PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD

Η PGS Electrical Supplies Ltd, γνωστή με την εμπορική επωνυμία PGS Lighting Electrical, ιδρύθηκε το 1981 με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής αγοράς σε ό,τι αφορά τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και τις λύσεις φωτισμού.

Σ ήμερα η εταιρεία λειτουργεί έξι καταστήματα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και υλικών και πέντε εκθεσιακούς χώρους φωτισμού ανά το παγκύπριο, με φυσική παρουσία σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.
Αποστολή της PGS Lighting Electrical είναι η υπεροχή στην παροχή των καλύτερων, καινοτόμων και πιο ολοκληρωμένων λύσεων σε ό,τι αφορά τα ηλεκτρολογικά υλικά και τα προϊόντα φωτισμού στην αγορά, πάντα με σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη με διαρκή έρευνα και ενημέρωση σε ό,τι αφορά την τεχνολογία του φωτός και την ηλεκτρολογία.
 
Καθημερινή βελτίωση
Σκοπός της εταιρείας ήταν, είναι και παραμένει η καθημερινή βελτίωση, η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη, με απώτερο στόχο την ενίσχυση της αξίας της PGS ως προς τους πελάτες της, την αγορά και την κοινωνία γενικότερα. Η δέσμευση στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για παράδοση των προϊόντων, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στις σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες, αλλά και η εκτίμηση και αναγνώριση της δουλειάς του ανθρώπινου δυναμικού είναι μερικές από τις αξίες στις οποίες η εταιρεία παραμένει πιστή.
 
Διαρκής έρευνα

Σε αρχικό στάδιο η PGS εξυπηρετούσε μόνο ιδιώτες και μικροεπιχειρήσεις. Με την πάροδο του χρόνου και έχοντας πλέον την απαραίτητη πείρα, γνώση και υποδομή, η εταιρεία άρχισε να συνεργάζεται με τα πιο γνωστά και καταξιωμένα γραφεία αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, μηχανικών και μελετητών φωτισμού, καθώς και με τεχνικές και άλλες κατασκευαστικές εταιρείες. Η διαρκής έρευνα, μελέτη και δουλειά, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και με την πλούσια γκάμα των φωτιστικών και ηλεκτρολογικών προϊόντων που διαθέτει, εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνει, καλύπτοντας όλο το εύρος των απαιτήσεων σε επιχειρηματικό - επαγγελματικό επίπεδο και ιδιωτικό - οικιακό.
 
Σε υγιείς βάσεις 
Ο τομέας των κατασκευών αποτελεί έναν από τους κεντρικούς πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας. Η κατασκευή πολυώροφων κτηρίων, η δημιουργία μαρίνων, η αύξηση των κλινών σε υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες, η δημιουργία καινούργιων, αλλά και η ανοδική τάση στην ανέγερση ιδιωτικών κατοικιών και οικιστικών μονάδων, οδηγούν σε περαιτέρω τόνωση της κατασκευαστικής δραστηριότητας. Σημαντικό είναι, η όποια ανάπτυξη να στηρίζεται σε υγιείς βάσεις και μελετημένες στρατηγικές κι όχι σε εφήμερες πρακτικές.
 
Ενεργειακή απόδοση κτηρίων
Η ζήτηση ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού, καθώς και φωτιστικών, επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την πορεία του κατασκευαστικού και οικοδομικού τομέα. Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει, λόγω της οικονομικής ανάκαμψης και άλλων παραγόντων, όπως είναι οι καινοτομίες σε ό,τι αφορά τον τύπο των λαμπτήρων, η μετάβαση στην τεχνολογία LED, η σημασία της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων, η ευαισθητοποίηση για προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και η δυναμική είσοδος των συστημάτων αυτοματισμού και διαχείρισης φωτισμού.
 
Η υπεροχή της LED

Σήμερα παρουσιάζεται επίσης ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την αγορά ηλεκτρολογικών προϊόντων είτε για πρώτη εφαρμογή είτε για αντικατάσταση παλιών τεχνολογιών. H εφαρμογή της τεχνολογίας LED σε λαμπτήρες και φωτιστικά οδήγησε σε επανάσταση στον τομέα του φωτισμού, καθώς έχει πλεονεκτήματα έναντι της παλαιότερης τεχνολογίας λαμπτήρων. Η τεχνολογία LED καλύπτει πλέον και προσαρμόζεται σε διαφορετικές απαιτήσεις αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, τεχνικών και φωτιστικών προδιαγραφών.
 
Σημασία στον φωτισμό
Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια αυξάνεται η αναγνώριση της σημασίας του επαγγελματία αρχιτέκτονα φωτισμού και του μελετητή - συμβούλου φωτισμού. Ο επαγγελματικός και σωστός φωτισμός ενός κατασκευαστικού έργου είτε πρόκειται για πολυώροφο κτίριο, εμπορικό κέντρο, ξενοδοχείο, εκπαιδευτικό ίδρυμα, εργοστάσιο, αθλητικό κέντρο, είτε για μια ιδιωτική κατοικία έχει κερδίζει τη σημασία που του αξίζει.
 
Ανταπόκριση στις αλλαγές
Ο φωτισμός ενός χώρου είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα και η βέλτιστη λύση πρέπει να βρίσκει τη χρυσή τομή μεταξύ δύο βασικών μεταβλητών: α) επαρκής φωτισμός αναλόγως της προβλεπόμενης χρήσης και β) οικονομία (χαμηλό κόστος όχι μόνο για την αγορά των φωτιστικών, αλλά και για την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους). Ειδικά η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένας καθοριστικός παράγοντας εάν θέλουμε να δρούμε ως κοινωνία με όρους βιώσιμης ανάπτυξης και να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον. Η διεύθυνση της εταιρείας μας παρακολουθεί συνεχώς τις τάσεις στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση, αλλά και τις αλλαγές σε ό,τι αφορά τις ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο σε αυτές, ανανεώνοντας την γκάμα των προϊόντων της με νέες σειρές και καινοτομίες.
 
Αφοσιωμένοι στον πελάτη

Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία της PGS Lighting Electrical στους τομείς του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του φωτισμού της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει συνεχή, ολοκληρωμένη και επαγγελματική υποστήριξη στη διαδικασία υλοποίησης ενός έργου. Το SIX UNIC Residence, το γήπεδο ΑΕΚ Αρένα, η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου «Στέλιος Ιωάννου», το Πολιτιστικό Κέντρο «Το χάνι του Ιμπραήμ» καθώς και άλλες ξενοδοχειακές και οικιστικές μονάδες μεγάλης και μικρής κλίμακας είναι μερικά από τα έργα στα οποία συμμετείχε η εταιρεία με επαγγελματισμό, πάθος και αφοσίωση.
  
Facts and figures
Προσωπικό: 
51 άτομα
Καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού & εκθεσιακοί χώροι φωτισμού: Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Παραλίμνι
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση:
Λεωφόρος 1ης Απριλίου 150, 5280, Παραλίμνι
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 33088, 5310, Παραλίμνι
Τηλέφωνο: 23811222
Φαξ: 23820010,
Παγκύπριος Αρ. Τηλ.: 7777 8701
E-mail: info@pgs.com.cy
Ιστοσελίδα: www.pgs.com.cy
 

 

 

 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
CK COMFORT WINDOW PLUS LTD
A.P. SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD