TBWA\ENTELIA

Μία εταιρεία ξεκινά με ανθρώπους και ιδέες και στην πορεία μετρά στιγμές δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχιών. 1995, η χρονιά που δημιουργήθηκε η Entelia!

Χρονιά - σταθμός το 2005, όταν προχωρήσαμε σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα, πολυεθνικά δίκτυα επικοινωνίας, την TBWA - με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, με 350 γραφεία και 15 χιλιάδες ανθρώπους.

Δείκτης το όραμα

Το Disruption® είναι η φιλοσοφία, η μεθοδολογία και η πρακτική της TBWA\Entelia. Οδηγός για κάθε πρόταση, στρατηγική, τρόπο σκέψης και πράξης, που στόχο έχει την ανατροπή και τη διασάλευση κάθε παγιωμένης αντίληψης που ανατρέπει τη συμβατική αλήθεια και τον προκαθορισμένο τρόπο σκέψης, με δείκτη το όραμα για ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος! «Εδώ και 26 χρόνια συνεχίζουμε με δύναμη, πίστη και όραμα, διεκδικώντας πάντοτε για τους συνεργάτες μας και τα brands τους - μέσα σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον - το δικό τους μέγιστο μερίδιο μέλλοντος. We locate and involve brands in modern culture!», αναφέρει ο Managing Director της εταιρείας, Νεόφυτος Ταλιώτης.

Δημιουργική φαντασία

«Μοιραζόμαστε τη δημιουργική μας φαντασία, δεν προσφέρουμε απλώς ‘υπηρεσίες’. We are not an advertising agency. We are a Disruption Company! Θέλουμε τους συνεργάτες μας ‘συνένοχους’ σε μία πορεία επιτυχίας στόχων και διαρκούς άντλησης, έμπνευσης από την ενέργεια μεταξύ ημών και υμών. Αξιοποιούμε την πολύχρονη πείρα και γνώση στρατηγικής και επικοινωνιακής μεθοδολογίας της TBWA, προς όφελος πάντοτε των συνεργατών μας», σημειώνει. Οι εξειδικευμένες ομάδες της εταιρείας - Strategy, Brand Leadership, Media Buying & Planning, Digital & Social Media, Creative, Copywriting, Post Production και Public Relations - αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του κάθε brand, τις αξίες του, το δικό του ξεχωριστό όραμα και τους δικούς του μοναδικούς στόχους - πάντοτε μέσα από τη μεθοδολογία του Disruption - δημιουργούν και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επικοινωνίας.

Συνεργασίες - πρόκληση

«Κάθε συνεργασία αποτελεί μία ιδιαίτερη στιγμή για εμάς στην TBWA\Entelia! Δεν θα τις ονομάζαμε ‘σταθμούς’, αλλά συνεργασίες - πρόκληση μέσα από τις οποίες μαθαίνουμε, προσφέρουμε, δημιουργούμε και γιορτάζουμε μετρήσιμα αποτελέσματα. We are for brands! Τα χρόνια συνεργασίας με μεγάλα, πολυεθνικά, αλλά και τοπικά brands, μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές, προσφέροντας περισσότερη γνώση και δημιουργώντας ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στο χώρο μας. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτό».

Σ’ ένα νέο τοπίο

Είναι μία δύσκολη, περίεργη περίοδος για όλους, όχι μόνο για τον τομέα της επικοινωνίας. Ο φόβος απέναντι στο άγνωστο δημιουργεί αβεβαιότητα και αμηχανία. Όμως, απ’ την άλλη, είναι οι στιγμές που με περισσότερη γενναιότητα, πίστη και πάθος πρέπει να μετατρέψει κανείς το φόβο και τη δυσκολία σε ενέργεια και ενάργεια.                                                                                                          

Η πανδημία και τα συνεχόμενα lockdowns διαμόρφωσαν ένα νέο χαρτογραφημένο τοπίο. Ο covid-19 άλλαξε αναπάντεχα τον χώρο «δράσης» της επικοινωνίας. Μεταφέρθηκε περισσότερο στο digital τοπίο, με προκλήσεις και δεδομένα που ορίζουν και καθορίζουν την πορεία και το μέλλον μας.                                                 

Η εργασία εξ αποστάσεως ήρθε ως προσωρινή λύση και εξελίχθηκε σε «ασφαλή» συνήθεια. Στην TBWA\Entelia ακολουθήσαμε και συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που καθορίζονται από την πολιτεία, σε συνδυασμό πάντοτε με τη μέγιστη ατομική ευθύνη.

Με γνώση και έμπνευση

Τι θα λέγατε αν εκπλήσσαμε εμείς το αύριο; Αφού ο συνδυασμός γνώση, εμπειρία, έμπνευση και δημιουργικότητα αποδεικνύει καθημερινά ότι εκπλήσσει κι εμάς τους ίδιους! Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα φέρει η επόμενη πενταετία, αλλά ούτε και ο επόμενος χρόνος, εδώ δεν ξέρουμε τι θα φέρει η επόμενη μέρα. «Ο χώρος της επικοινωνίας δεν θα σταματήσει, όμως, ποτέ να συμβαδίζει με την καινοτομία. Γι’ αυτό κι εμείς στην TBWA\Entelia συνεχίζουμε να επενδύουμε σε υψηλού επιπέδου τεχνολογίες, για να μην πορευόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά. Προτεραιότητά μας είναι - μέσα από τη διαρκή γνώση και ανάπτυξη - να προσφέρουμε ασφάλεια στους συνεργάτες μας, διατηρώντας τους αφοσιωμένους στους στόχους και το όραμά τους. Σ’ αυτούς επικεντρωνόμαστε και για αυτούς ενεργοποιούμε τη δημιουργική μας φαντασία, για να υλοποιούμε όσο το δυνατό καλύτερα και πιο ανατρεπτικά τους στόχους τους», επισημαίνει ο κ. Ταλιώτης. Μιλώντας για trends, παρατηρεί ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ να διαμορφώνουν το digital σκηνικό και όχι μόνο. Αλλάζουν ανάλογα με τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι καταναλωτές και επικρατούν όσα περιλαμβάνουν έντονα το στοιχείο του αυθορμητισμού.                                         

Για παράδειγμα, το ‘Tik-Tok’ που χαρακτηρίστηκε ως η ‘πλατφόρμα της πανδημίας’, το ‘Shopify και το ‘Spotify’ είναι μερικές από τις πλατφόρμες που προσελκύουν καθημερινά εκατομμύρια χρήστες, δημιουργώντας τάσεις και συνήθειες».

Επιμένοντας στις ευκαιρίες

Αναφερόμενος στα εταιρικά πλάνα, ο κ. Ταλιώτης σημείωσε ότι για κάθε εταιρεία αυτά μπορούν να ανατραπούν από απρόβλεπτους παράγοντες, όμως το όραμα πρέπει να παραμένει σταθερό, καθοδηγητικό και παρακινητικό: «Δεν είναι καθόλου τυχαίο που σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας και του οράματός μας ήταν και συνεχίζει να είναι η συνεχής εκπαίδευση και ανέλιξη των ανθρώπων. Κι αυτό αποτελεί μέγιστη ευθύνη για εμάς, αλλά συνάμα και ιδιαίτερη πρόκληση. Θέλουμε και επιμένουμε να δίνουμε ευκαιρίες. Το Disruption μπορεί βοηθήσει τον κάθε ένα ξεχωριστά να μάθει περισσότερα, να ανακαλύψει περισσότερα και να καλλιεργεί καθημερινά το ταλέντο και τις δεξιότητές του… ανατρεπτικά».

 

Facts & Figures

Έτος ίδρυσης: 1995

Χρόνια λειτουργίας: 26

Συνεργασία με οίκους του εξωτερικού: TBWA Network, OMD, DAN (Digital Arts Network), Grid, TBWA\X

Διευθυντική ομάδα:

Νεόφυτος Ταλιώτης (Managing Director)

Νικολέττα Βλασίου (General Manager)

Σωτούλλα Γεωργίου (Disruption & Development Leader)

Λούης Kατσαντώνης (Creative & Ideas Lab Leader)

Γεωργία Κολοκοτρώνη (Senior Accountant)

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κυρηνείας 93, 2113, Αγλαντζιά, Λευκωσία Τηλέφωνο: 22813444 Φαξ: 22339235 E-mail: info@tbwa-entelia.com

Iστοσελίδα: tbwa-entelia.com Social Media: Facebook: TBWA\Entelia Instagram: @tbwaentelia LinkedIn: TBWA\Entelia

 

 

Δειτε Επισης

TELIA & PAVLA BBDO
HUB & SPOKE - A Νew Age Media Agency
MSPS CYPRUS - Communication is a matter of Experience
Gnomi Integrated Communications - We are a bunch of people devoted to telling engaging stories about
DELEMA McCANN
Gnomi Integrated Communications
Webarts
V + o
Tree Creative Room
A&A Porter Novelli