Byte

 

H Byte the digital agency στελεχώνεται από ένα δυνατό πυρήνα επαγγελματιών που διαθέτουν γνώση, ταλέντο και εμπειρία. Θεωρείται μια από τις πιο καινοτόμες και δυναμικές εταιρείες στον χώρο της ψηφιακής στρατηγικής και επικοινωνίας στην Κύπρο από το 2009.

ΕΝΑ DIGITAL POWERHOUSE

Με μία φράση «Α byte» into the future of marketing. Μέσω υπηρεσιών όπως: Digital Marketing, Digital Strategy, Digital PR, Digital Branding, Performance Media Planning and Buying, Web Experience (UI/UX), Digital Creative, Ecommerce, SEO & SEM, Social Media Management, Social Listening, Analytics & Optimization, είμαστε ένα digital powerhouse. Δυνατό πλεονέκτημά μας είναι η ολοκληρωμένη inhouse ομάδα για content production. Μέσα από video storytelling είτε σε μορφή γυρισμάτων είτε σε μορφή animation δημιουργούμε υψηλής ποιότητας content, που αναβαθμίζει τα brand values και τα brand aspirations σε όλα τα touchpoints.

Ολιστικές digital στρατηγικές

Κάνοντας ένα «byte into our clientele» βλέπουμε διεθνή brands, όπως τα Costa Coffee, Stella Artois, Settle και άλλα. Δουλεύοντας μαζί τους εξασκούμε τον επαγγελματισμό μας σε όλα τα επίπεδα. Κάθε brief από τους διεθνείς πελάτες μας είναι μια πρόκληση για game changing στρατηγικές. Από εκεί αντλούμε το σημαντικότερο στοιχείο που μας συντηρεί στην αιχμή των εξελίξεων, δηλαδή τη φιλοσοφία του να αποτελεί προτεραιότητά μας η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας και η επένδυση σε καινοτόμα τεχνολογικά μέσα. Σε τοπικό επίπεδο, όλες οι μάρκες με τις οποίες συνεργαζόμαστε (Τράπεζα Κύπρου, Cyta, ΟΠΑΠ, JCC, Λανίτης, Γρηγορίου, Ζωτιάδης, Eurolife, Γενικές Ασφάλειες, Φωτιάδης και άλλοι πολλοί) έχουν επιδράσει καθοριστικά στην εξέλιξη και ανάπτυξή μας, όπως αντίστοιχα μεγάλη είναι και η δική μας συμβολή στη δική τους ανάπτυξη. 

Τρία νέα business units

Η πανδημία επηρέασε την καθημερινότητα, την προσέγγιση εν γένει και ίσως τελικά και το DNA της εταιρείας. Θεωρούμε ότι οι λέξεις προσαρμοστικότητα και ευελιξία είναι πρωταρχικές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι στην Byte The Digital Agency, τον τελευταίο ένα χρόνο, έχουν δημιουργηθεί τρία νέα business units (Community management with data science, Strategic creative and media planning with inhouse content production και Web experience (UI/UX)). Με τη χρήση των σωστών εργαλείων η εταιρεία κατάφερε να συνδέσει τεχνικές που ακολουθούσε μέχρι χθες για ενέργειες branding με απτά αποτελέσματα, όπως αυτά των πωλήσεων. Η σύνδεση αυτή αποτέλεσε game changer στην αποδοτικότητα των καμπανιών, επηρεάζει τη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με την επένδυση της εκάστοτε εταιρείας και των καναλιών που χρησιμοποιεί, αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα και τελικά αλλάζει τον ρου της ιστορίας ενός project.

Η απάντηση του Data Integration

Κυρίαρχο ζητούμενο σήμερα από πλευράς διαφημιζομένων είναι η αποτελεσματικότητα. Η απάντηση που δίνουμε εμείς σε αυτό είναι το Data Integration. Αποκτώντας πρόσβαση στα δεδομένα των πηγών των πελατών, με συστήματα όπως CRM και ERP, είμαστε σε θέση να υπολογίζουμε Lifetime Values, να δημιουργούμε κατάλληλα clusters για μελέτη των χαρακτηριστικών των πελατών και στοχευμένες διαφημίσεις, να εξάγουμε data-driven αποφάσεις και να βελτιώνουμε το συνολικό Return on Investment (ROI). Πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες στόχευσης που δίνονται θα συνεχίσουν να εξελίσσονται και το μεγαλύτερο διαφημιστικό budget θα μετακινηθεί τα επόμενα χρόνια προς Video Campaigns.

Ένας Growth Partner

Η Byte The Digital Agency επιδιώκει να λειτουργεί κυρίως ως Growth Partner, με βασικό στόχο την ανάπτυξη της κερδοφορίας και των πωλήσεων των πελατών της. Xαρακτηριστικά όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη, η συναδελφικότητα και η συνέπεια θέλουμε να μας ξεχωρίζουν και να επιβεβαιώνουν τη φροντίδα για τους ανθρώπους μας και την προσήλωσή μας στη δημιουργία και στη διάρκεια ενός καλού εργασιακού περιβάλλοντος.

 

Facts & Figures

Έτος ίδρυσης: 2009

Χρόνια λειτουργίας: 11

Διευθυντική ομάδα:

Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου (Managing Director)

Λούκας Γρηγοράς (Chief Creative/Managing Director)

Ξένια Χατζηιωαννίδου (Director)

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κωστάκη Παντελίδη 6, 1010, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22208345

Φαξ: 22208333

E-mail: byte@byte.com.cy | Ιστοσελίδα: https://www.byte.com.cy

Social Media: Facebook: https://www.facebook.com/ByteTheDigitalAgency/  | Instagram: https://www.instagram.com/bytethedigitalagency/

Vimeo: https://vimeo.com/bytethedigitalagency  | LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/byte-digital-agency/

 

Δειτε Επισης

TELIA & PAVLA BBDO
HUB & SPOKE - A Νew Age Media Agency
MSPS CYPRUS - Communication is a matter of Experience
Gnomi Integrated Communications - We are a bunch of people devoted to telling engaging stories about
DELEMA McCANN
Gnomi Integrated Communications
Webarts
V + o
Tree Creative Room
A&A Porter Novelli