Marketway Publicis

Η Marketway Publicis δραστηριοποιείται από το 1993 στους τομείς του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Προγραμματισμού, του Στρατηγικού και Applied Marketing και της Επικοινωνίας.

Με πυρήνα ένα ολιστικό μοντέλο, που συνθέτει όλες τις εξειδικεύσεις - THE POWER OF ONE - η Marketway Publicis  παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες, έχοντας τον ρόλο του στρατηγικού εταίρου για κάθε επιχείρηση -πελάτη της.

Αξία στους στόχους

Κάθε έργο που μας εμπιστεύονται οι πελάτες είναι σημαντικό, ανεξαρτήτως οικονομικού μεγέθους και αυτό είναι παράγωγο της διαχρονικής μας εστίασης να προσθέτουμε αξία και αυξημένα αποτελέσματα στους ειδικούς στόχους του κάθε πελάτη μας. Το ποσοστό αύξησης νέων πελατών κάθε χρόνο και τα μακροχρόνια συμβόλαια με τους πελάτες μας αποτελούν την τεκμηρίωση του πιο πάνω.

Διαχρονικός μας στόχος είναι να προβλέπουμε και να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις και στις σύγχρονες προκλήσεις των πελατών μας, με τον σχεδιασμό και την παροχή νέων καινοτόμων και αποδοτικών υπηρεσιών, αλλά και σύγχρονων business tools.

Υψηλές απαιτήσεις

Μέσα σ’ ένα επιχειρηματικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων και ταχυτήτων, η  Marketway Publicis προσφέρει υπηρεσίες που στηρίζουν τον κάθε οργανισμό και επιχείρηση, ώστε να λειτουργεί και να αναπτύσσεται μέσα σε ένα πολύπλοκο, διεθνές και έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Είμαστε μέρος του επιχειρησιακού ιστού των πελατών μας, αποτυπώνοντας σε βάθος τα δεδομένα και ζητούμενά τους και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και συνεχή συμβουλευτική σε στρατηγικό επίπεδο και στην υλοποίηση των ζητουμένων.

Τα Divisions της Marketway Publicis

1. Strategic Planning & Marketing Division

2. Creative Division

3. PR &  PA Division

4. Media Division

5. Business Support Services Division

6. Digital Transformation Division

Τα προϊόντα Marketway Publicis

Ολοκληρωμένα Automated Business Tools, όπως Loyalty Platforms για Brands, Malls κλπ, B2B Incentive Platforms, CSR Development, Monitoring & Evaluation Platforms.

Αποκλειστική χρήση σειράς συνδεδεμένων programmatic platforms, tracking platforms, για advanced data monitoring & data merging, business & campaign intelligence monitoring platforms, Communication & Advertising AI Platforms.

Ιστορίες επιτυχίας

Κάθε νέος πελάτης είναι η αφετηρία για μια νέα ιστορία επιτυχίας. Η προσέγγιση αυτή καθορίζει το εταιρικό mindset και προσδιορίζει τον κώδικα διάκρισης για ό,τι μας αφορά. Είμαστε περήφανοι γιατί σήμερα βλέπουμε ηγετικά brands, στη δημιουργία των οποίων είχαμε συμβολή από τη γένεσή τους μέχρι και σήμερα. Ταυτόχρονα, είμαστε συνδημιουργοί σε νέες επιχειρηματικές ιδέες που ξεκινούν τώρα και αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πραγματικότητα της αγοράς τα επόμενα χρόνια.

Σίγουρα, συνεργασία - σταθμός είναι η διασύνδεσή μας με το Publicis Network το 1997, που μας έκανε συμμέτοχους στη διαμόρφωση των νέων προσεγγίσεων/εργαλείων/τεχνολογιών στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της διαφήμισης και της επικοινωνίας ευρύτερα.

Έτοιμοι για την post-covid περίοδο

«Η πανδημία μας βρήκε δίπλα στους πελάτες μας! Αυτή η θεμελιώδης για μας αρχή ήταν η θωράκιση τόσο για τις εταιρείες/brands - πελάτες μας όσο και για την εταιρεία μας. Το covid 19 εισήλθε αιφνιδιαστικά στο reality της αγοράς και της κοινωνίας. Ο τομέας σαφώς επηρεάστηκε και η δική μας πρόκληση ήταν να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την εστίασή μας και να διαχειριστούμε τα δεδομένα με ένα στρατηγικό, ευρηματικό τρόπο. Το πετύχαμε, συνδυάζοντας την ικανότητα και την εμπειρία μας ως strategic/communication partners, με business engineering λύσεις και sales driven προσεγγίσεις», σημειώνει η Managing Director της εταιρείας, Βαρβάρα Πετροπούλου. Και προσθέτει: «Με πυρήνα το στρατηγικό mindset της εταιρείας, σε συνδυασμό με το creativity, την data-driven προσέγγιση και την τεχνολογία, διασφαλίσαμε τον συγχρονισμό των brands με τους καταναλωτές τους, σε real time, διασφαλίζοντας αυτή τη σχέση σε όλη την περίοδο της πανδημίας. Τώρα, είμαστε έτοιμοι και για την post-covid περίοδο, η οποία προσδοκούμε να είναι σύντομα».

Συνεχείς μεταβολές

Μετά από κάθε κρίση, οικονομική ή και κοινωνική, ο τομέας της Επικοινωνίας και του Marketing βρίσκεται ενώπιον συνεχών μεταβολών. Συναρτάται, σύμφωνα με την κ. Πετροπουλου, με τη συμπεριφορά του καταναλωτή, τις κοινωνικές τάσεις, το διαθέσιμο εισόδημα και με τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, όπως αυτά τμηματοποιούνται στα πολλά και διαφορετικά προφίλ των ομάδων του πληθυσμού. «Σ’ αυτήν ακριβώς τη βάση αναμένουμε ότι η Επικοινωνία επιβάλλεται να είναι πιο στοχευμένη, πιο προσωπική και πιο emotional, διατηρώντας όμως μια συνεχή sales-driven προσέγγιση. Τα trends που θα δούμε, θα συνδέουν την τεχνολογία με τις στρατηγικές λύσεις και θα παρέχουν δυνατότητα περισσότερης διάδρασης με το κοινό».

Πρωταγωνιστές στο αύριο

«Να παραμείνουμε πρωταγωνιστές στη διαμόρφωση του αύριο!». Αυτός είναι ο στόχος της εταιρείας: να δώσουμε συνέχεια στην ανάπτυξη στρατηγικά δομημένων λύσεων και επικοινωνιακών πλατφόρμων, που θα ενισχύουν την εμπορική δυναμική των πελατών μας, δομώντας αποτελέσματα με την υψηλότερη απόδοση. Κι επειδή η δύναμη μας για το αύριο είναι οι άνθρωποί μας, παραμένουμε εστιασμένοι στη συνεχή ανάπτυξη του ταλέντου και της τεχνογνωσίας», καταλήγει.

Facts & Figures

Έτος ίδρυσης: 1993

Χρόνια λειτουργίας: 28

Συνεργασία με οίκους του εξωτερικού: Publicis Groupe

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Καρπενησίου 20, 1077, Λευκωσία | Τηλέφωνο: 22391000 | Φαξ: 22391150 | E-mail: marketway@marketway.com.cy

Ιστοσελίδα: www.marketway.com.cy | Social Μedia: Facebook: @MarketwayPublicis

Instagram: @marketway_publicis |   Linkedin: Marketway Publicis

 

Δειτε Επισης

TELIA & PAVLA BBDO
HUB & SPOKE - A Νew Age Media Agency
MSPS CYPRUS - Communication is a matter of Experience
Gnomi Integrated Communications - We are a bunch of people devoted to telling engaging stories about
DELEMA McCANN
Gnomi Integrated Communications
Webarts
V + o
Tree Creative Room
A&A Porter Novelli