Marketing Nest

Η Marketing Nest ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένες διαφημιστικές λύσεις σε εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να ξεχωρίσουν στον ψηφιακό κόσμο.

Aπό τα αρχικά της στάδια, η εταιρεία εξασφάλισε την πιστοποίηση Premier Google Partner και έκτοτε η ομάδα βοηθάει διάφορες επιχειρήσεις να προσδιορίσουν νέες ευκαιρίες ψηφιακής ανάπτυξης. Ρόλος της είναι να συνδράμει στη μεγιστοποίηση της επιτυχίας των συνεργατών της.

Ένα performance agency

Η Marketing Nest, ως ένα performance agency, εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαφήμισης μέσω των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης και κοινωνικών δικτύων (SEM - Search Engine Marketing), στη βελτιστοποίηση ιστοτόπων (SEO - Search Engine Optimization) και στην ανάλυση δεδομένων (Web Analytics).

Επιλεκτικό πελατολόγιο                                                               

Παρά τη μόλις πενταετή παρουσία μας στην τοπική αγορά, στο πελατολόγιο της εταιρείας μας περιλαμβάνονται όλων των κλάδων μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί της Κύπρου και του εξωτερικού.                 

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας συνεργάζεται με ομίλους εταιρειών, πανεπιστήμια και κρατικά ιδρύματα, ιστοκαταστήματα (e-shops), διαδικτυακές τράπεζες (digital banks) και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των χρηματοοικονομικών (Forex trading). Μερικές από τις συνεργασίες - σταθμούς στην πεντάχρονη πορεία μας στην τοπική αγορά αποτελούν οι συνεργασίες με τον όμιλο Alpha Κύπρου, την αλυσίδα υπεραγορών AlphaΜega, το e-shop ηλεκτρονικών ειδών Singular Computers Systems και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ). Πέραν της τοπικής αγοράς, συνεργασίες - σταθμοί της εταιρείας είναι με πολυεθνικά επενδυτικά ιδρύματα, όπως η BDSwiss Holdings, η Tickmill Group και η easyMarkets.

Εργασίες σε 55 χώρες                                                                         

Η εμβέλεια των διαφημιστικών μας δραστηριοτήτων διευρύνεται σε 55 διαφορετικές χώρες ανά την υφήλιο σε Ασία, Ευρώπη, Αφρική, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή, με μηνιαίες δαπάνες να αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ. Το επιλεκτικό και ποιοτικό χαρτοφυλάκιο των πελατών μας αποδεικνύει την ισχυρή μας απόδοση στον κλάδο της ψηφιακής διαφήμισης και τις υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Θα θέλαμε να τονίσουμε πως το κλειδί της επιτυχίας της Marketing Nest βρίσκεται στη συνεχή συνεργασία και στους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούμε με τους πελάτες μας, ορισμένοι από τους οποίους εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της εταιρείας μας.

Στροφή στην ψηφιοποίηση                                                                

 Η πανδημία προκάλεσε ένα περιβάλλον αστάθειας και αβεβαιότητας σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Οι επιχειρήσεις που ήταν ήδη εξοικειωμένες με τον ψηφιακό κόσμο ήταν πιο έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του covid19 και να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα. Οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν συνειδητοποιήσει πως η στροφή στην ψηφιοποίηση είναι πλέον υποχρεωτική.  

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι πελάτες μας άδραξαν την ευκαιρία να προσελκύσουν νέους πιθανούς χρήστες για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Η αναγκαία πλέον μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, ακόμα και σε κοινό που δεν είχε εμπειρία χρήσης διαδικτύου, ώθησε τους πελάτες μας να αυξήσουν τον μηνιαίο διαφημιστικό προϋπολογισμό τους.

Απρόσκοπτη επικοινωνία                                                                

Προκειμένου να εμποδίσουμε το χάσμα που υπονομεύει η τηλεργασία και για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε με τους πελάτες μας, έπρεπε να βελτιστοποιήσουμε τη μεταξύ μας επικοινωνία. Έτσι, φροντίσαμε να διατηρήσουμε την επικοινωνία μας ανεπηρέαστη, μεταφέροντας όλες τις συναντήσεις, παρουσιάσεις και αναφορές μας διαδικτυακά.

Οι πελάτες μας επικοινωνούν μαζί μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας, γνωρίζοντας πως η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να δώσει λύσεις σε οποιεσδήποτε ανησυχίες, απορίες σχετικά με τις διαφημιστικές τους καμπάνιες και την απόδοσή τους.

Νέες διαφημιστικές επιλογές     

Έρευνες καταδεικνύουν ότι μέχρι το 2023 οι δαπάνες για ψηφιακές διαφημίσεις θα αντιστοιχούν, περίπου, στα δύο τρίτα των συνολικών διαφημιστικών δαπανών σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τόσο την αύξηση του ψηφιακού ανταγωνισμού όσο και της ανάγκης για διαδικτυακή προβολή. Οι πελάτες θα αναζητούν νέες μεθόδους και εργαλεία διαφήμισης, που θα τους διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό, κάτι που σηματοδοτεί νέες προκλήσεις για τους marketers. Επιπρόσθετα, νέες τεχνολογίες όπως Virtual Reality, Augmented Reality, Hologram Technologies και Visual Search θα κάνουν την εμφάνισή τους, στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, για να προσθέσουν στις διαδικτυακές μας επιλογές... νέες διαστάσεις. Στην εταιρεία, στόχος μας είναι να αυξήσουμε το φάσμα διαφημιστικών υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων που προσφέρουμε στους πελάτες μας, με τρόπο που αφενός να ανταποκρινόμαστε στις ψηφιακές τους ανάγκες και αφετέρου να διατηρήσουμε τη δυναμική μας πορεία και παρουσία στον κλάδο μας.

Facts & figures

Έτος ίδρυσης: 2016

Χρόνια λειτουργίας: 5

Διευθυντική ομάδα: Άγγελος Ποταμίτης, Ανδρέας Κυριάκου

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Μιχαήλ Κουτσόφτα 1, 3031, Λεμεσός | Τηλέφωνο: 25013065 | E-mail: contact@searchthenest.com

Ιστοσελίδα: https://searchthenest.com | Social Media: (Instagram/ Facebook/LinkedIn) @searchthenest 

 

Δειτε Επισης

TELIA & PAVLA BBDO
HUB & SPOKE - A Νew Age Media Agency
MSPS CYPRUS - Communication is a matter of Experience
Gnomi Integrated Communications - We are a bunch of people devoted to telling engaging stories about
DELEMA McCANN
Gnomi Integrated Communications
Webarts
V + o
Tree Creative Room
A&A Porter Novelli