A.P. SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD

Η A.P. Scaffolding Solutions Ltd είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στη βιομηχανία ικριωμάτων της Κύπρου, η οποία παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών τόσο για χερσαία όσο και για υπεράκτια έργα. Ιδρύθηκε το 2010 και κατά τη διάρκεια της ζωής της έχει καθιερωθεί στο χώρο λόγω της συνέπειας και του επαγγελματισμού της. Έχει ξεχωρίσει για την άμεση ανταπόκριση και την ικανοποίηση των πελατών της, η οποία προέρχεται από την ποιότητα των εργασιών της.
 
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της η εταιρεία ανάλαβε πολλά έργα μεγάλης κλίμακας, κύρους ή ιδιαίτερης δυσκολίας. Σε κάθε περίπτωση έχει παραδώσει μια καλά μελετημένη και επιτυχημένη λύση πρόσβασης σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε έργου. Με βάση την Κύπρο μπορεί εύκολα να εκτελέσει έργα στη Μεσόγειο και την ευρύτερη Ευρώπη. Σε οποιαδήποτε περιοχή, σε ξηρά και θάλασσα, πλοία και πλατφόρμες, σε ύψος ή σε υπόγειους χώρους, είναι πάντα έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες πρόσβασής σας. H A.P. Scaffolding Solutions Ltd έχει αποδείξει με την πάροδο του χρόνου τη συνεχή ευελιξία και αξιοπιστία της τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση και στο πλευρό σας για την επίτευξη και την  επίλυση των απαιτήσεών σας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την ασφάλειά σας.
 
Φάσμα εργασιών
Η Scaffolding Solutions μπορεί να προσφέρει μηχανική και τεχνική υποστήριξη για τη δημιουργία εξειδικευμένων ικριωμάτων, που προσαρμόζονται στο σχήμα και στις ιδιαίτερες συνθήκες οποιουδήποτε κτιρίου ή τοποθεσίας, πάντα με τον παράγοντα της ασφάλειας να παίζει τον πρώτο ρόλο. Είναι σε θέση να αναλάβει και να δώσει στοχευμένες λύσεις πρόσβασης σε χώρους, όπως εργοτάξια, ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς, διυλιστήρια, υπεράκτιες πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου ή φυσικού αερίου και ναυπηγεία πλοίων. Ένας ακόμα τομέας στον οποίο διακρίνεται είναι κι αυτός των εκδηλώσεων με την παροχή και το στήσιμο σκαλωσιών για τη δημιουργία των σκηνικών και των χώρων υποστήριξης των θεατών. Οι εντυπωσιακές σκηνές που έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση των σκαλωσιών τους έχουν καταπλήξει, ειδικά το πρωτότυπο και πρωτόγνωρο σκηνικό που στήθηκε για το μουσικό φεστιβάλ «Living Color Music & Arts Festival», που διεξάχθηκε στο στάδιο της Αγίας Νάπας το 2017 με σκηνή μεγέθους 8.250 κυβικών μέτρων, καθώς επίσης και το σκηνικό για την τελετή λήξης του Πάφος 2017. Η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη σκηνικών για σημαντικές εκδηλώσεις και συναυλίες κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σ’ αυτό τον τομέα.
 
Ασφάλεια και υγεία
Ο τομέας της ασφάλειας θεωρείται πρώτιστης σημασίας για την εταιρεία. Το προσωπικό της αποτελείται από άρτια καταρτισμένα και εξειδικευμένα άτομα, για να εξασφαλίζεται η υψηλότερη ποιότητα εργασίας. Όλα τα άτομα έχουν εκπαιδευτεί πλήρως στη χρήση των συστημάτων που χρησιμοποιούνται και όλων των μέτρων ασφαλείας που πρέπει ν’ ακολουθούνται σε ένα εργοτάξιο, ώστε να προαχθεί ένα περιβάλλον όπου θα μηδενίζονται τα ατυχήματα. Λαμβάνουν συχνά μέρος ως εκπαιδευτές, παρουσιαστές και χορηγοί σε παγκύπρια σεμινάρια, όπως του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ). Η εταιρεία έχει επίσης πιστοποιηθεί και συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα EN ISO 9001:2015 και ELOT 1801:2008/BS OHSAS 18001:2007.
 
Προηγμένος εξοπλισμός
Για να μπορέσει να εξασφαλίσει το καλύτερο για τους πελάτες της, η εταιρεία διατηρεί στους χώρους της πάνω από 200.000 κυβικά μέτρα εξοπλισμού, που αποτελείται από διεθνή αναγνωρισμένα συστήματα, όπως τα PERI-flex & cuplock systems, RHINO Shrink Wrap, CombiSafe Edge Protection Systems, Rapid Edge Protection System, Ubix Temporary Roofing System, ALTREX Aluminium Towers, Ladders and Suspended Platforms, και πολλά άλλα.
 
Κοινωνική προσφορά

Η Scaffolding Solutions διακρίνεται επίσης για τη στήριξή της στον κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χώρο του νησιού μας. Μέσω χορηγιών, παροχής προϊόντων και υπηρεσιών έχει στηρίξει αθλητικές εκδηλώσεις, όπως τον Μαραθώνιο Logicοm, θεατρικές παραστάσεις και άλλες δράσεις τέχνης και πολιτισμού, όπως την «Εικ-αστική Παρέμβαση» graffiti και κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως τα ετήσια BBQ του Ερυθρού Σταυρού.

Σημερινή εικόνα και τάσεις
Ο ευρύτερος κατασκευαστικός τομέας άρχισε να ανακάμπτει με σημαντικά έργα. Αυτό που πρέπει, μάλιστα, να τονιστεί είναι ότι αυτά τα έργα είναι κάποιου όχι ευκαταφρόνητου κόστους και μεγέθους, κάτι που προϋποθέτει εμπειρίες στον οικονομικό τομέα και τεχνογνωσία κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Σε περίπτωση που αποτύχουν σε ένα από αυτά, υπάρχει περίπτωση το έργο να μην ολοκληρωθεί. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι λόγω της πολυπλοκότητας των κατασκευών και της ευαισθητοποίησης όλων των εμπλεκομένων όσον αφορά στα θέματα ασφάλειας και υγείας στα εργοτάξια, υπάρχει η τάση σήμερα να αναθέτουν οι εργολάβοι το κομμάτι που αφορά σκαλωσιές και πρόσβαση σε εξιδεικευμένα και εκπαιδευμένα συνεργεία.
 
70 νέα έργα
Όλα τα έργα με τα οποία ασχολούμαστε είναι σημαντικά από τη στιγμή που περικλείουν κίνδυνο. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία δραστηριοποιείται με 70 νέα έργα. Είναι έργα τα οποία αφορούν από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που η εταιρεία μας τα προσφέρει δωρεάν ως μέρος της κοινωνικής προσφοράς της, μέχρι έργα που έχουν προϋπολογισμό έως και 300 εκατομμύρια.
 
Facts and figures
 
Αριθμός προσωπικού
60
άτομα
Γραφεία
1
CEO
Ανδρέας Πολυδώρου
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
Διεύθυνση: Τσερίου 47, 2572, Πέρα Χωριό - Νήσου, Λευκωσία
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 19019, 2643, Εργάτες, Λευκωσία
Τηλέφωνα: 22621072, 99224567
Φαξ: 22622038
E-mail: info@scaffolding-solutions.com.cy
Ιστοσελίδα: www.scaffolding-solutions.com.cy
 
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
CK COMFORT WINDOW PLUS LTD