ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ

  11/02/2020 08:46
ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ

  11/02/2020 08:46
Mε πέραν των 80 χρόνων εμπειρίας, η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ έχει αφήσει το σημάδι της σε ολόκληρη την Κύπρο, με έργα που αποτελούν σημεία αναφοράς, πρωτοπορώντας με νέες προσεγγίσεις και τεχνικές. Τα σταθερά βήματα και η σκληρή δουλειά, έκαναν την ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ σήμερα να αποτελεί ιστορικό κεφάλαιο για τον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου, με σημαντική μάλιστα παρουσία και στο εξωτερικό, Κατάρ, Ρουμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ κατέχει άδεια εργολήπτη Κατηγορίας Α΄ σε τεχνικά και οικοδομικά έργα, έχοντας έτσι το δικαίωμα να εκτελεί έργα απεριόριστης αξίας και μεγέθους. Η εταιρεία έχει επίσης, αναπτύξει και εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίας, το οποίο είναι βασισμένο στις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001:2007.
Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ συγκαταλέγεται μια τεράστια ποικιλία κατασκευαστικών και τεχνικών έργων:
 
Οικοδομικά Έργα
Πολυώροφα κτίρια με πολυτελή διαμερίσματα, συγκροτήματα κατοικιών και ανεξάρτητες βίλες, τουριστικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, κτιριακά συγκροτήματα γραφείων, εμπορικά κτίρια και εμπορικά κέντρα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία και κλινικές.
 
Τεχνικά Έργα και Έργα πολιτικής μηχανικής
Αθλητικές εγκαταστάσεις, οδικά έργα και γέφυρες, σταθμοί παραγωγής ενέργειας, αποχετευτικά δίκτυα, στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
 
Η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ηγείται σήμερα των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν 2 από τα πιο μεγάλα κτιριακά έργα που υλοποιούνται στην Κύπρο, το Limassol Del Mar και το Sky Tower:
 
Limassol Del Mar

Το εν λόγω έργο αναπτύσσεται σε λιγότερο από 25 μ. από την παραλία, σε οικόπεδο 34.000 τ.μ., με τη νότια πλευρά του να προσφέρει 170 μέτρα απρόσκοπτης θέας στη θάλασσα. Εμπνευσμένο από τα απαλά και καμπύλα κύματα της Μεσογείου στο νότιο μέρος και από τους χαμηλούς λόφους στο βόρειο, οι μοναδικές ημιτονοειδείς καμπύλες του έργου εκδηλώνονται και στο κέντρο του, αλλά και στους ορόφους με τους κυρτούς τοίχους, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό γλυπτό περίπου 40.000 τ.μ.  Με ξεκάθαρη επιρροή τη ναυτική αρχιτεκτονική, το κτίριο αντικατοπτρίζει ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, με τους εξωτερικούς κήπους της κορυφής  να στέκονται σαν τη γέφυρα και τον σταθμό διοίκησης. Η πρώτη φάση της κατασκευής περιλαμβάνει την παράδοση των πρώτων δυο πύργων (Α και Β) , 13 και 18 ορόφων αντίστοιχα. Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την παράδοση των διαμερισμάτων του «Signature Collection», δηλαδή του ανατολικού πύργου των 28 ορόφων.
 
Sky Tower
Πολυτελή διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών σε πύργο 23 ορόφων με ξενοδοχειακές ανέσεις, ο οποίος αναπτύσσεται με τις τελευταίες τάσεις αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού. Σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από τη θάλασσα, οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων μπορούν να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, την απίστευτη πανοραμική θέα της θάλασσας, στιγμές χαλάρωσης στο σπα, κοινή εξωτερική πισίνα, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, καταπράσινους κήπους που περιβάλλουν τον πύργο και άνετο υπόγειο χώρο στάθμευσης.

To Sky Tower συνδυάζεται αρμονικά με το αστικό τοπίο της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού χάρη στον υπέροχο σχεδιασμό του από ένα από τα κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία του Λονδίνου. Το έργο διαθέτει επίσης, επένδυση αλουμινίου σε όλο του το εξωτερικό περίβλημα.
 
Σημαντικά έργα
Μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ είναι:
• Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου
• Olympic Residence-Λεμεσός
• My Mall-Λεμεσός
• Columbia Beach Resort-Πισσούρι
• Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa-Λεμεσός
• Interorient Navigation-Λεμεσός
• Dhekelia Power Station-Λάρνακα
• Πεζόδρομος Παραλιμνίου- Αμμόχωστος
• Sky Tower-Λεμεσός
(υπό ανέγερση)
• Limassol Del Mar-Λεμεσός
(υπό ανέγερση)
 
Προσωπικό: Πέραν των 250
 
Γραφεία στην Κύπρο
Κεντρικά γραφεία στη Λεμεσό και γραφείο στη Λευκωσία.
 
Εξωτερικό
Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατάρ και Ρουμανία
 
Ετήσιος τζίρος ομίλου: €100 εκατ.
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Κεντρικά Γραφεία Λεμεσού
Διεύθυνση:
Γιάγκου Τορναρίτη 8, 3035 Λεμεσός
Τ.Θ.: 51269, 3503 Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25 828500
Φαξ: 25 828501
Email: headoffice@atlapantou.com
 
Γραφείο Λευκωσίας
Διεύθυνση:
Δεινοκράτους 5, Πολυκατοικία Πάολα, Διαμ. 16, 1070 Λευκωσία  Τ.Θ.: 20928, 1665 Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22 447474 | Φαξ: 22 447475
Email: lefkosia@atlaspantou.com  
Ιστοσελίδα: www.atlaspantou.com
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας