Ogilvy

Η Ogilvy αποτελεί την πιο διάσημη διαφημιστική εταιρεία στον κόσμο, που δημιουργήθηκε το 1948 από τον David Ogilvy, τον «πατέρα» της σύγχρονης διαφήμισης.

H Ogilvy Κύπρου συστήθηκε στο κοινό ως Pandora το 1994 και πριν από ενάμιση χρόνο πέρασε στη νέα της εποχή ως Ogilvy Cyprus, αποτελούμενη από μια νέα, δυναμική ομάδα ταλαντούχων στελεχών.

Γνώση και φρέσκια ματιά

Η εταιρεία, με τη νέα της μορφή, αποτελεί την επιτομή του συνδυασμού της βαθιάς γνώσης για τη διαφήμιση και την αγορά, της φρέσκιας ματιάς και των τελευταίων τάσεων για τα brands της κυπριακής αγοράς. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους διαφημιζόμενους. Είναι μέρος του παγκόσμιου δικτύου της Ogilvy, έχει μετοχική σχέση με την Ελλάδα και είναι μέλος του WPP Group.            

Οι υπηρεσίες, που προσφέρει η Ogilvy, είναι: Brand Strategy, Advertising, Customer Engagement and Commerce, PR and Influence, Digital Transformation, Partnerships, Strategic Marketing, Creative Design, Digital Marketing, Social Media Management και Event Management.

Σταθμός ο κάθε πελάτης                                                                      

«Μιλώντας για συνεργασίες - σταθμούς, πρώτα από όλα να αναφερθούμε στη μετοχική σχέση που έχουμε με την Ogilvy στην Ελλάδα», αναφέρει η Managing Director της εταιρείας, Κούλα Λουκά. «Πέρα από αυτήν, κάθε πελάτης για εμάς, μικρός ή μεγαλύτερος, νέος ή παλαιότερος, αποτελεί μία συνεργασία - σταθμό και τον αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο σεβασμό. Αναφέρουμε ορισμένους: Philip Morris International, Ελληνική Τράπεζα, IKEA Κύπρου, Υπεραγορές Παπαντωνίου, ΕΚΟ Κύπρου, Microsoft, Samsung, KES College, Cyprus Airways, ΚΕΑΝ», σημειώνει.

Άμυνα στην πανδημία                                                                          

«Αναμφίβολα και ο δικός μας τομέας επηρεάστηκε και επηρεάζεται από τη βαθιά κρίση που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας», παρατηρεί η ίδια, για να προσθέσει πως «εκείνο που καταφέραμε μαζί με τους πελάτες μας είναι να αναπτύξουμε μηχανισμούς άμυνας ενάντια στην πανδημία. Προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα, επισπεύσαμε την ψηφιοποίηση των διαδικασιών μας και προσαρμόσαμε τα μηνύματα των πελατών μας στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε».

Digital σε όλους τους τομείς                                         

Σήμερα, αναμφίβολα βαδίζουμε προς μια digital εποχή σε όλους τους τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς μας στην Κύπρο, σύμφωνα με την κ. Λουκά: «Παρατηρούμε μεγάλη ανάπτυξη στον τομέα των ηλεκτρονικών πωλήσεων και θεωρούμε ως δεδομένο πως θα είναι ένα πεδίο που θα μας απασχολήσει δημιουργικά τα επόμενα χρόνια».                                                                                   

Στόχος της εταιρείας για το μέλλον είναι η ενδυνάμωση της νέας της ομάδας, η ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, παλιότερων και νέων, και η ψηφιοποίηση όλων των εργασιών της, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει άριστες υπηρεσίες από όπου και αν βρίσκεται.

 

Facts & Figures

Έτος ίδρυσης: 1994

Χρόνια λειτουργίας: 27

Συνεργασία με οίκους του εξωτερικού: Παγκόσμιο Δίκτυο Ogilvy

Διευθυντική ομάδα: Κούλα Λουκά (Managing Director)

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κέννεντυ 12-14, γραφείo #101, 1087, Λευκωσία | Τηλέφωνο: 22767374

Ιστοσελίδα: www.ogilvy.com.cy

 

Δειτε Επισης

TELIA & PAVLA BBDO
HUB & SPOKE - A Νew Age Media Agency
MSPS CYPRUS - Communication is a matter of Experience
Gnomi Integrated Communications - We are a bunch of people devoted to telling engaging stories about
DELEMA McCANN
Gnomi Integrated Communications
Webarts
V + o
Tree Creative Room
A&A Porter Novelli