Ένα έξυπνο κτίριο δεν είναι πλέον πολυτέλεια αλλά ανάγκη, αφού οι σύγχρονες απαιτήσεις καθιστούν τον ρόλο της τεχνολογίας καθόλα πρωταγωνιστικό. Τι είναι όμως αυτό που καθορίζει αν ένα κτίριο είναι έξυπνο ή όχι; Ασφαλώς η δυνατότητα εγκατάστασης και διαχείρισης εφαρμογών, που δίνει στον τελικό χρήστη την ευελιξία διαχείρισης των υπηρεσιών του κτιρίου. Για να επιτευχθεί αυτό απαραίτητη κρίνεται η παρουσία εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών εγκαταστάσεων και ειδικού τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, που θα διαχωρίζει την ηλεκτρολογική από τη τηλεπικοινωνιακή εγκατάσταση.

Οι νέες απαιτήσεις
Παραδοσιακά, μία ηλεκτρολογική εγκατάσταση γίνεται αποκλειστικά από έναν αδειούχο ηλεκτρολόγο και αφορά στη σύνδεση του κτιρίου με το δημόσιο δίκτυο του ηλεκτρικού παρόχου, καθώς επίσης και την εξασφάλιση όλων των ηλεκτρολογικών υπηρεσιών σχετικά με το φως, διακόπτες, παροχή κλιματιστικών και άλλα εντός του κτιρίου. Οι ανάγκες ενός κτιρίου, ώστε να θεωρείται έξυπνο, έχουν αυξηθεί και συμπεριλαμβάνουν το gigabit ιντερνέτ, την τηλεφωνία, το Wi-Fi, τα συστήματα CCTV, το IoT (Internet of Things) και πολλές άλλες τεχνολογικά προηγμένες εφαρμογές.  Όλες αυτές οι πρόνοιες εμπίπτουν στις τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις και σίγουρα χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης από κάποιον εξειδικευμένο τηλεπικοινωνιακό υπεργολάβο.
 
Η ανάγκη για τηλεπικοινωνιακό υπεργολάβο
Επομένως, το ερώτημα είναι «γιατί κάποια εργοληπτική εταιρεία να ξοδέψει περισσότερα λεφτά για να προσλάβει κάποιον εξιδεικευμένο τηλεπικοινωνιακό υπεργολάβο, αφού μέχρι τώρα οι τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις γίνονταν από τον ηλεκτρολόγο υπεργολάβο;». Η απάντηση είναι απλή. Τα οφέλη από τη συνεργασία με έναν εξιδεικευμένο τηλεπικοινωνιακό πάροχο, πέρα από το ότι είναι μία μακροχρόνια επένδυση, είναι πολλά. Ένας τηλεπικοινωνιακός υπεργολάβος, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει, μπορεί να μετατρέψει αποτελεσματικά και σωστά ένα κτίριο σε έξυπνο. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία έγκειται στην ενδελεχή γνώση διαχείρισης των οπτικών ινών, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα και απώλειες αργότερα στα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα εντός του κτιρίου.               
 
Δεύτερον, η εγκατάσταση των οπτικών ινών είτε είναι οριζόντια είτε είναι κάθετη χρειάζεται ειδική μελέτη και γίνεται με εξειδικευμένα μηχανήματα που διασφαλίζουν την ασφαλή τοποθέτηση της ίνας, την ιδανική κόλλησή της για αποφυγή απωλειών, αλλά και τον σωστό τερματισμό της. Τρίτον, ο τηλεπικοινωνιακός υπεργολάβος διαθέτει την τεχνογνωσία για να δημιουργήσει και να συντηρεί τα telco rooms - τηλεπικοινωνιακά δωμάτια - όπου εγκαθίστανται και λειτουργούν συστήματα τηλεπικοινωνιακών δικτύων και εξοπλισμού από όπου παρέχεται η διακλάδωση ινών και συσκευών για ολόκληρο το κτίριο.
 
Γιατί κάποιοςνα επιλέξειτη RedMax
Η RedMax έχει πολυετή τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, από απλές τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις μέχρι πολύπλοκα μεγάλα έργα που βασίζονται σε δίκτυα επόμενης γενιάς (NGN) ή σε παραδοσιακά. Εργοδοτεί έμπειρους και καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, όπως fiber optics, electrical, mechanical, civil και IT. Διαθέτει ευρεία γκάμα εξειδικευμένου εξοπλισμού, όπως splicing machines, OLTS, OTDRs και κ.ά. Μετρά πολυετή εμπειρία στη διαχείριση δικτύων οπτικών ινών. Συνεργάζεται με τις πιο μεγάλες και τεχνολογικά προηγμένες εταιρείες στον κόσμο, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την τεχνολογία όχι μόνο του σήμερα αλλά και του αύριο. 
 
Facts and figures
Αριθμός προσωπικού: 
38 άτομα
Γραφεία: 1 Λευκωσία
Διευθύνων Σύμβουλος: Αντώνης Βασίλη
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση:
Εργατικότητας 12, Βιομηχανική Περιοχή Λακατάμιας, 2326, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22 294980
Φαξ: 22 294999
E-mail: info@redmaxtech.com
Ιστοσελίδα: www.redmaxtech.com
 
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
CK COMFORT WINDOW PLUS LTD
A.P. SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD