ΑΔΕΛΦΟΙ Α&Π ΑΝΔΡΕΟΥ (andreoulaser)

H Αδελφοί Α&Π Ανδρέου είναι εταιρεία κατασκευής μηχανολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού με εμπειρία άνω των 50 χρόνων στην κατασκευή και τον σχεδιασμό μηχανημάτων και αυτοματοποιημένων συστημάτων παραγωγής.
 
Η τελευταία δεκαετία
Τα τελευταία δέκα χρόνια, με τη δημιουργία του τμήματος andreoulaser, οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν και στον τομέα ανάπτυξης γης, προσφέροντας υπηρεσίες κοπής και διαμόρφωσης λαμαρίνας με τεχνολογία κοπής laser για δημιουργία προηγμένων επικαλύψεων πρόσοψης κτιρίων και εσωτερικών διακοσμήσεων. Η εταιρεία έχει τεχνικό τμήμα σχεδιασμού, στελεχωμένο με επιστημονικό προσωπικό και εφαρμόζει τυποποιημένες διαδικασίες για όλες του τις λειτουργίες. Πληροί επίσης τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, καθώς διαθέτει πιστοποιητικό ποιοτικού ελέγχου ISO9001.
 
Ο τομέας σήμερα
Είναι γεγονός ότι μετά από μια μεγάλη περίοδο ύφεσης ο τομέας ανάπτυξης γης σημειώνει, ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια, εντυπωσιακά βήματα ανάπτυξης. Ο κλάδος σήμερα εξαρτάται λιγότερο από πιστώσεις σε σύγκριση με το παρελθόν και συνεπώς η κατασκευαστική ανάπτυξη που παρατηρείται είναι πιο διαχειρίσιμη. Οι διάφοροι φορείς της αγοράς είναι σαφώς πιο αισιόδοξοι σχετικά με την ανάπτυξη στον τομέα, καθώς θεωρούν ότι αυτός στηρίζεται σήμερα σε πιο γερές βάσεις. Την ίδια πίστη και αισιοδοξία συμμερίζεται και η εταιρεία μας και θεωρούμε ότι ο τομέας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, με τα σχέδια οικοδομών που υπάρχουν στα χαρτιά τελικά να υλοποιούνται.
 
Τα ψηλά κτίρια  
Θα ήταν φυσικά παράλειψή μας να μην αναφερθούμε στον γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης υπερσύγχρονων κτιρίων με πολύ ψηλό συντελεστή δόμησης, τα οποία τόσο σχεδιαστικά όσο και αρχιτεκτονικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από χώρες που φημίζονται για την ανάπτυξη τέτοιων έργων. Αυτά τα κτίρια συμβάλλουν και θα συμβάλουν σε μεγαλύτερο ακόμα βαθμό στην ανάπτυξη της οικονομίας, καθώς αποτελούν τεράστιες ευκαιρίες επενδύσεων από ξένα κεφάλαια.
 
Το τμήμα andreoulaser
Ο τομέας εξειδίκευσής του τμήματος andreoulaser αφορά υπηρεσίες διαμόρφωσης λαμαρίνας υψηλών προδιαγραφών ανάλογα με τις μηχανολογικές και αρχιτεκτονικές ανάγκες των πελατών μας. Αν έπρεπε να εντοπίσουμε τη μεγαλύτερη τάση στην αγορά, θα ήταν σαφώς η μεγάλη εξέλιξη της τεχνολογίας που δημιούργησε τεράστιες ευκαιρίες στον τομέα μας. Η παραδοσιακή μέθοδος κοπής μετάλλων στο παρελθόν γινόταν με πολύ πιο δύσκολες και χρονοβόρες μεθόδους, ενώ η πιθανότητα ακρίβειας στις κοπές ήταν πολύ μειωμένη σε σχέση με τις σημερινές σύγχρονες μεθόδους. Η τεχνολογία κοπής με laser παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας απλών ως περίπλοκων σχημάτων και παράλληλα μειώνει σημαντικά τον χρόνο αποπεράτωσης των έργων. Λαμβάνοντας υπόψη την τάση για γενικότερη αναβάθμιση του κατασκευαστικού τομέα τόσο σε υλικοτεχνικό όσο και σε αρχιτεκτονικό επίπεδο, η επένδυση σε προηγμένες τεχνολογίες στην αγορά εξειδίκευσής μας είναι επιβεβλημένη.
 
Σημαντικά έργα
Η συμμετοχή μας σε μεγάλα και μικρά έργα είναι έμμεση, γίνεται μέσω μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών και αφορά στη διαμόρφωση λαμαρίνας για δημιουργία προηγμένων επικαλύψεων πρόσοψης κτιρίων και εσωτερικών διακοσμήσεων.

Ο κλάδος σήμερα εξαρτάται λιγότερο από πιστώσεις σε σύγκριση με το παρελθόν και συνεπώς η κατασκευαστική ανάπτυξη που παρατηρείται είναι πιο διαχειρίσιμη
 
Facts and figures
Αριθμός προσωπικού
20 άτομα επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό
Γραφεία 
1
Αραδίππου

Διευθύνων Σύμβουλος
Στέλιος Ανδρέου
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση:
Γόρδιου δεσμού 10, Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, 7101, Αραδίππου, Λάρνακα
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 45093, 7110, Αραδίππου, Λάρνακα
Τηλέφωνα: 77777576, 24811000
E-mail: sales@andreoulaser.com
Ιστοσελίδα: www.andreoulaser.com
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
CK COMFORT WINDOW PLUS LTD