MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES

Με πάνω από 60 χρόνια πετυχημένης ιστορίας, η MUSKITA Aluminium Industries είναι χωρίς αμφιβολία ηγέτιδα στον τομέα του αλουμινίου. Ξεκινώντας από μικρή κατασκευαστική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1958 από τον Γιώργο Μουσκή, μέσα από τα χρόνια έχει μετατρέψει τις τεχνολογικές της επενδύσεις σε όπλο για να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά.

Mε αμετάβλητο στόχο να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του τομέα της, η εταιρεία δεν παύει να επενδύει σε τεχνολογία αιχμής, όπως και στο ανθρώπινο δυναμικό της και να παραμένει ευέλικτη. «Εξάλλου, η καινοτομία είναι στο DNA μας», λέει χαρακτηριστικά ο CEO της εταιρείας, Δήμος Μουσκής.

Η ποιότητα πάνω απ, όλα
Με έμφαση στην ποιότητα πρώτων υλών, διαδικασιών και τελικών προϊόντων, η εταιρεία είναι μια από τις πιο προηγμένες βιομηχανίες του είδους της στον κόσμο, με πληθώρα συστημάτων και προϊόντων αλουμινίου, που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της στην Κύπρο. Όπως τονίζει ο κ. Μουσκής, «τα είδη που παράγει η εταιρεία μας στην ουσία είναι απεριόριστα, καθώς μπορούμε να κατασκευάσουμε οτιδήποτε από τις πρέσες διέλασης που διαθέτουμε. Αυτό υποδηλώνει ότι η Κύπρος μπορεί να παράγει και να εξάγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μηχανικής αρτιότητας, ανεξάρτητα ανεξάρτητα από το μέγεθος της χώρας μας». Με παραγωγική δυναμικότητα 22.000 τόνων προφίλ αλουμινίου ετησίως, η MUSKITA παράγει αρκετό μέταλλο για να καλύψει τρεις φορές τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, έτσι ανέκαθεν είχε εξαγωγικό προσανατολισμό, με δίκτυο που δραστηριοποιείται από τη Βόρεια Ευρώπη μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό.
 
Ευρεία γκάμα προiόντων 
Ως προμηθευτές πρώτων υλών, η MUSKITA σχεδιάζει και παράγει καινοτόμα προφίλ αλουμινίου για ευρύ φάσμα προϊόντων και βιομηχανιών παγκοσμίως. Τα είδη της αυτά χρησιμοποιούνται σε πολλαπλούς τομείς της μεταποίησης, από τον οικοδομικό κλάδο μέχρι τη βιομηχανία αυτοκινήτων και αεροσκαφών. Στην Κύπρο η εταιρεία είναι πιο γνωστή για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου της, τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις από υαλοπετάσματα, ανοιγόμενα, συρόμενα, ανασυρόμενα και ανοιγοανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα πορτοπαραθύρων, διαχωριστικά εσωτερικών χώρων, μέχρι συστήματα σκίασης, περιφράξεων και πολλά άλλα, καθώς και συστήματα πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της. 

Άλλοι υπόσχονται, εμείς παραδίδουμε
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, πέρα φυσικά από την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της, είναι η επάρκεια και η αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τις άμεσες παραδώσεις και την προσεγμένη εξυπηρέτησή της. «Κενές υποσχέσεις δεν χτίζουν κτίρια. Όσοι δουλεύουν μαζί μας δεν περιμένουν πότε θα έρθει ή αν θα έρθει το αλουμίνιο, ειδικά αν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα», δηλώνει ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Ζαβαλλής και τονίζει: «Άλλοι υπόσχονται, εμείς παραδίδουμε». Η MUSKITA διαθέτει πάνω από 1200 τόνους αλουμινίου έτοιμο για χρήση στα καταστήματά της σε όλη την Κύπρο. Με την πλειοψηφία των παραγγελιών της να εξυπηρετούνται άμεσα από τα αποθέματα της, όλες οι παραγγελίες της παραδίδονται εντός ημερών.
 
Άριστη εξυπηρέτηση
Στο εξειδικευμένο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της MUSKITA, αρχιτέκτονες, designers, πολιτικοί μηχανικοί και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να ενημερωθούν από τους ειδικούς στο αλουμίνιο, οι οποίοι βρίσκονται σε θέση να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν, ώστε να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε ανάγκη ή σχεδιαστική λύση. Τεχνική υποστήριξη, σχεδιασμός, ειδικές μελέτες για συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές, καθώς και υπολογισμοί στατικού φορτίου που ακολουθούν αυστηρά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, είναι ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται από το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Επιπλέον, επαγγελματίες μπορούν με τη βοήθεια του τμήματος να σχεδιάσουν μοναδικά προφίλ αλουμινίου για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη.
 
Ασφάλεια και προστασία
Τα συστήματα MUSKITA σχεδιάζονται με τους υψηλότερους συντελεστές εξοικονόμησης ενέργειας, ηχομόνωσης, υδατοστεγανότητας κι  αεροδιαπερατότητας και ανταποκρίνονται στις πιο αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας. Με προσήλωση στην ποιότητα, τα συστήματα ΜUSKITA είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους, διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, για να εξασφαλίσουν την επένδυση του κάθε έργου. Τα συστήματα και τα προϊόντα αλουμινίου της εταιρείας είναι άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματά της σε όλη την Κύπρο μαζί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και μηχανισμούς για την εγκατάστασή τους.
 
Facts and figures
Αριθμός προσωπικού:
250 εξειδικευμένα άτομα
 
Διευθύνων σύμβουλος: Δήμος Μουσκής
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: 
Α' Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού
Τηλέφωνο: 25 844 444
Φαξ: 25393671
E-mail: info@muskita.com.cy
Ιστοσελίδα: www.muskita.com.cy
 
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
CK COMFORT WINDOW PLUS LTD
A.P. SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD