A.EPIPHANIOU

Η εταιρεία A.Epiphaniou Industries Ltd ιδρύθηκε το 1972 στην Αμμόχωστο και επαναλειτούργησε στη Λεμεσό το 1975. Αρχικά ξεκίνησε ως εργοστάσιο παραγωγής αναλώσιμων συγκόλλησης, για να διευρύνει την γκάμα των εργασιών του στην πορεία, διακρινόμενο με βραβεία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.
 
Xάρη στην ποιότητα, τη συνέπεια και την ευελιξία τυγχάνουμε της εμπιστοσύνης των συνεργατών μας για την κάλυψη των αναγκών τους τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία διευρύνει διαρκώς το φάσμα των προϊόντων που προσφέρει, προσθέτοντας και παράλληλα αναβαθμίζοντας την γκάμα της με νέα είδη τόσο στο παραγωγικό της τμήμα με την κατασκευή νέων προϊόντων, όπως η θερμομονωτική τοιχοποιία ECOBEST, τα σύρματα περίφραξης και η κρύα άσφαλτος. Ενισχύεται, επίσης, στο τμήμα εισαγωγών πάντα μελετώντας τις επιχειρηματικές και τεχνολογικές ανάγκες της αγοράς. 
 
Η εξέλιξη μέσα στα χρόνια
Με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία κατάφερε με επιτυχία να εισέλθει στην αγορά κατασκευαστικών υλικών, προσφέροντας προϊόντα και συστήματα υψηλής ποιότητας, όπως είναι τα φρεάτια και τα καλύμματά τους, παραδεξάμενα και κανάλια όπως τα διεθνούς εμβέλειας GRIDIRΟΝ. Ακόμη, διαθέτει δαπεδοσίφωνα, περίφραξη, καρφοβελόνες, ανώφλια, υλικά μονώσεων, ασφαλτικά υλικά, κόλλες πλακιδίων, υλικά μονώσεων και θερμοπρόσοψης, κονιάματα, επισκευαστικά είδη, αστάρια, αδιαβροχοποιητές και γαλακτώματα. Τέλος, προσφέρει εξειδικευμένα χρώματα και λύσεις, όπως βιομηχανικά χρώματα HEMPEL, εποχικά χρώματα δαπέδων, χρώματα πυροπροστασίας μετάλλων HEMPEL και χρώματα τοιχοποιίας MARMOLINE.
 
Για εξοικονόμηση ενέργειας
Η εταιρεία μας διαθέτει τη θερμομονωτική τοιχοποιία ECOBEST, η οποία αποτελείται από συναρμολογούμενα πάνελ βιομηχανικής παραγωγής. Χρησιμοποιούνται ως στοιχεία τοιχοπληρώσης για εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία, η οποία προσφέρει μέγιστη δυνατή θερμομόνωση και ηχομόνωση, αυξημένες αντισεισμικές και μηχανικές αντοχές. Προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας με μεγάλα βιοκλιματικά οφέλη.
 
Προiόντα και υπηρεσίες
Τα ηλεκτρόδια INTERWELD έχουν καταστεί ασυναγώνιστα στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Η εταιρεία ειδικεύεται επίσης σε μηχανήματα συγκόλλησης, κοπής και επεξεργασίας μετάλλων. Διαθέτει όλα τα αναλώσιμα εργαλεία και τον εξοπλισμό για συγκολλήσεις όλων των τύπων. Πωλεί ηλεκτρικά εργαλεία βιομηχανικού τύπου της εταιρείας FEIN Γερμανίας, είδη ατομικής ασφαλείας, όπως ρούχα και παπούτσια εργασίας, προϊόντα ασφαλείας για ηλεκτροσυγκόλληση και προστασία χεριών, ακοής, προσώπου, όρασης και αναπνοής και είδη για προστασία από πτώσεις. Ακόμη, ειδικεύεται και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις όπως το πλήρες πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης MARMOLINE MONOSIS, υγρομόνωση της διεθνούς φήμης εταιρίας ALCHIMICA, θερμομόνωση ταρατσών και υπογείων καθώς και σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας.
 
Ρυθμοί ανάκαμψης
Ο τομέας ανάπτυξης γης άρχισε να ανακάμπτει με σημαντικά έργα να πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την Κύπρο. Η οικοδομική βιομηχανία έχει απογειωθεί από το 2017. Οι άδειες οικοδομής συνιστούν σημαντική ένδειξη για τη μελλοντική και συνεχή δραστηριότητα στον κατασκευαστικό τομέα. Το θερμό ενδιαφέρον κατασκευαστικών εταιρειών από Κύπρο, Ελλάδα και χώρες της περιοχής για μεγάλα έργα καταδεικνύει επίσης την ανάπτυξη που σημειώνεται στον τομέα. Αυτό που διαφοροποιεί σήμερα τις τάσεις της αγοράς στον κατασκευαστικό τομέα τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό είναι ότι πλέον τα projects απαιτούν ποιοτικότερα προϊόντα, απ’ ό,τι στο παρελθόν, με διαχρονική αξία και εγγυήσεις. Επίσης, αναζητούν προϊόντα που να πληρούν προδιαγραφές με τους καλύτερους δείκτες εξοικονόμησης ενέργειας.
 
Οι συνεργασίες
Η εταιρεία συμμετέχει σε σημαντικά κατασκευαστικά έργα με την προμήθεια των πιο πάνω ποιοτικών προϊόντων της. Το παρεχόμενο service καθώς και το after sales της εταιρείας είναι σε υψηλό επίπεδο, καθώς τιμούμε τις συνεργασίες μας και διεκδικούμε αναβάθμιση αυτών με κάθε πελάτη ή συνεργάτη μας.
 
 
Facts and figures
Προσωπικό

40 άτομα 
Γαφεία
1 εργοστάσιο και εκθεσιακός χώρος στη Λεμεσό
Διευθύνων σύμβουλος
ντρέας Επιφανίου
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση
: Ιαπέτου 17, Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου, 4101, Λεμεσός    
Τηλέφωνο: 77 77 11 55
E-mail: info@epiphaniou-group.com
Ιστοσελίδα: www.epiphaniou-group.com
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
A.P. SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD