CONAGRO

  02/05/2022 16:56
CONAGRO

CONAGRO

  02/05/2022 16:56

Η Conagro είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς δομικών, γεωργικών και εξειδικευμένων μηχανημάτων στην Κύπρο. Η ομάδα της είναι αφοσιωμένη, έμπειρη, ενθουσιώδης και απόλυτα προσηλωμένη στην άριστη εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία προσφέρει με υπερηφάνεια μηχανήματα για τον κατασκευαστικό και γεωργικό τομέα και άλλων τύπων εξειδικευμένο εξοπλισμό ως επίσημος αντιπρόσωπος διεθνών ευρωπαϊκών κατασκευαστών.

H ConAgro, μια αμιγώς κυπριακή επιχείρηση, έχει εδραιώσει συνεργασίες με ιστορικούς και μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους και έχει εισέλθει σε μια νέα δυναμική εποχή, με στόχο την αποτελεσματική ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών της.

Σταθερά στο πλευρό σας από το 1986, με την πείρα, την προσήλωση και το πάθος της, σας προσφέρει, ως επίσημος αντιπρόσωπος κορυφαίων ευρωπαϊκών κατασκευαστών, ό,τι χρειάζεστε σε δομικά, αγροτικά και εξειδικευμένα μηχανήματα, για να απογειώσετε την επιχείρησή σας.

Με όπλα την πολυετή πείρα, την προσήλωση στο after-sales service και το αναγνωρισμένο ήθος του ανθρώπινου δυναμικού της, προσφέρει:

• Αξιόπιστα προϊόντα με κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

• Ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εξελιγμένες εφαρμογές και λύσεις.

• Υψηλά επίπεδα υποστήριξης και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

CASE

Για περισσότερο από 170 χρόνια, η Case Construction Machinery έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος κατασκευαστής μιας ευρείας γκάμας τεχνολογικά ανεπτυγμένων μηχανημάτων για τον κατασκευαστικό τομέα. Περισσότερα από 90 μοντέλα φέρουν το όνομα της Case, έτσι η γκάμα της μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις κατασκευαστικές απαιτήσεις.

MANITOU

Η Manitou σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει μηχανήματα διαχείρισης εμπορευμάτων ανά το παγκόσμιο. Πάνω από 300 διαφορετικά μηχανήματα βρίσκονται στην γκάμα της εταιρείας και σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό προσαρτημάτων που τα συνοδεύουν, προσφέρουν στον χρήστη μεγάλη ευελιξία στην εργασία.

CIFA

Η CIFA είναι μια εταιρεία που για περισσότερα από 90 χρόνια σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει καινοτομικά μηχανήματα στα εργοτάξια. Ως κατασκευαστής παρουσιάζει πλήρη γκάμα μηχανημάτων για παραγωγή, μεταφορά και τοποθέτηση σκυροδέματος.

SANDVIK

Η Sandvik είναι ένας όμιλος εταιρειών που εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων, εργαλείων και παροχή υπηρεσιών, που χρησιμοποιούνται για σκοπούς θραύσης, διάτρησης και διαλογής υλικών στην κατασκευαστική βιομηχανία. Τα μηχανήματα της χρησιμοποιούνται σε εργασίες, όπως διάνοιξη τούνελ, λατομεία, γεωτρήσεις, οικοδομικές εργασίες, κατεδαφίσεις και ανακυκλώσεις.

RAIMONDI

Οι γερανοί, που κατασκευάζει η Raimondi, έχουν σχεδιαστεί, ώστε να εναρμονίζονται με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς. Ως κύρια φιλοσοφία της έχει την επένδυση στην τεχνολογία και αυτό της επιτρέπει να κατασκευάζει και να προμηθεύει γερανούς με ανώτερη ποιότητα και υψηλά επίπεδα απόδοσης προς τους πιστούς πελάτες της.

WACKER NEUSON

Η Wacker Neuson είναι ένας πρωτοπόρος κατασκευαστής υψηλής ποιότητας εργαλείων και μικρών μηχανημάτων για τον κατασκευαστικό τομέα. Το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει απευθύνεται σε επαγγελματίες στον οικοδομικό κλάδο, στην κηπουρική, στη διαμόρφωση εδάφους και τη γεωργία, καθώς και σε τοπικές Αρχές, βιομηχανικές επιχειρήσεις και στην ανακύκλωση.

ASTRA

Η ASTRA είναι εταιρεία της CNH INDUSTRIAL, παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα των βαρέων μηχανημάτων, που έχει παρουσία παγκοσμίως με 64 εργοστάσια. Η ASTRA προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες σειρές βαρέων φορτηγών για τους τομείς εξόρυξης, κατασκευών και ειδικών μεταφορών σε όλο τον κόσμο.

FAYAT

Η Fayat Environmental Solutions είναι ηγέτης στα οχήματα σάρωσης. Η Fayat Environmental Solutions συγκεντρώνει τρία (3) εργοστάσια παραγωγής οχημάτων σάρωσης στην Ευρώπη:

1. Scarab, UK, 2. Ravo, Holland, 3. Mathieu, France. Τα σάρωθρα Fayat Environmental Solutions χρησιμοποιούνται σε εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, δημοτικούς δρόμους και αυτοκινητόδρομους.

Στοιχεία επικοινωνίας

CONAGRO LTD

Λευκωσία (Κεντρικά γραφεία):

Διεύθυνση: Γ. Κρανιδιώτης 178Α ,2235 Λατσιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22487540

Συνεργείο:

Τηλέφωνο: 22487542

Ε-mail: info@conagro.com.cy

Ιστοσελίδα: www.conagro.com.cy

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας