EUROBLINDS

Η ιστορία της Euroblinds ξεκινά 50 χρόνια πριν, όταν οι αδελφοί Ανδρέας και Γιώργος Νικολαΐδη ιδρύουν την ΑΔΕΝΙΚ, το 1969. Το ξεκίνημα σε ένα ταπεινό ενοικιαζόμενο μαγαζάκι στην Αγίου Ανδρέου στην Παλιά Λεμεσό έμελλε να είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής πορείας. Σήμερα έφτασε στο σημείο της παγκύπριας κάλυψης μέσω έξι πρότυπων Κέντρων Σκίασης και δεκάδων μεταπωλητών σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Κύπρου. 

Aρχικός στόχος ήταν η εμπορία συστημάτων σκίασης για εσωτερικούς χώρους. Νωρίς στην πορεία διαφάνηκε η μεγάλη προοπτική του τομέα και αυτό έλκυσε τη νέα γενιά, η οποία με τον ερχομό της έδωσε νέα πνοή και δυναμική στην εταιρεία. 

Ευρεία γκάμα
Η γκάμα προϊόντων επεκτάθηκε τόσο στην εσωτερική σκίαση όσο και στην εξωτερική και η ποιότητα αναβαθμίστηκε ώστε να καλύπτει τα πιο εξεζητημένα γούστα και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές, μέσω συνεργασιών με παγκόσμιους κολοσσούς και ηγέτες του τομέα. Κτίστηκε έτσι το σημερινό προϊοντικό μείγμα, το οποίο περιλαμβάνει, πέραν των παραδοσιακών κουρτίνων, ρολοκουρτίνες και άλλων τύπων εσωτερικής σκίασης καινοτόμα συστήματα εξωτερικής σκίασης όπως τα Sun Brakers. Πρόκειται για συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κτιριακό κέλυφος. Επίσης περιλαμβάνονται οι πέργολες αλουμινίου που χαρακτηρίζονται για τη μακροβιότητα και την ευελιξία τους και τέντες διαφόρων τύπων. 
 
Έξυπνο  σπίτι
Τα τεράστια άλματα στην τεχνολογία τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσαν να αφήσουν την εταιρεία αμέτοχη. Γρήγορα εκπόνησε το όραμα δημιουργίας ενός «έξυπνου» σπιτιού και από το 2017 προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις αυτοματισμού, οι οποίες καλύπτουν πέραν των συστημάτων σκίασης και άλλες καθημερινές λειτουργίες μίας σύγχρονης κατοικίας. 
 
Κορυφαίες συνεργασίες
Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της αισθητικής στην επιλογή συστημάτων σκίασης, η εταιρεία ανέπτυξε συνεργασίες με κορυφαίους σχεδιαστικούς οίκους του εξωτερικού και εισάγει μια τεράστια γκάμα υφασμάτων για κουρτίνες, που η ποικιλία χρωμάτων, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, την καθιστούν μοναδική.  
 
Στην κορυφή του κλάδου 
Πενήντα λοιπόν χρόνια μετά το πρώτο ξεκίνημα, η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η στήριξη του κόσμου βοηθούν την Euroblinds να σκαρφαλώσει στην κορυφή και να ηγείται του κλάδου σκίασης στην Κύπρο. Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς, επενδύει στη συχνή και συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού, στη μελέτη και τη συμπερίληψη καινοτόμων τεχνολογιών καθώς και στη διεύρυνση της γκάμας των συστημάτων σκίασης που προσφέρει. 
 
Δράσεις ΕΚΕ
Η εταιρεία έχει από τη δημιουργία της ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και έντονης ευαισθησίας σε περιβαλλοντικά θέματα με επίκεντρο την εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη αυτοματοποιημένων συστημάτων εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, τα οποία αντιλαμβάνονται την ένταση και την κατεύθυνση του φυσικού φωτός και προσαρμόζονται ανάλογα, ώστε να μεγιστοποιούν την εκμετάλλευσή του και επομένως να ελαχιστοποιούν την ανάγκη ηλεκτρικού φωτός. Ταυτόχρονα προσφέρουν ασφάλεια και αισθητική.
 
Λύσεις προστασίας
Η ενσωμάτωση συστημάτων αυτοματισμού χαρακτηρίζει μια σύγχρονη κι έξυπνη κατοικία, που ανταποκρίνεται και απλοποιεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της καθημερινότητας και απαλλάσσει από το περιττό άγχος με το πάτημα ενός κουμπιού. Η δυναμική παρουσία της Euroblinds έχει διευρυνθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να παρέχει λύσεις προστασίας για όλη σας την ιδιοκτησία, όπως για παράδειγμα συστήματα σκίασης χώρων στάθμευσης. Σε ένα νησί που είναι σχεδόν ολόχρονα λουσμένο με τις δυνατές ακτίνες του ήλιου, η εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος διευκολύνει την καθημερινότητα, αφού παρέχει 100% προστασία από την επιβλαβή UV ακτινοβολία, διατηρεί τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σε σταθερά χαμηλά επίπεδα μειώνοντας τη φθορά του και δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση.
 
Έξι κέντρα σκίασης
Το καμάρι της Euroblinds είναι τα έξι κέντρα σκίασης που διαθέτει στα μεγάλα αστικά κέντρα. Σχεδιασμένα από κορυφαίους αρχιτέκτονες στο εξωτερικό αποτελούν πραγματικό στολίδι στις εμπορικές οδούς όπου βρίσκονται. Στελεχωμένα με επίλεκτο, έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουν στους επισκέπτες τις πλέον κατάλληλες επιλογές, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου τους.
 
Διαδικτυακή ενημέρωση 
Η εταιρεία έχει θέσει ως βασικό άξoνα της αποστολής της την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία και τα οφέλη που προκύπτουν από την αποτελεσματική εφαρμογή των συστημάτων σκίασης. Σημαντική προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η έγκαιρη αξιολόγηση του παράγοντα σκίασης, ιδανικά κατά τη διάρκεια του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του χώρου. Γι’ αυτό το σκοπό έχει αναπτυχθεί σχετική εφαρμογή, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου   offer.euroblinds.com.cy/partnerwithus. Mέσω της εφαρμογής οι αρχιτεκτονικοί οίκοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τα οφέλη που προκύψουν από τη συνεργασία τους με την Euroblinds. 
 
Εμπειρία 50 χρόνων
Με βάση τα πιο πάνω, είναι προφανές ότι η Euroblinds πρέπει να αποτελεί απαραίτητο προορισμό γι’ αυτούς που προγραμματίζουν να ανεγείρουν ή να ανακαινίσουν ή να αναμορφώσουν τους χώρους τους . Η 50χρονη εμπειρία, η τεράστια γκάμα, η απαράμιλλη αξιοπιστία και η αδιαμφισβήτητη πρωτοπορία αποτελούν εχέγγυα του αποτελέσματος. Ο ανθρωποκεντρισμός, η εξειδίκευση, η ομαδικότητα, η ποιότητα και η φροντίδα είναι οι κινητήριες δυνάμεις που επιτρέπουν στην Euroblinds να στοχεύει ακόμα πιο ψηλά. Έχοντας ως όραμα τη διεύρυνση της ηγετικής της θέσης στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της σκίασης στην Κύπρο, η Euroblinds γιορτάζει φέτος 50 χρόνια ζωής και ευχαριστεί τις χιλιάδες οικογένειες που την έχουν εμπιστευτεί. Μερικά από τα έργα μας μπορείτε να βρείτε στο https://www.euroblinds.com.cy/i-etaireia-mas/erga.
 
Η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η στήριξη του κόσμου βοήθησαν την Euroblinds να σκαρφαλώσει στην κορυφή και να ηγείται του κλάδου σκίασης στην Κύπρο
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Τηλέφωνο:
77772010
Φαξ: 77772888
E-mail: info@euroblinds.com.cy
Ιστοσελίδα: www.euroblinds.com.cy
Διευθύνσεις κέντρων σκίασης:
Αθαλάσσας: Λεωφόρος Αθαλάσσας 167, 2024, Στρόβολος, Λευκωσία 

Έγκωμης: Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 10, 2414, Έγκωμη, Λευκωσία                                                    

Βιομηχανικής Αγίου Αθανασίου: Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου, Φαλέα 4, 4101, Λεμεσός

Σπύρου Κυπριανού: Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 15, 4001, Λεμεσός                                                                               

Λάρνακας: Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 48, 6046, Λάρνακα
Πάφου: Λεωφόρος Μεσόγης 13, 8280, Πάφος


 

 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
DALIKO
CK COMFORT WINDOW PLUS LTD
A.P. SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD