HADJIYIANNIS

Η εταιρεία Hadjiyiannis ιδρύθηκε το 1967 και για πάνω από μισό αιώνα δραστηριοποιείται στους τομείς των εισαγωγών και της διανομής μίας πλούσιας γκάμας δομικών προϊόντων και χρωμάτων σε 300 καταστήματα σε Κύπρο και Ελλάδα, όπως, μεγάλες αλυσίδες DIY, μαγαζιά οικοδομικών υλικών και χρωματοπωλεία.

Η Hadjiyiannis είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος διεθνούς φήμης κολοσσών, όπως για παράδειγμα της Isomat (δομικά υλικά και χρώματα), της Crown Paints και Sandtex (χρώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων), της V33 (προϊόντα φροντίδας ξύλου), της Rust-Oleum (εξειδικευμένα χρώματα), της Valpaint (διακοσμητικά επιχρίσματα) και άλλα.  Όλα τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες για μεγάλα ή μικρά έργα όσο και σε ερασιτέχνες του DIY και είναι προσιτά στον κάθε καταναλωτή.

 Ανοδική πορεία
Η πορεία της εταιρείας είναι εντυπωσιακά ανοδική με πολύ ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της οικοδομικής αγοράς οδήγησαν τη Hadjiyiannis σε νέους πρωτοποριακούς δρόμους, για να μπορεί να αντεπεξέρχεται με επιτυχία. Ορισμένα παραδείγματα είναι η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου εκπαίδευσης, του Hadjiyiannis Academy, όπου τόσο το προσωπικό της εταιρείας όσο και οι συνεργάτες και πελάτες της απολαμβάνουν αδιάκοπη εκπαίδευση με σεμινάρια ανάπτυξης τεχνικών γνώσεων. Αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της ανθρωποκεντρικής και πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες επιτυχίας της.
 
Νέα εποχή
Η δημιουργία μεγάλων αποθηκών, νέων κεντρικών γραφείων, εντυπωσιακού εκθεσιακού χώρου και νέες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της αγοράς καθιστούν τη Hadjiyiannis μία πρωτοπόρο και καινοτόμο εταιρεία στον χώρο των δομικών υλικών, των χρωμάτων, της ανακαίνισης και της διακόσμησης. Η διαφοροποίηση της Hadjiyiannis από τους ανταγωνιστές της έγκειται στις υπηρεσίες της ιδιαίτερα μετά την πώληση, αφού η τεχνογνωσία και η υποστήριξη των ανθρώπων της διασφαλίζουν την εγγύηση στο αποτέλεσμα για κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, στον σύγχρονο και απαιτητικό τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας.
 
Σημαντική ανάκαμψη
Οι ρυθμοί ανάκαμψης που χαρακτηρίζουν την οικονομία σήμερα και συνεπώς τις εργασίες μας αποτελούν μία ευχάριστη εξέλιξη, που ίσως και να είναι πέραν των προσδοκιών μας. Σίγουρα βοήθησαν σημαντικά τα διάφορα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα τα φορολογικά κίνητρα. Αυτή η ανάκαμψη συνέβαλε στην αύξηση της απασχόλησης και στη μείωση της ανεργίας στο 6,5% τον Ιούνιο του 2019. Παράλληλα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη σημαντική αύξηση του τουριστικού ρεύματος τα τελευταία χρόνια, καθώς οι νέες άδειες και τα πολεοδομικά κίνητρα οδήγησαν τους ξενοδόχους σε αύξηση κλινών και στο κτίσιμο νέων ξενοδοχείων. Τέλος, βλέπουμε όλο αυτό τον κατασκευαστικό οργασμό που αφορά σε μεγαλεπήβολα έργα, όπως οι πολλοί πύργοι που κτίζονται ιδιαίτερα στη Λεμεσό. Όλα αυτά, πέρα από την πραγματική ανάπτυξη, έφεραν και την αλλαγή στην ψυχολογία του Κύπριου επιχειρηματία και καταναλωτή, που άρχισαν να κτίζουν, να αγοράζουν και γενικά να επενδύουν ξανά στον τομέα.
 
Προσοχή στους κινδύνους
Θεωρώ πως όλα πρέπει να γίνονται με προσοχή και μέτρο, αφού δεν μπορούμε να αγνοούμε τους διάφορους κίνδυνους και τις πιθανές αρνητικές εξελίξεις. Η αβεβαιότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του Brexit και η υποτίμηση της στερλίνας, οι εκκρεμότητες με τα κόκκινα δάνεια, η πιθανότητα αρνητικών εξελίξεων με γεωπολιτικές εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι θέματα που έχουν σχέση με το φυσικό αέριο και την επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Όλα αυτά πρέπει να μας κρατούν όλους σε εγρήγορση, καλώντας μας να κάνουμε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις.
 
Στην κρίση η εταιρεία μεγάλωσε
Η αλήθεια είναι πως κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, όπως ήταν αναμενόμενο, ο κατασκευαστικός τομέας είχε πληγεί σοβαρά. Αρκετές κατασκευαστικές εταιρείες ανέστειλαν τις εργασίες τους, ενώ κάποιες από τις παραδοσιακές εταιρείες του δικού μας χώρου δεν άντεξαν. Εμείς στη Hadjiyiannis, λόγω του ότι για δεκαετίες δουλεύαμε με σύνεση και επαγγελματισμό, αντιμετωπίσαμε την κρίση ως μία πρόκληση και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο.


Αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες της αγοράς και προχωρήσαμε σε αναδιοργάνωση ολόκληρου του συγκροτήματος. Επενδύσαμε σε νέα καινοτόμα προϊόντα και σε νέες δυνατές συνεργασίες, δίνοντας έμφαση στην ανακαίνιση, αφού ο τομέας των νέων οικοδομών είχε παγώσει. Παράλληλα επενδύσαμε στη γνώση και την εξειδίκευση, στον άνθρωπο, στην εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών μας, στην πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και γενικά στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε επίπεδο που δεν υπήρχε και ίσως να μην υπάρχει ακόμη στον χώρο μας.
 
Στόχος το ISO 9001
Όλα αυτά ήταν απόλυτα αναγκαία, αφού η περίοδος μετά την κρίση ανέβασε πολύ ψηλά τις απαιτήσεις.  Την ίδια ώρα η κάθοδος ξένων μεγάλων εργοληπτικών στην Κύπρο βοήθησε και τις εγχώριες εταιρείες. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα τεράστια έργα που άρχισαν να σχεδιάζονται, μας οδήγησαν σε όλες τις πιο πάνω κινήσεις, για να είμαστε σε θέση να παρέχουμε άμεσα πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και παράλληλα να προσφέρουμε τεχνικές γνώσεις, την κατάλληλη υποστήριξη και τις ανάλογες υπηρεσίες. Η καινοτομία και η επαγγελματική προσέγγιση όλων των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας μας οδήγησε επίσης στην έναρξη των διαδικασιών για απόκτηση του ISO 9001, κάτι που θα πετύχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Συμμετοχή σε μεγάλα έργα
Η αξιοπιστία της Hadjiyiannis, σε συνδυασμό με την ποιότητα και το καλό όνομα των προϊόντων της, αποτελούν εγγύηση για τη χρήση των υλικών που χρησιμοποιούμε. Γι’ αυτό και  επιλέγονται από τους ειδικούς για κατασκευές μεγάλων έργων, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Εκατοντάδες μεγάλα έργα σε όλη την Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό, ολοκληρώθηκαν ή κτίζονται τώρα με δομικά υλικά, χρώματα και διακοσμητικά επιχρίσματα από την εταιρεία μας. Κάποια έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και στα οποία η εταιρεία συμμετέχει είναι το City of Dreams, το νέο καζίνο Λεμεσού, όπου μέχρι τώρα χρησιμοποιούνται τσιμεντοκονιάματα και βελτιωτικά πρόσμικτα σκυροδέματος, η Μαρίνα Αγίας Νάπας με τσιμεντοκονιάματα, μέχρι τώρα, το Pafilia One με εποξειδικά, επισκευαστικά κονιάματα και το Grove Villas (Pafilia) με πολυουρεθανικό σύστημα στεγάνωσης.

Κάποια από τα έργα που ολοκληρώθηκαν είναι το Porto Bello με χρώματα εσωτερικών χώρων, διακοσμητικά επιχρίσματα και υλικά στεγάνωσης εξωτερικών τοίχων, το Park Lane Resort με χρώματα εσωτερικών χώρων και εξειδικευμένα πιστοποιημένα χρώματα για τις κουζίνες και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, το I/See, με διακοσμητικά επιχρίσματα εσωτερικών χώρων, το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στο  Άγιο Όρος και το Khalifa Stadium στο Κατάρ με προϊόντα στεγάνωσης και βαψίματος μεταλλικών στεγών.
 
Ειδικοί στις κατασκευές μεγάλων έργων επιλέγουν  δομικά υλικά, χρώματα και διακοσμητικά επιχρίσματα από την εταιρεία μας, καθώς το όνομά μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας
 
Facts and figures
Αριθμός προσωπικού

Η εταιρεία εργοδοτεί άμεσα 25 άτομα και έμμεσα άλλα 20 ως συνεργάτες στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποθήκευση, διανομή προϊόντων, μάρκετινγκ και επικοινωνία
 
Γραφεία ανά το παγκύπριο

Κεντρικά Γραφεία, Showroom, Academy και δυο καταστήματα στη Λεμεσό. Τα προϊόντα της διατίθενται σε πάνω από 300 καταστήματα - συνεργάτες σε Κύπρο και Ελλάδα
 
Διευθύνων Σύμβουλος Απόστολος Χατζηγιάννης

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία, Λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ 34, Ηadjiyiannis Court, 3065, Λεμεσός, Κύπρος
Τηλέφωνο: 25877430, 77778323 (Παγκύπριος αριθμός)
Φαξ: 25780051
E-Mail: info@hadjiyiannis.com.cy
Ιστοσελίδα: www.hadjiyiannis.com.cy
 
 

 

 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
CK COMFORT WINDOW PLUS LTD