PR:partners

Βλέπουμε τον κόσμο να κινείται κυρίως στο digital. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ όμως, να έχουμε την ανάγκη του get together και όταν τελειώσουμε με την πανδημία ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά

Aποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών νέας γενιάς με ειδίκευση στην πλήρη ανάπτυξη της επικοινωνίας μέσω των Δημοσίων Σχέσεων.

Σχέση partnership

Η άψογη επικοινωνία και συνεργασία με τον πελάτη είναι σχέση partnership, που συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία και ανάπτυξη της ιδανικής εικόνας και σχέσης με τα ενδιαφερόμενα μέρη. Η εταιρεία pr: partners ειδικεύεται στις Δημόσιες Σχέσεις και ασχολείται με Corporate PR, Media Relations, Publicity, C-Suite Reputation Management, Crisis Management, Public Affairs, Experiential Activations, Influencer Management, Partnerships, Events & Conferences, Product Launches & Pop Ups.

We Make it Count

We Make it Count και με τις συνεργασίες μας! Οι συνεργασίες που έχουν γίνει σταθμοί στην πορεία μας, αλλά και στην εξέλιξή μας, είναι πολλές και φυσικά σημαντικές. Μερικές από αυτές είναι η διοργάνωση των εγκαινίων των διεθνών αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, η καμπάνια υιοθέτησης του ευρώ στην Κύπρο, η διοργάνωση της εκδήλωσης της Cyta για την πρώτη 5G Ολογραφική Κλήση στην Κύπρο, η τελετή τοποθέτησης θεμέλιου λίθου για το εργοστάσιο Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου της (ETYFA) LTD στο Βασιλικό, αλλά και η διοργάνωση της παράδοσης του σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας από την Πρόεδρο της Επιτροπής της ΕΕ, Ursula von der Leyen, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επίσης, άλλες μεγάλες συνεργασίες ήταν και η καμπάνια της ΑΗΚ για την ανακοίνωση της ψηφιακής ταυτότητάς της, αλλά και η εκδήλωση για την ανακοίνωση της νέας ταυτότητας του Κυπριακού Οργανισμού Επενδύσεων Κύπρου. Φυσικά, ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχουν και όλες οι ενέργειες που έχουμε κάνει διαχρονικά με το Σοφία για τα Παιδιά, αλλά και η πρόσφατη μεγάλη καμπάνια της ABSOLUT, που μαζί με 142 καλλιτέχνες τόλμησαν και προέτρεψαν τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Οι δυο στόχοι των brands                                                                      

Τα brands πρέπει να έχουν δύο στόχους για τα επόμενα χρόνια. Nα παράγουν πραγματικό περιεχόμενο και να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον άνθρωπο.

Βλέπουμε τον κόσμο να κινείται κυρίως digital. Με ένα κινητό στο χέρι μπορείς να κάνεις τα πάντα, οπότε βλέπουμε τα trends να καταγράφονται προς αυτή την κατεύθυνση και με όσο πιο οργανικό περιεχόμενο. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ όμως, να έχουμε την ανάγκη του get together και όταν τελειώσουμε με την πανδημία ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σίγουρα επίσης, θα δούμε μεγάλη αύξηση του influencer marketing, με τον καταναλωτή όμως, να μαθαίνει να απαιτεί από τα brands τη δημιουργία native και αυθεντικού περιεχομένου και θα παρακολουθήσουμε τη γέννηση πολλών νέων influencers σε πολλές νέες θεματολογίες και πλατφόρμες.                                              

To content είναι ο leader για τις Δημόσιες Σχέσεις στα επόμενα χρόνια, αφού ο καταναλωτής θέλει να βλέπει όσο πιο organic περιεχόμενο γίνεται. Επίσης, μετά την πανδημία, με τον κόσμο να έχει πληγεί από παντού, χρειάζεται brands που να νοιάζονται γι’ αυτόν και να το δείχνουν έμπρακτα.

We Make it Valuable                                                                         

Μέσα στην πανδημία αναπτύξαμε όλοι νέα skills. Νέες τεχνικές που ήρθαν στη ζωή μας, αφού αναγκαστήκαμε κατά κάποιο τρόπο. Εμείς, ως pr: partners, είχαμε και πριν στις υπηρεσίες μας στην πρώτη γραμμή το Crisis Management, τώρα πλέον, στην περίοδο του κορωνοϊού, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο σοβαρά και επιτακτικά, εφόσον διανύουμε περίοδο ολικής κρίσης.

Το Crisis Management, ένα ουσιαστικό και απαραίτητο εργαλείο για κάθε σοβαρή εταιρεία και μάρκα, είναι πλέον αναγκαίο. Ένα εργαλείο που πάντα υπήρχε στη φαρέτρα των επικοινωνιολόγων, κέρδισε την πραγματική του αξία. Στα άμεσα μας πλάνα είναι να δουλέψουμε με τους πελάτες μας για τη δημιουργία όχι μόνο πλάνων διαχείρισης κρίσης, αλλά κυρίως πλάνων επικοινωνίας που θα ενισχύσουν την ανάπτυξή τους και θα χτίσουν παραγωγικά. Και αυτός είναι ο δικός μας τρόπος να αναδείξουμε τα brands των partners μας και πώς We Make it Valuable!

 

Facts & Figures

Έτος ίδρυσης: 2000

Χρόνια λειτουργίας: 21

Διευθυντική ομάδα: 

Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου (Managing Director)

Λούκας Γρηγοράς (Chief Creative/ Managing Director)

Τζοάννα Κασουλίδου (PR Director)

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κωστάκη Παντελίδη 6, 1010, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22208400

Φαξ: 22208333

E-mail: pr@prpartners.com.cy

Ιστοσελίδα: http://prpartners.com.cy/

Social Media: Facebook: https://www.facebook.com/prpartners/ 

Instagram: https://www.instagram.com/prpartnerscy

Δειτε Επισης

TELIA & PAVLA BBDO
HUB & SPOKE - A Νew Age Media Agency
MSPS CYPRUS - Communication is a matter of Experience
Gnomi Integrated Communications - We are a bunch of people devoted to telling engaging stories about
DELEMA McCANN
Gnomi Integrated Communications
Webarts
V + o
Tree Creative Room
A&A Porter Novelli